Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

yani bu ay gercekten cok umitliyim ama sonra yavas yavas azaldi icimdeki umut neden bilmiyorum ama hic gebe hissetmiyorum kendimi bu ay
Ay bu ben. Bu ay başlarda o kadar ümitliydim içimde öyle bir his vardı kii hatta notlarıma bile yazıp not almışım yazmışım ben bu ay hamile kalacağımı hissediyorum diye Ama şuan garip bir şekilde bir umutsuzluk geldi, ara ara adet sancısı yokluyor o moralimi bozuyo ya. Yarın test yapmaktan da vazgeçtim beklemeye karar verdim

ay olabilir yani bunyuzden olabilir stresten de bana da dediki yasin daha kucuk ne amh sen nerden biliyosun falan djdjjd tekrar bi doktora gorun bence
Göründüm canım iki farklı doktora birisi takviye verdi diğeri gerek yok dedi. Kafam karıştı. Birisi tüp bebek dedi diğeri bir sene bekle dedi
Teşekkür ederim canım. Öfke yı biliyorum aşır pahalı ürünleri. Maddi olarak bana hiç uymuyor
31 yaşındayım canım. Evet biliyorum sadece amh düşük diğerleri iyi.

Maddiyatınızı bilemem tabii ama Bence tüp bebek ihtimali ve tüp bebek maliyetinin yanında mfk ürünü almak devede kulak kalır

bir kaç gun neyse de hafta öjgnblkg buarada doktor bana 3 gun ılışkıden sonra yasak koydu ne zaman kadar yasak dedim adetin gelene kadar dedi hahaha
valla biz bilmeden yumurtlamadan sonra testte pozitifi görene kadar devam ettik ay utanıyorum söylerken ama günde 2-3 kere yaptığımız bile oluyodu sertte oluyodu içeride boşalıyodu çok şükür bişey olmadı

ayni seyleri dusunmusuz boylr olacagini bilseydim.hic korunmazdim pismanim fjdjdjdk
hiç öyle olduğunu sanmıyorum kızlar ya biz eşimle sevgiliyken birlikte oluyoduk 7 yıl kadar sjdmsjsmsm evlendikten sonra 1 ay korundum sonra kimyasal oldu sonra doktor kendi 1 ay korun dinlen dedi sonraki ay hamile kaldım ki yoğun pcos'a rağmen djslsjdldkdl

Adet sancın oluyor muydu peki yani ilk hamile kaldığın zaman, adet sancısı yokluyor muydu hiç

Selam kızlarrr benim genital bölgem de ağrı var batma gibi bugün ara ara oluyor yarın adet günüm adetten önce sızlamam olur evet çok olur hemde ama ara ara oldu bu ay biii umuuutt işte

Ben bu konuda söyle düsünüyorum bu hormon ilaçları vs için geçerli bence , ben evlenmeye yakın cilt altı implant için gittim hani dedim 2 sene çocuk düşünmüyoruz doktor bana dedi ki senin için tavsiye etmiyorum hiç çocuk sahibi olmadan yaptırma, biz de prezervatif kullandik sonra teorik olarak hormonlarıma göre bisi yok yani ortada ama onların ilk denemede kafaları karıştı yine dee , hayırlı olsun bu arada seni pcos başlığından hatırlıyorum darısı başımıza ben de pcosum

ben yapicam ya napalim nasipten otesi yok

canim bunun karari tamamen size ait biz ne desek bos

ay masallah nasibin önüne gecemiyorsun iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…