- 19 Eylül 2025
- 321
- 288
- 18
- 28
Onu tam bilmemekle beraber bende pcos ve yumurta tembelliği varmış yumurtalar büyüyor fakat çatlamıyor sanırım fizigimi bozmak istemiyorlar jahxjsjxjdAcaba PCO ve yumurta tembelliği aynı şey mi ? çünkü her ikisi de ultrasonda görünüyor.
yok canim dedi ki 1 yil dolana kadar birsey yapmayacağız subatta 1 yilim doluyorr iste yani subatta da regl olursam dolmus oluyor, kan tahlillerim iyi hormonlarim iyi hsg temiz esimin sonuçları iyi nasil bir yol izler hic bilmiyorum eger o zamana kadar tutmazsa ki insallah tutar diyelim tutmadi martta gidecegimHsg den sonrada olmazsa doktor nasıl bir yol izleyecek söyledi mi sana. Tabii inşallah bu ay olur
Tamam o zaman gideyim sağolbende gecen ay cok üzüldüm canim daha net pozitif gordum ve ertesi gun regl oldum pisman oldum hemen gidip kan vermediğim için kimyasal mi yalanci miydi bilmiyorum eger kan verseydim ve bisey ciksaydi en azindan tuttugunu bilirdim o yuzden seninde soru işareti olmasin kafanda bence ver hemen
Bir de benim doktorum dene dene gel demiyor psikolojik yıpranmaya gerek yok bir kaç ay deneyelim olmazsa yaparız illa zorlamaya gerek yok 1 yıl bekle gibi falan demiştiÇatlamayan yumurta için birebir diyorlar ama erken değil mi canım senin için ya
Markası ne testinİnşallah ya
hahahaah bize de haber ver takip edelim bakalim neler oluyorEvet bi de böyle deneyelim vurulduktan sonra her gün test yapıcam çünkü pozitif veriyormuş 9-12 güne kadar silikleşmesini görmem lazım skadjjdkska
Tabi ki vericem hahdjd bu ay iyi cephane hazırlamam lazım kendime 30lu awox alayım hahdjdjdjhahahaah bize de haber ver takip edelim bakalim neler oluyor
en azindan kafanda soru işareti kalmaz ve Allah korusun kimyasala dönerse de üzülme en azindan tutuyor bunu öğrenmiş olacaksin guzel haberlerle gel bizeTamam o zaman gideyim sağol
canım benim 29 u başladı akıntım 30 u arttı baya hatta şaşırdım çok artmasına o akşam halsizlik hissettim hatta uykum geldi yedi de falan araştırdığımda da halsizlik uyku gelmesi yumurtanın çatladığında olan şeylermiş ertesi gün 1 aralıkta da akıntı kremsi bir hal aldı. 29-30 değerlendirdim 1 i de akşam değerlendirdim yakalamışımdır dimi ya. dün kasıklarımda ağrı hissettim dün mü çatladı diye korktum da çeto çatlamadan 2 gün sonra falan ağrı olur dedi doğru mu bilmiyorummmgenelde o gün pik 24 saat icinde de catlar
evet cok guzel gunler degerlendirmissin canimmcanım benim 29 u başladı akıntım 30 u arttı baya hatta şaşırdım çok artmasına o akşam halsizlik hissettim hatta uykum geldi yedi de falan araştırdığımda da halsizlik uyku gelmesi yumurtanın çatladığında olan şeylermiş ertesi gün 1 aralıkta da akıntı kremsi bir hal aldı. 29-30 değerlendirdim 1 i de akşam değerlendirdim yakalamışımdır dimi ya. dün kasıklarımda ağrı hissettim dün mü çatladı diye korktum da çeto çatlamadan 2 gün sonra falan ağrı olur dedi doğru mu bilmiyorummm
aslında bu testler sadece lh yükseldiğini ve vücuttan lh ın çekildiğini gösterir. ama yumurtlama zamanı lh yüksek seviyeye ulaşır çatlama olduktan sonra lh geri çekilir. ondan dolayı bu ihitimalin ortada olduğunu gösterir yüksek olasılıkla yumurtlama dönemindesiniz demek ama net bir şekilde kesin göstermez tabiikiBen geçen takip ettiğim bir ebenin sayfanında şey diyordu. Ovulasyonda pik görmeniz yumurtalama olduğu anlamına gelmez sadece lh gösterir ve yumurta daha yeni oluştuğunu anlarız demişti. Ne zaman döllenecek boyuta gelir ne zaman çatlar bu tamamen kişiye özgü demişti. O yüzden ki reglden bir gün sonra veya regle 3 gün kala bile hamile olanlar vardı. Burdan biri daha böyle ovulasyon testi yapmıştı bir hafta sonra doktor kontrolüne gidip yumurtan yeni çatlamışti demişti ona. Kız teste güvenip yumurtlama dönemim bitti diyor. Demem o ki döngü boyunca her zaman gebelik ihtimali var.
Canim şimdi bunu böyle açıklıyim. Pcos ve PCO farklıymış pcos ta sendrom varmış hormanlarin ve pcosun birkaç özelliğini göstermen gerekiyor pcos olabilmen için örneğin, adet düzensizliği kıllanma kilo vs. Pco ise sadece ultrosanda küçük yumurtalar ve kist görünüyor bu da aslında yumurta tembelliğinw giriyor. Yumurta çok oldugu için birinin büyüyüp gelişmesi zor oluyormuş diğerleri çok baskı yapıyormuşOnu tam bilmemekle beraber bende pcos ve yumurta tembelliği varmış yumurtalar büyüyor fakat çatlamıyor sanırım fizigimi bozmak istemiyorlar jahxjsjxjd
Bir gecenin günlüğüMarkası ne testin
Gözün aydın kuzumGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun silik bir çizgi çıktı
hahahah dur bi catlamayalim da gor sen dediler galiba jfjfjdj o sureclerde alkolu sifira indirin canim cok etkiliyormus hem kadini hem erkeğiBen çatlama günü eglenmeye gitmistim cok alkol tuketimim oldu kesin ondan catlamadı bundan anne olmaz bu ay da durun dediler glba jajdjdjdj
mantikli o yuzden gun asiri ilerlenmeliiiiiBen geçen takip ettiğim bir ebenin sayfanında şey diyordu. Ovulasyonda pik görmeniz yumurtalama olduğu anlamına gelmez sadece lh gösterir ve yumurta daha yeni oluştuğunu anlarız demişti. Ne zaman döllenecek boyuta gelir ne zaman çatlar bu tamamen kişiye özgü demişti. O yüzden ki reglden bir gün sonra veya regle 3 gün kala bile hamile olanlar vardı. Burdan biri daha böyle ovulasyon testi yapmıştı bir hafta sonra doktor kontrolüne gidip yumurtan yeni çatlamışti demişti ona. Kız teste güvenip yumurtlama dönemim bitti diyor. Demem o ki döngü boyunca her zaman gebelik ihtimali var.
İnşallah canim hiç gerek kalmaz. Gökyüzü şubata kadar bizi destekliyor kızlar ( gebelik için çok uygun) umarım o zamanı görmeden bebiş haberleri alırız.yok canim dedi ki 1 yil dolana kadar birsey yapmayacağız subatta 1 yilim doluyorr iste yani subatta da regl olursam dolmus oluyor, kan tahlillerim iyi hormonlarim iyi hsg temiz esimin sonuçları iyi nasil bir yol izler hic bilmiyorum eger o zamana kadar tutmazsa ki insallah tutar diyelim tutmadi martta gidecegim
evet aynı şey canım halk dilinde yumurta tembelliği olarak geçiyorAcaba PCO ve yumurta tembelliği aynı şey mi ? çünkü her ikisi de ultrasonda görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?