Bugün regl oldum bendeNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diye@papatya1632 alsimist Z zeynos11 @melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24 @amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
Hala gelen giden yok fake attı bana düne gorucez bakalim djdjdjjd kanaman basladi mi?
Askim iste yaaa o yüzden batı bekliyoruzzz ben ovulasyondan emin olursamm bat gününden önce yapmiycam inşallah senin suvan çoook erken bence batı bekle şekerim dpo 12 13 bile yapma ahaha hem ne güzel birden şakkk diye çift çizgi görürsün D dodo1234 destekle beni ahahahkız senin ağzın neler söyliirrrbugün forumda birisini okudum awox yapıyor o da hep negatif görmüş sonrasında 13. gün öğlen pozitifi görmüş testte. birde sonradan ikiz olduğunu öğrenmiş iki kese görmüşler düşünn ikiz olmasına rağmen 13. güne kadar idrarda çıkmamış ya
Biraz daha bekleyip en iyisi kan vereyim siz adet oldunuz mu peki sonradan dahil oldum dakan verin
yok batı beklemem imkansız gibi bir şey benim jhgdffbh
Benimde bat9 aralıkKızlar merhabalar bu ay yumurtlamamı 22-23 kasımda gördüüm Ovülasyon testiyle takip ettim iki günde pikti ama çatlama gününü takip edemedim maalesef oda tahminlerime göre 24-25 kasımdır.
Yumurtlamadan sonra başlayan kaç gün sonra başladı bilmiyorum da muhtemelen 2 gün sonra falan başlayan bir göğüs ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı olmaya başladı ve çok idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri.
Dün hiçbir ağrım yoktu yok diye üzüldüm hattaakşam saatlerinde akıntıyla beraber pembemsi bi leke geldi sonra kesildi sabah kalktım bilerek beyaz çamaşır giydim takip edeyim diye sabah da pembe nokta akıntıyla gelmiş adetime 4 gün kaldı 9 Aralık gösteriyor uygulama. Sizce bu yerleşme midir yardımcı olursanız çok sevinirimmm simdiden tesekkürlerrr.
yeni aylar yeni yumurtlar djfjfjfk diyip devam ediyoruz djdjdkBugün regl oldum bendeNeyse napıyoruzz üzülmüyoruzz
hadi bakalim insallahhh gelmezHala gelen giden yok fake attı bana dün
ben söylüyorum yapmayin diye de dinleyennmi var kadin 7 dpo da test yapiyo nasil engel olabilirm bxjxjxjxkmdkf
yok daha olmadim fjfjf dun ki teatim negatif dpo kac bilmiyomBiraz daha bekleyip en iyisi kan vereyim siz adet oldunuz mu peki sonradan dahil oldum da
ayyy insallah ama unutlanmak istemiyorumhadi bakalim insallahhh gelmez
Hayırlısı oksun artık bakalımBaşka yandaş sorun yoksa tek başına gebe kalmaya engel değil bu arada. Birde ilaçları varya çözümü basit. Gebelikten önce aleni bir yükseklik varsa düzeltilmesi gerekir tabii. zaten normal zamanda da düzeltilmesi gerekir. Onun dışında normalde tiroid sorunu olmayanlar bile gebelikte tiroid sorunu yaşıyor çünkü bebek tiroidlerle direkt oynuyor. İlaç kullanımıyla düzenliyorlar
içimden bir his bebiş var diyorr :)Sol kasıkta ara ara bir batma oluyor
Ben de hani bir ay daha zaman geçsin de istemiyorum. Hamileyken de ilaç kullanıp düzelir diye düşünüyorum. Tanii hamile kalmaya müsaade ederse tiroid değeri4 falan da onun da gebe kaldı ilaçlara doktor kontorulünde devam etti düşüş gösterdi baya oda bi tedirgindi ama sen bi doktorla falan görüş bence ona göre bir yol izle gebelik konusunda
sus dodo sussss asdfaasdgh (işime gelmedi)ben söylüyorum yapmayin diye de dinleyennmi var kadin 7 dpo da test yapiyo nasil engel olabilirm bxjxjxjxkmdkf
Harika, düşmesine sevindim. İçinde hemen düşüyor zaten daha önce de artmıştı benim. İlaç mg yükselince düzeldi. Tekrardan başladık, hayırlısıTsh 3,39'du benim hamileyim hemen ilaca başlattı dahiliye doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum. 1 ayda hemen 1,77 oldu
En erken dokkuz dokkuz dokkkuzGünaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs
Ay inşaAllah çok teşekkür ederim.Canım ben 2 bin altina inmeden düşünmüyorum bende diyabette var tabii bütün değerleri düzeltmek için kendime 3 ay kadar bı zaman verdim. Senin de inşallah biran önce değerin düzelir güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?