Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hsg den sonrada olmazsa doktor nasıl bir yol izleyecek söyledi mi sana. Tabii inşallah bu ay olur
yok canim dedi ki 1 yil dolana kadar birsey yapmayacağız subatta 1 yilim doluyorr iste yani subatta da regl olursam dolmus oluyor, kan tahlillerim iyi hormonlarim iyi hsg temiz esimin sonuçları iyi nasil bir yol izler hic bilmiyorum eger o zamana kadar tutmazsa ki insallah tutar diyelim tutmadi martta gidecegim

Tamam o zaman gideyim sağol

genelde o gün pik 24 saat icinde de catlar
canım benim 29 u başladı akıntım 30 u arttı baya hatta şaşırdım çok artmasına o akşam halsizlik hissettim hatta uykum geldi yedi de falan araştırdığımda da halsizlik uyku gelmesi yumurtanın çatladığında olan şeylermiş ertesi gün 1 aralıkta da akıntı kremsi bir hal aldı. 29-30 değerlendirdim 1 i de akşam değerlendirdim yakalamışımdır dimi ya. dün kasıklarımda ağrı hissettim dün mü çatladı diye korktum da çeto çatlamadan 2 gün sonra falan ağrı olur dedi doğru mu bilmiyorummm

evet cok guzel gunler degerlendirmissin canimm

aslında bu testler sadece lh yükseldiğini ve vücuttan lh ın çekildiğini gösterir. ama yumurtlama zamanı lh yüksek seviyeye ulaşır çatlama olduktan sonra lh geri çekilir. ondan dolayı bu ihitimalin ortada olduğunu gösterir yüksek olasılıkla yumurtlama dönemindesiniz demek ama net bir şekilde kesin göstermez tabiiki

Onu tam bilmemekle beraber bende pcos ve yumurta tembelliği varmış yumurtalar büyüyor fakat çatlamıyor sanırım fizigimi bozmak istemiyorlar jahxjsjxjd
Canim şimdi bunu böyle açıklıyim. Pcos ve PCO farklıymış pcos ta sendrom varmış hormanlarin ve pcosun birkaç özelliğini göstermen gerekiyor pcos olabilmen için örneğin, adet düzensizliği kıllanma kilo vs. Pco ise sadece ultrosanda küçük yumurtalar ve kist görünüyor bu da aslında yumurta tembelliğinw giriyor. Yumurta çok oldugu için birinin büyüyüp gelişmesi zor oluyormuş diğerleri çok baskı yapıyormuş ve catlamayip kist oluyormus buna da PCO deniliyor. Doktor bana çok hafif PCO görünümü var dedi gebelik rahat olur 3 ay da vs . çok umutlu konuştu bakalım ne olacak. Bu arada bunun için inositol kullanman lazım canim. Bol havuç, avakodo ve siyah üzüm. Yeme içme çok etkiliyormus. Ay çok uzun yazdim k.b

16 sı gel artık şimdi içim kıpır kıpır nasıl bekleyeceğim bilmemmm bi de hindistandayım korkuyorum biraz

mantikli o yuzden gun asiri ilerlenmeliiiii

İnşallah canim hiç gerek kalmaz. Gökyüzü şubata kadar bizi destekliyor kızlar ( gebelik için çok uygun) umarım o zamanı görmeden bebiş haberleri alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…