Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Askım devlet bana hayatta yapmaz onun için baya süre geçmesi falan gerekiyor benim ki biraz gayri ihtiyari
İşte seneye bu fiyatlar 1.5 katı olur öyle düşün. Devlet şartları da 3 yıl evlilik 2 aşılama ya da başarısız tüp bebek olması bir de eşlerden birinin 5 yıl sigortalı olması. Ben ilaçlar için rapor almaya çalışabilirim belki ya bu defa zamanım var o zaman kaybedecek zamanım yok gibi düşünmüştüm. Hem belki denerim bizim burda devlette tüp bebek yeni açıldı bir de özeldeki doktorumu oranın başına geçirdiler öyle olunca devlete artık uzak bakmıyorum. İlkinde sürünmek filan istemedim

İşte ben bu şartları karşılamıyorum ya ondan dedim daha deneyeli 4. Ay

İşte ben bu şartları karşılamıyorum ya ondan dedim daha deneyeli 4. Ay
Canım yaşın genç ise tüp bebeğe 2 yıl olmadan başvurma bence yani amh değerin iyiyse yaşın gençse o hormonları yeme boşuna bana bile doktorum sizin doğal yolla olur acele etme 2 sene bir dene dedi özel doktoru olmasına rağmen. Hala diyor tüp bebekle olmayan nasıl olsun diyorum sizin doğal yolla çocuğunuz olur göreceksin sen doğal gebe kalıp bana geleceksin diyip duruyor düşün eşimin ileri hızve morfoloji düşük olmasına rağmen

Amh iyi yasım 28 ama kocam bir an önce istiyor 40 yasında o yüzden tercihlerim arasında 2 ay daha doğal denerim yani çatlatma iğnesiyle

Amh iyi yasım 28 ama kocam bir an önce istiyor 40 yasında o yüzden tercihlerim arasında 2 ay daha doğal denerim yani çatlatma iğnesiyle
Sorununuz yoksa doğal denemen daha iyi canım eşinin de yaşı çok değil ama tabi siz bilirsiniz nasıl mutlu olacaksan. Benim için opu çok zor geçmişti. Valla olan kadına oluyor erkeğe bir şey olduğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…