Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Innovitaya diyorum awox denemedim onda olmuyor mu acaba bende onu alıp denesem
yani bu zamana kadar çok kez kullandım bende olmadı ama burada bir arkadaş çok aşırı silik görüp kanda negatif çıktığı için ona karşı da artık şüphelendim

Zeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun? dodo hep bunlar gaza geliyor sen durdur kızları
Merhaba hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişim ya bir konu hakkında bakarken denk geldim bu yazına da dpo8deki nasıl bir ağrıydı acaba ? Benim de dün dpo7de adet ağrısı gibi bir ağrım oldu yumurtlama testi ile gördüm piki bu ay. Yani böyle sabahtan akşama kadar sürmedi birkaç saat sürdü ama ciddi adet olacağım sandım öyle bir ağrıydı olabilir mi acaba yerleşme ile bir ilgisi

ya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.

Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor

D dodo1234 alsimist C civcivella24 blackbirdie B beyazmelek111 amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız

Canım sen perde ameliyatıni ne zaman olmustun ? Ben 8 Ekim'de oldum. Hâlâ adet olmadım bende o mu geciktiriyor diye düşünüyorum şimdi de.

Acıkcası ben sinir olmam birazda takılıp irdelediğimiz için psikolojik olarak oluyor akışına bırakmak lazım en hayırlı zamanı rabbim bilir böyle düşünüyorum ben tamamen nasip askimlar

Benim çevremde hepppp aynı şekilde bir yerden sonra bilmiyorum insan üzülüyor yani değişik hissettiriyor insana. İki sene oldu mesela bizim de hiç olmadı ama arkadaşlarım veya çevremdekiler yok istemiyoruz dedi hemen oldu aylarca korunup birden tamam olur artık dediği ay oldu,ben folik asit kullanırken yok ya ben kullanmıyorum olmaz zaten diyenler bile oldu başlarda çok canım sıkılıyordu ama artık sınav diyorum biraz o açıdan bakmak lazım sanırım ve gerçekten bizim hormonlarımız çok hassas stres,üzüntü konusunda

Acıkcası ben sinir olmam birazda takılıp irdelediğimiz için psikolojik olarak oluyor akışına bırakmak lazım en hayırlı zamanı rabbim bilir böyle düşünüyorum ben tamamen nasip askimlar
aslında kendime sinir oluyorum hepsi her şeyden bihaber ve spontane gebelikleri oluşuyor hak getire yani. biz o kadar irdeliyoruz ki takipler bilmem neler ovulasyon testleri falan havada uçuşuyor

valla kaç gündür işyerinde iş yapamaz hale geldim aklım hep bu konuda. stresliyim falan.
arkdaşlarıma bakıyorum cidden hepsi bak hepsi en ufak bilgileri yok nerdeyse fen dersinden çıkmalar o derece ahahah hepsi de maşallah dhfdfh

aslında kendime sinir oluyorum hepsi her şeyden bihaber ve spontane gebelikleri oluşuyor hak getire yani. biz o kadar irdeliyoruz ki takipler bilmem neler ovulasyon testleri falan havada uçuşuyor
Askim teslimiyetini koru akısına bırak ben de ilk 2 ay kendimi zorbaladım baya seni anlıyorum aslında ama sonra dedi napıyosun kendine gel allaha karsı geliyorsun o ne zaman verise o zaman olur olana kadar da akısına bırak gerçekten o şekilde yapıyorum 2 aydır da psikolojik olarak rahat oluyorum reglimi oldum ooo yeni yumurtalar diyorum eğleniyorum yani

Teşekkür ederim Allah sana da nasip etsin inşallah
Ben o gün uyandım 10 gibi adet olacak gibi ağrı vardı böyle ama bu ağrı geçmedi hiç o kadar rahatsız edecek kadar değildi tabi yine evin işini yaptım bi şeyler yaptım yani ama geceye kadar devam etti o ağrı sızı gece de 3 te uyudum araştırdım falan bu ağrı yerleşme ağrısı olabilir yazıyordu ben de sonradan anladım ki o gün yerlşme olmuş canım .

Ay teşekkür ederim cevap için inşallah benim de öyledir iki sene oldu hsg için randevu alacağım Perşembe günü dra gideceğim onun için yumurtlama takibi yapmıştım ovü ile ki hani adet günümü bileyim ona göre gideyim hsg randevusu hemen doluyormuş diye umarım bebiş haberi gelir

canım işte biz o eğlence faslını geçeli çok oldu dbjhfdfjk bende zamanında ooo ne var daha yeni evliyim aman mali müşavirlik stajım var vs. diye istiyordum ama çok önemsemiyordum açıkçası. son zamanlarda artık iyice kafa yormaya başladım bu gidişle mali müşavir değil filozof olcam

Benim de aynı insanın illa morali bozuluyor bazen diyorum ki bilmemek daha iyi galiba ben mesela doğuran arkadaşlarıma anlatıyorum süreci yumurtlama vs diye nasıl yani aaa falan diyorlar ilk defa duyuyorlar

Bu sekilde psikolojine cok baskı yapıyorsun ama bu seni çok daha zor bir duruma sokar yapma gerekirse girme buraya uzaklaş farklı aktiviteler yap hop zaman anlamadan geçsin

Benim de aynı insanın illa morali bozuluyor bazen diyorum ki bilmemek daha iyi galiba ben mesela doğuran arkadaşlarıma anlatıyorum süreci yumurtlama vs diye nasıl yani aaa falan diyorlar ilk defa duyuyorlar
aynen aynennn tam olarak bu ya hepsi bana şokla bakıyor aaaa öyle mi diye hatta diyorum ya arkadaşım bana diyor ki hayır öyle değil ya adet zamanı gebelik oluyor. ulan dedim adet zamanı ilişkiye bile giremiyorsun ne ara o zaman olcak ortada yumurta yok bir şey yok hey allahım birde iki tane de dünya tatlısı kızı var maşallah diyeyim de fvbhgd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…