- 25 Kasım 2025
- 243
- 182
- 18
- 29
Valla cok iyi denk geldi bir daha da o testlere sacma sapan paralar verme hssjsjŞanslısınız heee bak TR ye gelecektim iyi denk geldi
demekki biri grup mesajlarini okumadan geliyo fkxjxjkxxk
dodo doğuda
Hemde ne paralar verdim sen bi bilsen senin bana attığın test fiyatına ben 6 tane test aldım adet olarak 6 sadeceeee adeeet 6Valla cok iyi denk geldi bir daha da o testlere sacma sapan paralar verme hssjsj
Askim biz cok yogun calısıyoruz bakma ben izindeyim diye suan bu kadar rahatım o yüzden cok fazla ileriye atmak doğal yoldan beklemek istemiyorum yani olmuyosa zorlamak istemiyorum cunku ben ovu takibi yapıyorumSorununuz yoksa doğal denemen daha iyi canım eşinin de yaşı çok değil ama tabi siz bilirsiniz nasıl mutlu olacaksan. Benim için opu çok zor geçmişti. Valla olan kadına oluyor erkeğe bir şey olduğu yok
Doğu ama neresidodo doğuda((
Evet bugun cozdum olayı ajdjsj
1 ce 2 değerlendir sınra arkana yaslanBenimde bat 17 Aralık
ovulasyon testi yaptım ama pek anlamadım bı yardımcı olsanız inşallah isteyen herkes sağlıkla bebişini kucağına alır
Değerlendirdik hayırlısıyla inşallah tüm isteyenlere güzel haberler olsun1 ce 2 değerlendir sınra arkana yaslan
attim mesaj olarakkkDoğu ama neresi
30 kasim 1 aralik ve 2 aralik degerlendirildiye yeterliiiiiDeğerlendirdik hayırlısıyla inşallah tüm isteyenlere güzel haberler olsun
Aaa ben de merak etmiştim dodocum ben de malatya ve elazığda yaşadım kısa dönemattim mesaj olarakkk
30 Kasım'da eşim burda değildi o yüzden 1 ve 2 Aralık değerlendirildi sadece30 kasim 1 aralik ve 2 aralik degerlendirildiye yeterliiiii
yakinim oralara benndeeAaa ben de merak etmiştim dodocum ben de malatya ve elazığda yaşadım kısa dönem
1 2 de yeterlidir canim artik bekleme zamanı30 Kasım'da eşim burda değildi o yüzden 1 ve 2 Aralık değerlendirildi sadece
5 ay önce bı düşüğüm oldu o yüzden çok istiyorum inşallah bu ay olur1 2 de yeterlidir canim artik bekleme zamanı
Seni anlıyorum sekerim bana da yazsanaaa söz kimsye söylemicem adjjkdjsksayakinim oralara benndeeya küçük sehir olduğu icin yerimi belli etmek istemedim canim o yuzden mesaj olarak papatyaya soyledim
insallah canim rabbim.isteyen herkese nasip etsin5 ay önce bı düşüğüm oldu o yüzden çok istiyorum inşallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?