Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Öyle tabi bu değil ki bir şey yapmayaz etmeyecez tüm maddi ve manevi imkanlarımızı zorlayacaz ama ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidemeyecez. Bazen çok korkuyorum,bazen mükemmel bir sakinlik geliyor bazen isyan. İnsanız bunları düşünmek ve bu geçişleri yaşamak çok normal. Aslında biraz olsa boşversek üstüne düşmesek olacakta. Ben bizi çok büyük sorunları olmayanlari yani stresin çok etkilediğini düşünüyorum.

biz burdayiz canim olacak inaniyorummmmmm

Verdi canım antibiyotik kullanmıştım. Kasımdaki regl iki üç gün gecikmeli gelmişti. Şimdi yine geciktim. Ama devam mı edecek diye tedirgin oldum. Perdeden sonra gebelik elde eden çok var diye duydum. Doktor bana ilişki yasağı da koymamisti. Bu ay geciktim. İnşallah tutmuştur

hepsi numara inanma :) bizim içimiz dışımız bir herkese herseyı dıyoruz onlar senden benden ıyı bılıyordur merak etme. hele o az ilişkiye giriyporuz diyene hiç inanma

evet normalde sivilce çıkmazdı bende alnım sivilce doldu bu ay stresten üzüntüden

hepsi numara inanma :) bizim içimiz dışımız bir herkese herseyı dıyoruz onlar senden benden ıyı bılıyordur merak etme. hele o az ilişkiye giriyporuz diyene hiç inanma
hayır ya kendisi diyordu canım gebeblikten bağımsız biraz ağrılı oluyordu onun ilşki ondan dolayı o konuya biraz mesafeliydi biz haftada 3 kezse o bir kezdi ona eminim

burda cogumuz aynı duygularla bir araya geldik. aynı yerden hislerımız ruhlarımız onun için şunu fark edıyorum birbirimizin konularına yorum yaparken son derece dıkkatli ve empati ile yaklaşıyoruz. keşke sosyal cevremızde de bunu yaşasak. Evet aslında bakıldıgında tamam bir cocugum var sukur fakat bazen ee senin tuzun kuru bir tane var işte nerden anlayacaksın yorumları, ya da aaa tek cocuk mu yazık ama yalnız mı kalsın bu hayatta sozlerı insan arada sıkışıp kalıyor. halbuki geride donen hayatın dinamiğini kimse hesap etmiyor. şimdi bana mesela sen ara vermeyecektın ee geldin 40 yasına olması zaten cok zor olur ama işte nasip hata ettin hata ara vermeyecetin. ama o arada benim hayatımdakı akışı sebebpleri bilenler diyor en cok da buna sınır oluyorum ay neyse ne dolmuşum HAYIRLI CUMALAR :):))

ayyy valla şu insanların söylemlerine gıcık oluyorum ya bir gün zaten birisine dicem teyze ben ne tedaviler gördüm ettim benim çocuğum olmuyor dicem sonra varsın o düşünsün vicdan azabı çeksin fdhdhdhgjkdfh
kapanışta süper yalnız

vallahi ya ne yapsak kurtulamıyoruz arkadas:) sımdı kız krese gidiyor kardesı olan anneler kızında ister ya bazen benim kıza bakıyor cok ıcım gıdıyor yap ya bir tane ya sanane a.. tesekkurler inşallah allah nasip ederse nasip kısmet dıyorum ama vallahı bozucam az kalıyor

İnşallah canım şansı yüzde 20 arttırıyor diye biliyorum. Antibiyotik hariç o ay gebe kalmayayım diye ilaç vermişti doktor cyclo progynova ben antibiyotik ilk 2 gün kullandım sadece

evt ya cocuk yoktur niye yok bi tame getir cocuk evin nesesi( sanane abla yani) bi tame getirirsin aa cocuk yalniz mi.kalsin kardesi olmasin mi ( sanane ya sen mi bakican sanki) bekarsin niye evlenmiyos vs vs toplum baskisi boyle uzar gider kimin ne yasadigini ne hissettiğini bilmeden bos bos konusurlar o yuzden kesinlikle onun boyle olmuş bunun şöyle olmus o bunu demis bu bunu yapmis takmayin gercekten takmayin yani kendinize odaklanin stres yapmayin bu ayolmazs bir dahaki ay olur diye alistirin kendinizi, gecenlerde biri bana berdeyse kısır mısın sen demeye getirdi bende verdim gereken cevabi sanane kisirsam da kisirim seni ne ilgilendiriyo sen mi bakican cocuga dedim, r yapti ama yemezler yani velhasil krlam nasibinden once hic birseye bize gelmez biz ne yaparsak yapalim nasibi yoksa bekleyecegiz daha bu kadar stres uzuntu sadece bizi yorar daha sakin olun daha sabirli olun o gunun gelecegine inanin

kesinlikle katılıyorum ya bak mesela bir ortama gidiyoruz kızıma sorulan soru " sende ister misin kardeş yapsın mı annen bir tane" oyle bir bakış attım ki düşün kıpkırmızı olup gitti ya ne hadsiz insanlar var gercekten. zaten dop 11 deyim hormonlarım bugun gergin haha

ay sen yicem dpo oldu dop hdjdjdjdj senin sayende bende dop yaziyom bazen xjxjxjxjxn yolsaydin sacini basini hdjxjxjx benim dop kac acaba ya dongunun 25. gunundeyim belim agriyor hâlâ gelen giden yok bjrjdjnd

Kendileri yaratıyor ya onlar, yaratmayı beceremeyenleri anlamıyorlar o sebeple ..

Doktoru basıp dediğinden sonrasına kahkaha attım ben de şuan seninle o kafadayım işte. Düşmesini bekleyip bir ay daha boşa gitsin istemiyorum. Bu süreçte hem içeyim hem devam edeyim belli mi olur belki gebe kalırım düşüncesiyle hareket ediyorum şuan tabii kafamdaki sorular beraberinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…