Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sıvı etkiliyor diye duymuştum ama yemeyi bende bilmiyorum bekliycem sabırla nabayım dışarı çıkarım bu gece kafamı dağıtırım en kötü ama sonrası uyku tutmayacak

Sağol canım bilgilendirme için en birinci kural stres gerçekten biz de atabilsek şu stresi

Kızlar beklemek neden bu kadar zor herkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum

Kızlar beklemek neden bu kadar zor herkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum
Aslında şöyle kendine bir uğraş bulman lazım. Gezmek olabilir bir süre yalnız klamayacağın bi yakının olabilir sürekli başka şeylerle uğraşmaya çalış. yatarak bekledim geçen ay her şeyden anlam çıkardım. Bu ay da tura gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi. Buna rağmen oldu işte.

Kesinlikle öyle stres çok etkiliyor zaten. Senin adına çok sevindim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…