yok cabim hafif lekelnmeler duydum ama o derece hiç olmamişti takip et bak bakalim ara kanama gibi bisey mi acabaYok baya vardı yumurtlamada olur mu ki ped taktım o derece
yine aralikta olmaniz cok iyiiiinormal zamana göre 31 aralık ama 2-3 gün önceyide silik gösteriyor gelebilir diye
Bu 3. Ayımız ilk planlı sürecimiz sanırım plan yapmadan daha basit bu işlerAy amin inşallah inşallah. Kaç aydır deniyorsunuz.
Bilmiyorum olabilir takipte olacağım teşekkür ederimyok cabim hafif lekelnmeler duydum ama o derece hiç olmamişti takip et bak bakalim ara kanama gibi bisey mi acaba
Bu sefer 13 üne kadar yapcam dönünce yine yapcamyine aralikta olmaniz cok iyiiii
rica ederim cok gecmis olsunBilmiyorum olabilir takipte olacağım teşekkür ederim
sen nerde yaşıyorsun kı nerden gelıyorsunBu sefer 13 üne kadar yapcam dönünce yine yapcamayın 25 inde döncem Türkiyeden yeni yıla yeni haberle gireyim inşallah
geldiginde burda awoxlari stokla jfjdjndkd donunce basla yapmaya baslaBu sefer 13 üne kadar yapcam dönünce yine yapcamayın 25 inde döncem Türkiyeden yeni yıla yeni haberle gireyim inşallah
belcikadan geliyor papatyamizsen nerde yaşıyorsun kı nerden gelıyorsun
Ayy benim de yükselen yengeç biz doğuştan anayız anaHahahha sen de mi o konuya bakıyorsun.Ben de takip ediyorum. Benim de yükselen yengeç olarak yakın diyor o haber heryerde görüyorum
Belçikadayım bensen nerde yaşıyorsun kı nerden gelıyorsun
ayyy 2025 yılı sonu yapsın şovunuuunormal zamana göre 31 aralık ama 2-3 gün önceyide silik gösteriyor gelebilir diye
Çok stres ama yasen ovulasyon yap papatyam dongulerin benimki gibi karisik fjxjxjdmdo
İnşallah canım yaayyy 2025 yılı sonu yapsın şovunuuu
Papatya gelirken minilab early pregnancy test getirir misin 100 lü kutuda satılıyo 50€ ben talibim üzerine kar da ekle najsjsjsBelçikadayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?