- 19 Eylül 2025
- 321
- 288
- 18
- 28
Evet ilacı aldım şimdifemarayi hic bilmiyorum canimm, o zaman regli bekliyorsun simdi
Kesinliklesilik te isimizi gorur bakalim djdud
hemde nasıl 8-9. hafta arasına kadar hep regl sancım oldu progestan fitil kullandım doktorumun önerisiyle biraz hafifletiyodu. sonra geçti tamamen dün ilişki sonrası yeniden bi regl ağrısı başladı ileri zamanlarda da ağrılar olacakmışAdet sancın oluyor muydu peki yani ilk hamile kaldığın zaman, adet sancısı yokluyor muydu hiç
Ayy normal demek kii. Ağrı çekmek kötü tabi ki ama sevindimhemde nasıl 8-9. hafta arasına kadar hep regl sancım oldu progestan fitil kullandım doktorumun önerisiyle biraz hafifletiyodu. sonra geçti tamamen dün ilişki sonrası yeniden bi regl ağrısı başladı ileri zamanlarda da ağrılar olacakmış
Ama senin daha hamile olmadığın kesin değil ki ya öyle değil mi adet günün gelmedi bileEvet ilacı aldım şimdi
Değilim belli yani belirtiler başladı ilsç çok zor bulunuyor kimleri araya soktum ancak o şekilde buldum Allah bu ilacı arayana yardım etsinAma senin daha hamile olmadığın kesin değil ki ya öyle değil mi adet günün gelmedi bile
Amin inşallah umarım ilaç sana da güzel haberler getirirDeğilim belli yani belirtiler başladı ilsç çok zor bulunuyor kimleri araya soktum ancak o şekilde buldum Allah bu ilacı arayana yardım etsin
yaaaa hadi guzel olsun sonuçlariEvet ilacı aldım şimdi
tek taraflı bıçak batması gibi kıvrandıran ve şiddetlenerek artan ağrınız yoksa gayet normal kabul ediliyorAyy normal demek kii. Ağrı çekmek kötü tabi ki ama sevindim
degisik bi süreç bakalim her ay yeni bisey ogreniyorum jxjxjKesinlikleBenim de dün adet sancım daha çoktu bugün öyle pek yok
Ay ben de bu ay femara ve ovitrelle kullanıcam pazar başlıcam femaraya beraber takip edelim. Meleeek bu arada taytına bayıldım nerden aldınEvet ilacı aldım şimdi
Amin aminyaaaa hadi guzel olsun sonuçlari
Oysho reklam değil tayt degil ama esofman bol paça shckcjfjfAy ben de bu ay femara ve ovitrelle kullanıcam pazar başlıcam femaraya beraber takip edelim. Meleeek bu arada taytına bayıldım nerden aldın
Kız bu ilaç ne böyle karaborsaAy ben de bu ay femara ve ovitrelle kullanıcam pazar başlıcam femaraya beraber takip edelim. Meleeek bu arada taytına bayıldım nerden aldın
Ayy link isterim bayıldım hahahahahOysho reklam değil tayt degil ama esofman bol paça shckcjfjf
Evet valla bulana kadar canı çıkıyor insanın.Kız bu ilaç ne böyle karaborsa
Online bakayım varsa atayım eylülde almıştım hshdhjs bana femara neden verdi anlamadım zaten benim yumurtalar büyüyorAyy link isterim bayıldım hahahahah
Evet valla bulana kadar canı çıkıyor insanın.
bende seni cok sevdim ablammmmArkadaslar sizi cok sevdim bilesiniz ahjahaha:) aslinda bu yoktu icimden geldi gahaha:)
Bir kere böyle bir bıçak batması gibi oldu ama 5-10 saniyelikti sonra geçti başka da yok çok şükürtek taraflı bıçak batması gibi kıvrandıran ve şiddetlenerek artan ağrınız yoksa gayet normal kabul ediliyor
Bana da aynı şeyi söyledi kuzum yumurtan büyüyüp gelişiyo ve çatlıyor herhangi bir sorun yok ama kendimizi garantiye alalım dedi ben kendim de istedim zaten ilaç kullanmakOnline bakayım varsa atayım eylülde almıştım hshdhjs bana femara neden verdi anlamadım zaten benim yumurtalar büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?