Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Askim iste yaaa o yüzden batı bekliyoruzzz ben ovulasyondan emin olursamm bat gününden önce yapmiycam inşallah senin suvan çoook erken bence batı bekle şekerim dpo 12 13 bile yapma ahaha hem ne güzel birden şakkk diye çift çizgi görürsün D dodo1234 destekle beni ahahah

yok batı beklemem imkansız gibi bir şey benim jhgdffbh

Benimde bat9 aralık inşallah hamilesindir kuzum

ben söylüyorum yapmayin diye de dinleyennmi var kadin 7 dpo da test yapiyo nasil engel olabilirm bxjxjxjxkmdkf

Kızlar ben kesin bir şekilde regl oldum. Bu ay evren benle baya bir eğlendi. Perde ameliyatından bu yana reglim değişik geliyor herhalde vücudum kendini yeni toparladı hayatımda ilk defa bu kadar ağrısız regl oluyorum. Her gün ilişki deniyorum olmuyor ovü yapıp tam çatlama anında perhizle deniyorum olmuyor çocuk düşünmeyerek yapıyorum olmuyor. 2 aylık sigarasızlığım an itibari ile son bulmuştur ama geri dönmeyeceğim. Önümüzdeki ayda birlikteyiz hdhdhd

İlk idrar ile test yaptım kızlar tekrar ALBİ marka ama negatif yine adet olmadım hâlâ bilemiyorum pazartesine kadar bekliycem gelmezse kan veririm

Hayırlısı oksun artık bakalım

4 falan da onun da gebe kaldı ilaçlara doktor kontorulünde devam etti düşüş gösterdi baya oda bi tedirgindi ama sen bi doktorla falan görüş bence ona göre bir yol izle gebelik konusunda
Ben de hani bir ay daha zaman geçsin de istemiyorum. Hamileyken de ilaç kullanıp düzelir diye düşünüyorum. Tanii hamile kalmaya müsaade ederse tiroid değeri 8 ile 12 hafta arası özellikle daha önemli galiba bu değerler

Tsh 3,39'du benim hamileyim hemen ilaca başlattı dahiliye doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum. 1 ayda hemen 1,77 oldu
Harika, düşmesine sevindim. İçinde hemen düşüyor zaten daha önce de artmıştı benim. İlaç mg yükselince düzeldi. Tekrardan başladık, hayırlısı

En erken dokkuz dokkuz dokkkuz

Ay inşaAllah çok teşekkür ederim. ❤ Sana da geçmiş olsun. Değerlerin düzelir ve sen de hamile kalırsın umarım. Gönlünce olsun her şeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…