- 8 Eylül 2021
- 695
- 431
- 53
hayırlı olsun canım gözün aydın. :)Beta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlerin başınaBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Tebrik ederim çokkkBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
İnşallah canım çok teşekkür ederimYa yarın sabah ilk idrar ile yapsan daha kesin olur ben çoook zayıf t de gördüm ama o da grimsi kuruma çizgisi olabilir inşallah yarın sabah güzel bir haber alırsın
Amin canııım çok teşekkür ederimYarın sabah bir test şart oldu sana da canım, idrarında beta birikmediği için çok çok silik çıkmış olabilir fotodan anlaşılmıyor ama güzel şeyler olcak gibi hissediyorum
Tebrik edermin vanilyamm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bizi unutmaBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Hayırlı olsun canımBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Hayrlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın canımBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Ben de çizgi gördüm testinde silik canım inşaAllah vardırAmin canııım çok teşekkür ederim
yaa biz zaten kafadan diger aya gecmistik cjxjxxjkxxm erken olmasi iyi olduuuAa benim lekelenmem başladı elendim… yarın bekliyordum bugün olması da iyi oldu açıkçası yeni yumurtalar daha hızlı olsun ahahshshhs
Kızlar testlere devam etmeme gerek var mı? Bazıları adete doğru tekrar koyulaştı devam edin diyorlar sizce gerek var mı normalde düzenlidir takvimim ama bir şeyi kaçırmış olmak istemiyorum
insallah nasip artik....Hayrlısı olsun canım inşaAllah senin haberini yakında alacağız
Çok çok tebriklerrrBeta 34.69 kızlar çok erken ama sonunda bende hamileyim
Evet değerlendirdim. İnşallah yılın son ayı herkese iyi gelir teşekkürlerCanım 28-29-30 civarı yumurtlamışsın bu günleri değerlendirdiysen ve birkaç gün öncesi-sonrasını gereken tek şey beklemek ama nadir de olsa bazen ikinci kez yumurtlayabiliyoruz o yüzden testlere devam da edebilirsin ama düşük bir ihtimal bugüzel haberler alırsın inşallah canım 2 haftaya
Amin inşallahHayrlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın canım
28-29-30 değerli zamanlar umarım değerlendirmişsindir. bu kadar uzun süre test yapmana gerek yok yeterliKızlar testlere devam etmeme gerek var mı? Bazıları adete doğru tekrar koyulaştı devam edin diyorlar sizce gerek var mı normalde düzenlidir takvimim ama bir şeyi kaçırmış olmak istemiyorum
Çok teşekkürlerÇok çok tebriklerrrsağlıkla büyüsün
Evet değerlendirdim umarım bu ay o aydır28-29-30 değerli zamanlar umarım değerlendirmişsindir. bu kadar uzun süre test yapmana gerek yok yeterli
İnşallah canım çok teşekkür ederimBen de çizgi gördüm testinde silik canım inşaAllah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?