Merhaba benimde 11 Aralık belirti falan varmıyaaa benim 11 aralik senin ?
ahhaahaha ablammm yaÇok temiz haberlerin var ve cok hızlı yani peşpeşe güzel haberler. İsminin için de A olan biri eşin olabilir annen yada yakınlardan biri sen haber vereceksin 8 5 içinde olan bir ayda ya da günde güzel haber ama inşallah bebıstıryakında erkek kıvırcık saçlı kemerli burunlu biri var mı gıcık bir tip ondan iyi enerfji almadım
canimm benim dogum gunum 11 aralıkMerhaba benimde 11 Aralık belirti falan varmı
dunde Z zumramelek bize namaz kilip dualar etmistilan grupta her telden varkjgkfçh fal dua ya hak
Oh maşallah29 pik kasık ağrısı vs anladım zaten 30 Kasıma kadar devam etti. 1 Aralik pazartesi her şey ey normaldi. 28, 29, 30 değerlendirildi. Ama biz zaten açıkçası perhiz olayına dikkat etmiyoruz gün aşırı ilerliyoruz. Bu 3 gün olayı da araya hafta sonu girdiği için ve istediğimiz için değerlendirdik
Ayy bende bat sandımya o kadar kafayı bozdum ki herşeyi bat olarak algılıyorum Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun inşallah Hamiş haberini bu ay alırsınız.canimm benim dogum gunum 11 aralıkbat 4 8 arasi belirti olarakta hic gecmeyen gogus siskinligi agrisi var yumjrtlamadan beri, bazen bel agrilarim tutuyor ve kasik ağrılarım coktu dunden beri kasik agrim cok az 1 2 kere hissettim sadece, dunden beri goguslerimin ustune yatamiyorum aşırı hassaslar simdilik bu kadarr
Bakalım bakıyorum getirebilirim
teşekkür ederiiimmm, insallah bu ay o yuzden benim icin baska onemliAyy bende bat sandımya o kadar kafayı bozdum ki herşeyi bat olarak algılıyorum Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun inşallah Hamiş haberini bu ay alırsınız.
bak bak kendine de al bosver awoxu artik fjxjdjdjdkBakalım bakıyorum getirebilirim
Söyledim bile türkiyeyebak bak kendine de al bosver awoxu artik fjxjdjdjdk
Dimi bende şaşırdımBaya baya var gibi
Sana da göndericem dodo ama bak yapmamazlok yok ahdjsjsjhahaha superrrr hahahah bol bol denersin artik xjjxjdxjxx
ay bisey olmaz karsilastirma yaparsin hangisi daha iyiyse artik cjxnxjxkxkxkxmxkxSöyledim bile türkiyeyeo yüzden kızdım meleğee
İptal et kız trdeki siparisiSöyledim bile türkiyeyeo yüzden kızdım meleğee
hahahah ayy tamamdir ne kadar gonderisen ona gore yapicam soz jxxnjxnxkdkdekdknkfmxSana da göndericem dodo ama bak yapmamazlok yok ahdjsjsj
Teşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşım var tüp bebekten korkuyorum gerek yok dediler ama amh düşüyor sürekliO zaman var hayırlı olsun
Acilden girseydin o da olurDimi bende şaşırdımhastanede vezne 16 ya kadar açıkmış yetişemedim. Özele gidicem yarını bekleyemicem
insallah vardir canimmmTeşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşım var tüp bebekten korkuyorum gerek yok dediler ama amh düşüyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?