Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Şey bizde bir şey bilmiyo gibi davranalım artık bari bir de istemiyo gibi belki o şekilde olur

Olmaz olur muyuz bebeğim. Yaşadığın duygu o kadar insani ki dün sinemaya gittik formasyondan bir tanıdık gördüm ayak üstü konuşurken kız formasyonda bekardı ben evliydim o formas sonrası evlenmiş doğum yapmış yeni doğum yaptım bir çıkayım dedim dedi yani o an onun için çok sevindim ama eve geldim hüngür hüngür ağladım inan ki allahım diyorum bakamayacak o kadar insanın gereksiz çocuğu var bizim niye yok. Duygularına insan engel olamıyor ama şunu bilmeliyiz bu durumlar kişisel değil çokta içselleştirmemek lazım her şey bizimle ilgili değil. Bazen olmaz ve bunun için bir sebep yoktur. Senin bir suçun da yoktur. Olsa da olmasa da mevcut durumu kabul etmek çok önemli aslında sarılıyorum sana kocaman

Bu sekilde psikolojine cok baskı yapıyorsun ama bu seni çok daha zor bir duruma sokar yapma gerekirse girme buraya uzaklaş farklı aktiviteler yap hop zaman anlamadan geçsin
Ben bir sene girmedim sonra yine girdim iki ay baktım sonra 6,7 ay yine girmedim şimdi yeniden burdayım evet ama buraya girmeyince daha az düşünülüyor ama burası da bağımlılık yapıyor y da Umut veriyor galiba

ah canım benim yaa işte insan onlar adına çok seviniyor gerçekten ama kendi adına bazen üzülüyor ağlıyor kıskançlıktan değil ama orası net.
bazen böyle ağladığım zamanlar bir yanda da korkuyorum allaha karşı gelmek gibi oluyor sanki allahın gücüne gider diyorum...
bir arkdaşım mesela diyor ki ben 3 sene gebelik istemiyorum ama ben eminim ki 2 sene içinde istesede istemesede hamile kalacak hep öyle olur çünkü istemiyorum diyen istiyorum diyenden önce gebe kalıyor anasını satayım

Canım sen perde ameliyatıni ne zaman olmustun ? Ben 8 Ekim'de oldum. Hâlâ adet olmadım bende o mu geciktiriyor diye düşünüyorum şimdi de.
Bebeğim ben eylülün başında regl sonrasında ameliyat oldum o ay 21 günlük hormon ilacı kullandım ilacı bıraktığımın 2. Günü regl oldum ama bu doğal regl değildi ilaç kaynaklıydı ondan sonra ki döngümde de olmam gerektiği zaman regl oldum o baya bir sancılıydı bu 3. Reglim işte doktor sana ilaç vermedi mi

Şey bizde bir şey bilmiyo gibi davranalım artık bari bir de istemiyo gibi belki o şekilde olur
artık bilgili olduğumuzu biliyorlar kaçış yok bir şey olduğunda hemen bana soruyorlardı fjkfkg ama evreni kandırabilirsek bilmiyormuş gibi sinyal göndeririz fhdfh

Çok erken dönemlerde sabah testi mantıklı. Haa ama dört beş saat olur ya sıvı tüketemedin tuvalete gitmedin o da aynı hesap olur.

Yani ben bir sorguluyorum tabii. Sokakta bile dilenci vs görüyoruz biri karnında biri kucağında. Diğerlerine bakıyorum sıfır takviye sıfır bilgi ile hamile kalıyorlar. Sonra bu sorgulamamin ardında bu ayet yüzüme tokat gibi çarpıyor.
42 “Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’ındır. O, dilediğini yaratır; dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk verir.”

42 “Ya da hem kız hem erkek çocuk verir; dilediğini de kısır bırakır. O, bilendir, her şeye kadirdir.”
Biz elimizden gelen her şeyi yapacaz sonra da tevekkül edecez her şey ondan geliyor. (Regl zamanları ben de çok isyanli ağlamalı geçiriyorum ama artık yapmayacam çünkü bunun hiçbir şeye fayda sağlamadığını gördüm.) umarım geç ve güç olmadan, önce karnımız sonra kucağımız dolar inşallah

Bence olacak oldu mu oluyor olmayacak oldu mu da olmuyor. Benim kuzenim spiral e rağmen hamile kaldı. Biri evlendiğinde o kadar kisti vardı ki doktor senin şu an çocuğun olmaz demişti bu da korunmuyordu ve hamile kaldı doktor sen hamile kalmayı nasıl becerdin her yerin kist dolu demiş ve 3 çocuğu var şu an. Sen öyle düşünme arada öyle sitemler ağlamalar olmazsa içinde birikir ve daha kötü olur.

bak o konuda var birde daha aynen. yok d vitamini çok önemli yok şu takviye önemli falan ne kötü şartlarda yaşayan insanlar var sağlıklı gebelik ve doğum geçiriyorlar cidden. biz d vitamininden folik aisitine demirine b12 sine hepsini düşünüyoruz ediyoruz

bazen bende ayetleri okuyup bir şeyleri okuyup sakinleşiyorum senin gibi canım

Canım bu durumu diğer insanlarla kıyas ederek düşünmek sağlıklı olmaz. Herkesin hayatta bir nasibi ve o nasibinin de zamanı var. Ne biz bilgiyle birşeyleri satın alabiliriz ya da garantileyebiliriz ne de hiçbir şey bilmeyenler cehaletinden dolayı bu nasibi kaybeder. Ben hatta son zamanlarda net diyorum çok bilen sıkıntılarından dolayı biliyor. Benim ablam mesela iki çocuğu var hiçbir şry bilmezdi benle öğrendi yeni birşeyleri. İkinci çocuğunda ilk kez 6.ayda doktora gitti hatta doktor şaka yaptı doğuma gelseydin diye. Ama hiçbir sıkıntısı olmadan doğurdu şükür. Şimdi burda gebe kalanlar da kalmak isteyenlerden farksız. Hepsinde endişe var yok şöyle mi böyle mi bitmiyor. Yani bu vahim tabloyu görüp kendimize çekidüzen vermemiz lazım bence.

O kadar haklıısn ve o kadar doğru konuştun ki valla gözlerim dolarak okudum...

Bir de 2. Ye dönenler var. Ya ben şeye çok sinir oluyorum bir de evleneli kaç yıl olmuş tamam başlarda istemiyoruz dedik diye hala sormanın manası var mı hala soruyorlar.

ya olunur niye olunmasin yine eltimden ornek vericem cjdjdndkd kadin hic haberi yoktu hamile kaldigindan esi soylememis ve tek seferde oldu düşün olabiliyor bu tamamen fizyolojik bisey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…