- 2 Kasım 2025
- 391
- En iyi cevaplar
- 1
- 249
- 18
Sıvı etkiliyor diye duymuştum ama yemeyi bende bilmiyorum bekliycem sabırla nabayım dışarı çıkarım bu gece kafamı dağıtırım en kötü ama sonrası uyku tutmayacakYani bana aslında albi hiç kazıl atmadı hep güvenilir geldi. İnşaAllah yarın da görürsün çizgiyi. Şimdi gece yaparsan muhtemelen yenilip içilenler seyreltir hcg yi. Gerçi sıvılar kesin seyreltiyor ama acaba yemek etkiliyor mu ki?
allah hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya birde seni de güzel görmüş ya allah gerçeğini de nasip etsinn
İnşallah hamilesindir.değilsen de sonraki aylarda çok takma kafaya. Oluruna bırak daha iyi sonuç alırsın . Dualarım hepinizleNegatif çıkarsa umutlarımı kaybederim meselaama umutluyum umarım hamileyimdir
Ben her zaman sabah ilk idrarcıyım ahaha :) ama beklemek sabretmek zor tabi kiKızlarr bi tane daha ALBİ test var elimde yarın sabah ilk idrar ile yapayım mı bilemedim bu trndyoldan siparişimde pazartesi gözüküyor teslimat yaaa şimdi baktım
Ayy malum olmuştur kuzuumm benimde üst komşum eşime eşin hamile mi diye sormuş insanlara bazen malum oluyor hadi inşallahİste simdi gerçekten umutlandım
Askim umutlandım kiz hiç beklemiyodumallah hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya birde seni de güzel görmüş ya allah gerçeğini de nasip etsinn
Ayy inşallah inşallahAyy malum olmuştur kuzuumm benimde üst komşum eşime eşin hamile mi diye sormuş insanlara bazen malum oluyor hadi inşallah
Çok teşekkür ederim vanilyamİnşallah hamilesindir.değilsen de sonraki aylarda çok takma kafaya. Oluruna bırak daha iyi sonuç alırsın . Dualarım hepinizle
Sağol canım bilgilendirme için en birinci kural stres gerçekten biz de atabilsek şu stresiÇok bakamadım dışarıdaydım eve gelince bakayım dedim.
Geçen ay bana ovitrelle yapıldı ama o kadar çok sitres yaptım ki bence bu yüzden olmadı. Bu ay da kardeşimle Gap turuna gittik. Kafamı dağıttım güzelce stresten uzaktım. pek değerlendiremedik aslında eşimle. Sonra takviyelerim bitmişti dün bir gebenin günlüğü sitesinden sipariş verecektim. Benim adet günümde oynama olmaz neden olmadım dedim öylesine test yaptım takviyeleri sipariş vermeden emin olayım gereksiz masraf olmasın dedim. Testi yaptım işte silik çizgiydi. Kan sonucu da bugün çıktı. Bence kafaya takmamak en önemli konu. Bu ay salmıştım artık. Bat günümde test yaptım. Hiç belirti yoktu canım.
Aslında şöyle kendine bir uğraş bulman lazım. Gezmek olabilir bir süre yalnız klamayacağın bi yakının olabilir sürekli başka şeylerle uğraşmaya çalış. yatarak bekledim geçen ay her şeyden anlam çıkardım. Bu ay da tura gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi. Buna rağmen oldu işte.Kızlar beklemek neden bu kadar zorherkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum
Kesinlikle öyle stres çok etkiliyor zaten. Senin adına çok sevindim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinAslında şöyle kendine bir uğraş bulman lazım. Gezmek olabilir bir süre yalnız klamayacağın bi yakının olabilir sürekli başka şeylerle uğraşmaya çalış. yatarak bekledim geçen ay her şeyden anlam çıkardım. Bu ay da tura gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi. Buna rağmen oldu işte.
Benim reglim henüz bitiyor son dönemlerde adet düzenim çok değişti ovulasyon tarihi ile kesin karar vericem ama aralık bitmeden olurNe güzel görmüşşSenin bat ne zamandı merak ettim
Anladım canım bat bekliyorsun sanmıştım. Bu ay senin ayın olsun inşallahBenim reglim henüz bitiyor son dönemlerde adet düzenim çok değişti ovulasyon tarihi ile kesin karar vericem ama aralık bitmeden olur
İnşallah hepimizinn yok ben daha ovulasyon bekliyorumAnladım canım bat bekliyorsun sanmıştım. Bu ay senin ayın olsun inşallah
Gerçi söylemiştin yaa offf ben ondan sonra uyudum da kafam yerinde değil kusura bakmaaBenim reglim henüz bitiyor son dönemlerde adet düzenim çok değişti ovulasyon tarihi ile kesin karar vericem ama aralık bitmeden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?