Şey bizde bir şey bilmiyo gibi davranalım artık bariaynen aynennn tam olarak bu ya hepsi bana şokla bakıyor aaaa öyle mi diye hatta diyorum ya arkadaşım bana diyor ki hayır öyle değil ya adet zamanı gebelik oluyor. ulan dedim adet zamanı ilişkiye bile giremiyorsun ne ara o zaman olcak ortada yumurta yok bir şey yok hey allahım birde iki tane de dünya tatlısı kızı var maşallah diyeyim de fvbhgd
Olmaz olur muyuz bebeğim. Yaşadığın duygu o kadar insani ki dün sinemaya gittik formasyondan bir tanıdık gördüm ayak üstü konuşurken kız formasyonda bekardı ben evliydim o formas sonrası evlenmiş doğum yapmış yeni doğum yaptım bir çıkayım dedim dedi yani o an onun için çok sevindim ama eve geldim hüngür hüngür ağladım inan ki allahım diyorum bakamayacak o kadar insanın gereksiz çocuğu var bizim niye yok. Duygularına insan engel olamıyor ama şunu bilmeliyiz bu durumlar kişisel değil çokta içselleştirmemek lazım her şey bizimle ilgili değil. Bazen olmaz ve bunun için bir sebep yoktur. Senin bir suçun da yoktur. Olsa da olmasa da mevcut durumu kabul etmek çok önemli aslında sarılıyorum sana kocamanya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor
D dodo1234alsimist @civcivella24 blackbirdie @beyazmelek111 @amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız
Ben bir sene girmedim sonra yine girdim iki ay baktım sonra 6,7 ay yine girmedim şimdi yeniden burdayımBu sekilde psikolojine cok baskı yapıyorsun ama bu seni çok daha zor bir duruma sokar yapma gerekirse girme buraya uzaklaş farklı aktiviteler yap hop zaman anlamadan geçsin
ah canım benim yaaOlmaz olur muyuz bebeğim. Yaşadığın duygu o kadar insani ki dün sinemaya gittik formasyondan bir tanıdık gördüm ayak üstü konuşurken kız formasyonda bekardı ben evliydim o formas sonrası evlenmiş doğum yapmış yeni doğum yaptım bir çıkayım dedim dedi yani o an onun için çok sevindim ama eve geldim hüngür hüngür ağladım inan ki allahım diyorum bakamayacak o kadar insanın gereksiz çocuğu var bizim niye yok. Duygularına insan engel olamıyor ama şunu bilmeliyiz bu durumlar kişisel değil çokta içselleştirmemek lazım her şey bizimle ilgili değil. Bazen olmaz ve bunun için bir sebep yoktur. Senin bir suçun da yoktur. Olsa da olmasa da mevcut durumu kabul etmek çok önemli aslında sarılıyorum sana kocaman
Bebeğim ben eylülün başında regl sonrasında ameliyat oldum o ay 21 günlük hormon ilacı kullandım ilacı bıraktığımın 2. Günü regl oldum ama bu doğal regl değildi ilaç kaynaklıydı ondan sonra ki döngümde de olmam gerektiği zaman regl oldum o baya bir sancılıydı bu 3. Reglim işte doktor sana ilaç vermedi miCanım sen perde ameliyatıni ne zaman olmustun ? Ben 8 Ekim'de oldum. Hâlâ adet olmadım bende o mu geciktiriyor diye düşünüyorum şimdi de.
artık bilgili olduğumuzu biliyorlar kaçış yok bir şey olduğunda hemen bana soruyorlardı fjkfkg ama evreni kandırabilirsek bilmiyormuş gibi sinyal göndeririz fhdfhŞey bizde bir şey bilmiyo gibi davranalım artık baribir de istemiyo gibi belki o şekilde olur
Çok erken dönemlerde sabah testi mantıklı. Haa ama dört beş saat olur ya sıvı tüketemedin tuvalete gitmedin o da aynı hesap olur.sabahki idrar yoğun oluyor ya o kafadan dolayı sabah yapıyorum aslında ama gün içinde geç yapmak hcg artışını yakalamak belki öyle daha kolay olur dediğin gibi. birde haftasonu ben normalde 11 de falan uyanıyorum inş heyecandan sabahın köründe dikilmem
Evren ile işbirliği yapalım bizartık bilgili olduğumuzu biliyorlar kaçış yok bir şey olduğunda hemen bana soruyorlardı fjkfkg ama evreni kandırabilirsek bilmiyormuş gibi sinyal göndeririz fhdfh
Yani ben bir sorguluyorum tabii. Sokakta bile dilenci vs görüyoruz biri karnında biri kucağında. Diğerlerine bakıyorum sıfır takviye sıfır bilgi ile hamile kalıyorlar. Sonra bu sorgulamamin ardında bu ayet yüzüme tokat gibi çarpıyor.ya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor
D dodo1234alsimist @civcivella24 blackbirdie @beyazmelek111 @amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız
Bence olacak oldu mu oluyor olmayacak oldu mu da olmuyor. Benim kuzenim spiral e rağmen hamile kaldı. Biri evlendiğinde o kadar kisti vardı ki doktor senin şu an çocuğun olmaz demişti bu da korunmuyordu ve hamile kaldı doktor sen hamile kalmayı nasıl becerdin her yerin kist dolu demiş ve 3 çocuğu var şu an. Sen öyle düşünme arada öyle sitemler ağlamalar olmazsa içinde birikir ve daha kötü olur.ah canım benim yaaişte insan onlar adına çok seviniyor gerçekten ama kendi adına bazen üzülüyor ağlıyor kıskançlıktan değil ama orası net.
bazen böyle ağladığım zamanlar bir yanda da korkuyorum allaha karşı gelmek gibi oluyor sanki allahın gücüne gider diyorum...
bir arkdaşım mesela diyor ki ben 3 sene gebelik istemiyorum ama ben eminim ki 2 sene içinde istesede istemesede hamile kalacak hep öyle olur çünkü istemiyorum diyen istiyorum diyenden önce gebe kalıyor anasını satayım
bak o konuda var birde daha aynen. yok d vitamini çok önemli yok şu takviye önemli falan ne kötü şartlarda yaşayan insanlar var sağlıklı gebelik ve doğum geçiriyorlar cidden. biz d vitamininden folik aisitine demirine b12 sine hepsini düşünüyoruz ediyoruzYani ben bir sorguluyorum tabii. Sokakta bile dilenci vs görüyoruz biri karnında biri kucağında. Diğerlerine bakıyorum sıfır takviye sıfır bilgi ile hamile kalıyorlar. Sonra bu sorgulamamin ardında bu ayet yüzüme tokat gibi çarpıyor.
42“Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’ındır. O, dilediğini yaratır; dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk verir.”
42“Ya da hem kız hem erkek çocuk verir; dilediğini de kısır bırakır. O, bilendir, her şeye kadirdir.”
Biz elimizden gelen her şeyi yapacaz sonra da tevekkül edecez her şey ondan geliyor. (Regl zamanları ben de çok isyanli ağlamalı geçiriyorum ama artık yapmayacam çünkü bunun hiçbir şeye fayda sağlamadığını gördüm.) umarım geç ve güç olmadan, önce karnımız sonra kucağımız dolar inşallah
Canım bu durumu diğer insanlarla kıyas ederek düşünmek sağlıklı olmaz. Herkesin hayatta bir nasibi ve o nasibinin de zamanı var. Ne biz bilgiyle birşeyleri satın alabiliriz ya da garantileyebiliriz ne de hiçbir şey bilmeyenler cehaletinden dolayı bu nasibi kaybeder. Ben hatta son zamanlarda net diyorum çok bilen sıkıntılarından dolayı biliyor. Benim ablam mesela iki çocuğu var hiçbir şry bilmezdi benle öğrendi yeni birşeyleri. İkinci çocuğunda ilk kez 6.ayda doktora gitti hatta doktor şaka yaptı doğuma gelseydin diye. Ama hiçbir sıkıntısı olmadan doğurdu şükür. Şimdi burda gebe kalanlar da kalmak isteyenlerden farksız. Hepsinde endişe var yok şöyle mi böyle mi bitmiyor. Yani bu vahim tabloyu görüp kendimize çekidüzen vermemiz lazım bence.ya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
O kadar haklıısn ve o kadar doğru konuştun ki valla gözlerim dolarak okudum...Canım bu durumu diğer insanlarla kıyas ederek düşünmek sağlıklı olmaz. Herkesin hayatta bir nasibi ve o nasibinin de zamanı var. Ne biz bilgiyle birşeyleri satın alabiliriz ya da garantileyebiliriz ne de hiçbir şey bilmeyenler cehaletinden dolayı bu nasibi kaybeder. Ben hatta son zamanlarda net diyorum çok bilen sıkıntılarından dolayı biliyor. Benim ablam mesela iki çocuğu var hiçbir şry bilmezdi benle öğrendi yeni birşeyleri. İkinci çocuğunda ilk kez 6.ayda doktora gitti hatta doktor şaka yaptı doğuma gelseydin diye. Ama hiçbir sıkıntısı olmadan doğurdu şükür. Şimdi burda gebe kalanlar da kalmak isteyenlerden farksız. Hepsinde endişe var yok şöyle mi böyle mi bitmiyor. Yani bu vahim tabloyu görüp kendimize çekidüzen vermemiz lazım bence.
evet erkennnnAdeti görmeden bir şey demek için erken işte
Bir de 2. Ye dönenler var. Ya ben şeye çok sinir oluyorum bir de evleneli kaç yıl olmuş tamam başlarda istemiyoruz dedik diye hala sormanın manası var mı hala soruyorlar.Benim çevremde hepppp aynı şekilde bir yerden sonra bilmiyorum insan üzülüyor yani değişik hissettiriyor insana. İki sene oldu mesela bizim de hiç olmadı ama arkadaşlarım veya çevremdekiler yok istemiyoruz dedi hemen oldu aylarca korunup birden tamam olur artık dediği ay oldu,ben folik asit kullanırken yok ya ben kullanmıyorum olmaz zaten diyenler bile oldubaşlarda çok canım sıkılıyordu ama artık sınav diyorum biraz o açıdan bakmak lazım sanırım ve gerçekten bizim hormonlarımız çok hassas stres,üzüntü konusunda
ilk defa karsilastigim bisey degil benim ya alistim artik sizde alisin fjjfjfn alisinca daha kolay basa cikiyosunGecikmenin mi 11. Günü
ne yapacağız ya negatif testler ve gelmeyen adet
ya olunur niye olunmasin yine eltimden ornek vericem cjdjdndkd kadin hic haberi yoktu hamile kaldigindan esi soylememis ve tek seferde oldu düşün olabiliyor bu tamamen fizyolojik bisey benceya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
ay dur bakalim umutlanmayalim hemen fjjfjfifkf kaptirdik gidiyoruz jfddjdkxrahmim bile fake attı bana bu ay inanamıyorum teyzeeee nanahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?