Çok erken canım belirti için. İmplantasyon 7-12 gün arası sürüyor belirtiler sonrasında başlıyor. Şu an rahim büyüyor gebelik için kasık ağrısı ondan oluyor olabilir ama tutunma olup olmayacağı 1 hafta içinde belli oluyor inşallah güzel sonuçlanırDpo 3 teyim düne nazaran bel agrısı artarak devam ediyo kasık agrısı ara ara oluyo bu iyi mi bacılar
Ben oluruna bıraktım artık canım hiç kafa yormuyorum. Bu ay test galan da yapmayacağım.Kızlar beklemek neden bu kadar zorherkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum
Evet canım erkende acaba dedim tutunma belirtisi olabilir miÇok erken canım belirti için. İmplantasyon 7-12 gün arası sürüyor belirtiler sonrasında başlıyor. Şu an rahim büyüyor gebelik için kasık ağrısı ondan oluyor olabilir ama tutunma olup olmayacağı 1 hafta içinde belli oluyor inşallah güzel sonuçlanır
Psikolojik olabilir canım. En erken 6. Günde belirti veriyor diye biliyorumDpo 3 teyim düne nazaran bel agrısı artarak devam ediyo kasık agrısı ara ara oluyo bu iyi mi bacılar
Tutunuyor olma ihtimali var mıdır sencePsikolojik olabilir canım. En erken 6. Günde belirti veriyor diye biliyorum
Yolu çok uzun annesi henüz anca yarılamıştır yoluEvet canım erkende acaba dedim tutunma belirtisi olabilir mi
Agzon baş yesin inşaallah dediğin gibidirYolu çok uzun annesi henüz anca yarılamıştır yolu3-4 güne tutunur inşallah
Ovülasyonla gebelik testi olmaz normalde ama yumurtlama olduktan sonra silik çıkmaya başlıyor ya testler. Aradan belli bir süre geçince misal 12 gün sonra ovülasyon testi bazılarında pik gibi çıkmaya başlıyor ordan hamile miyim acaba diye düşünüyorlar gebelik testi bir yapıyorlar pozitif çıkıyorOvülasyonla gebelik testi nasıl oluyor peki? Kaçıncı günde belli ediyor kendini
Zaten nerdeyse aralığın yarısına kadar adet beklicem yarısından sonra adet olursam doluyum. Aralığın sonlarına yetişirsem inşallah ahahahhaHadi inşallah
Eşim bana yumurtlama günüm deme görev gibi görüyorum derdi. Bu ay demedim gerçekten oluruna bırakmak lazım. Biliyorum o da kolay değil ama meşgul edin başka şeylerle beyninizi.Ben oluruna bıraktım artık canım hiç kafa yormuyorum. Bu ay test galan da yapmayacağım.
Benimde öyle oldu sonra birden döküldüKızlar bugün adet günüm hâlâ olmadım beyaz akıntım var ıslaklık hissi geliyor gidiyorm yok olmamışım ama gebelik testi de negatif
Öyle mi olur sizce ya inşallah olmazBenimde öyle oldu sonra birden döküldü
Gecikme oldu mu sizin yoksa beklediğiniz tarihte mi oldunuzHatta öyle bi geldiki senelerdir gelmeyen pıhtı bu adetimde gördüm
Bana göre oldu normalde 29 u gösteriyordu 2 aralıkta geldiGecikme oldu mu sizin yoksa beklediğiniz tarihte mi oldunuz
Bol su iç susuzluktan pıhtı halde geliyorHatta öyle bi geldiki senelerdir gelmeyen pıhtı bu adetimde gördüm
Hmm anladım canım bakalım artık nasıl olacakBana göre oldu normalde 29 u gösteriyordu 2 aralıkta geldi
Bol su tüketimi yapmaya dikkat ediyorum o zaman az pıhtılı geliyorBol su iç susuzluktan pıhtı halde geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?