Adım değilinşallah canım benim. adın mı umay bilmiyorum ama çok güzel ya
yok yavrum bozulmuyor zaten çalışıyorum yorgun falan oluyorum anca yani . aman erkekler hep aynı boşver
Ovülasyon yapmadım ben önümüzdeki ay başlarım bu ay olmazsa takvim 30 u gösteriyordu ama bilemiyorum tamAyy çok yakinmisiz ne zaman yumurtalama gördünüz
he bir de çalışıyorsun be trip mi atıyor aşkım ya bende her gece seni mest etmek isterima ama işte vucudum yoruluyor en iyisi işten cıkayım de kjgnflkhjBende çalışıyorum da işte benimki nazlı
önceden bende bakmıştım ona bir tanrıçaydı sanki doğumla alakalı mıydı neydi başka anlamları da var mıAdım değilolursa bir gün kızımın adı
Kasik ağrısı, akıntı vs kendisini belli ediyor aslında o süreç. Umarım hiç takip etmenize gerek kalmaz bebiş gelir ,Ovülasyon yapmadım ben önümüzdeki ay başlarım bu ay olmazsa takvim 30 u gösteriyordu ama bilemiyorum tam
Evet Moğolca da rahim anlamına bile geliyormuşönceden bende bakmıştım ona bir tanrıçaydı sanki doğumla alakalı mıydı neydi başka anlamları da var mı
Galiba evetÇikolata kisti mi bu kist dedikleri inşallah normal bir şeydir
Evet tabi öyle zaten ama normalde bu kadar kalın çıkmıyordurahim kalın kalmaşması adet onemı de artar ya da gebelık zamanı tek basına bir sey ıfade etmiyor canım benım.
Benim de kızım olursa adı Umay olacakAdım değilolursa bir gün kızımın adı
bir tomristen zaten umay olurduBenim de kızım olursa adı Umay olacak
Vajinal kaşıntı yanma vardı kızlar tekrar hastaneye geldim enfeksiyon var diye
alttan baktı
Yumurtların iyi bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi
Kan verdim şimdi cuma sonuç göstermeye gelicem tekrar
Yumurtlama dönemini geçmiştim ama öyle demesine şaşırdım
Ahahhaha evett bu çok doğrubir tomristen zaten umay olurduCcc
hahaha aynen onzaman illa ki tutar bi gun hdhfjfjfhahaha tecrübe kızben evlendim 6 ay prezervatifle korunduk sonra bıraktım 2. ayda olmuştu yani korunma yonetmi genelde kadın doğum hapları hormonları etkilediği için etkileyebiliyor ama prez.. geri cekılme vs bunla öyle yumurtaları etkılemez. kaldı kı senelerce de korunma olmamış yanı. onun için yardırmaya devam
Ağrıdan duramıyorum ki değerlendirmek istiyorum ama dün köşe bucak kaçtım adamdanaaa bak belki ikinci kez yumurtladın. değerlendir
İnşallah yumurtalıklarını etkilemezGaliba evet
İnşallahİnşallah yumurtalıklarını etkilemez
Ben geçen takip ettiğim bir ebenin sayfanında şey diyordu. Ovulasyonda pik görmeniz yumurtalama olduğu anlamına gelmez sadece lh gösterir ve yumurta daha yeni oluştuğunu anlarız demişti. Ne zaman döllenecek boyuta gelir ne zaman çatlar bu tamamen kişiye özgü demişti. O yüzden ki reglden bir gün sonra veya regle 3 gün kala bile hamile olanlar vardı. Burdan biri daha böyle ovulasyon testi yapmıştı bir hafta sonra doktor kontrolüne gidip yumurtan yeni çatlamışti demişti ona. Kız teste güvenip yumurtlama dönemim bitti diyor. Demem o ki döngü boyunca her zaman gebelik ihtimali var.Vajinal kaşıntı yanma vardı kızlar tekrar hastaneye geldim enfeksiyon var diye
alttan baktı
Yumurtların iyi bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi
Kan verdim şimdi cuma sonuç göstermeye gelicem tekrar
Yumurtlama dönemini geçmiştim ama öyle demesine şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?