evet biraz kafadan kirik gibiyiz jfjdjdjdkve suna kaanat getirdim hepimiz ayrı bir manyaklık var jfghlkfgjnhlkj
işte insanlar bilmediği için boş konuşuyor. benimde halamın gelini bana diyor ki kız niye çocuk yapmıyorsun gençken yap bak yaşın geçiyor sonra olmazsa görürsün kariyer ve gezcem diye erteleme diyor.
bilmiyor ki ben arka perdede bir tarafımı yırtıyorum kafa patlatıyorum fhgfhsk
şey diyorum sadece, gencim ya dur hele biraz daha geçsin yapıcaz inşallah falan diyorum
bu gruba ilk yazdığım cümlelerdendi o. yılbaşında aileme sürpriz yapmak istiyorum diye inşallah nasip olurrrAleykümselam. Aminnn. Yılbaşına herkesin hamile kalması ne güzel olurdu.
valla ya torba değil büzesin diyorlar ama bir gün bir saatimize gelcek birini haşlıcaz o olcakdemeleri bitmez velhasıl olsa da konuşuyorlar olmasa da konuşuyorlar ıkıncı yapıp ısten ayrılıyım bak o dıyenler kız sen salak mısın bu zamanda ıkıncı cocuk nerden cıktı bir de iş bırakmak akıl işi değil derler
Papatya senin en azından başladı benim dün fake attı hala bişey yok ajsjdjdValla inşallah bu ay olur
yerleşme olabilir mi kız?Papatya senin en azından başladı benim dün fake attı hala bişey yok ajsjdjd
Dpo 11 di dün sanmıyorum ya hiç umudum yok bide yarın bat günümyerleşme olabilir mi kız?
beklemekten baska care yok benimde dpo (doğru yazdımDpo 11 di dün sanmıyorum ya hiç umudum yok bide yarın bat günüm
Hayırlısı be gülüm hahshbeklemekten baska care yok benimde dpo (doğru yazdım) 11 bakalım.
Zeynos ben kastıkça için zorlaştığını gördüm burada hep biz muhtemelen günlük hayatında da her şeyi irdeleyen hep bir hafiften anksiyetik ve mükemmelliyetçi kişileriz bizim kortizol yani stres hormonu zaten genel olarak yüksek bu da her şeyin önüne geçiyor , son olarak Allah istemezse bir kulun işini hergün denese görmez işini Allah isterse bir kulun işini bir günle alır eline bebişini ahaajjdjaya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor
D dodo1234alsimist C civcivella24 @blackbirdie B beyazmelek111 amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız
Dodo senin bu birkaç gündür yaşadığım ağrılar karın, bel gibi adet öncesi hep olur muydu?ya neden kiziyosun bana B beyazmelek111 karnimi mi kesim agriyo iste jdjxjdmdkd
ÇOK GÜZEL LAFMIŞ TUTTUM BUNUZeynos ben kastıkça için zorlaştığını gördüm burada hep biz muhtemelen günlük hayatında da her şeyi irdeleyen hep bir hafiften anksiyetik ve mükemmelliyetçi kişileriz bizim kortizol yani stres hormonu zaten genel olarak yüksek bu da her şeyin önüne geçiyor , son olarak Allah istemezse bir kulun işini hergün denese görmez işini Allah isterse bir kulun işini bir günle alır eline bebişini ahaajjdja
Temizlik yaparken insanın düşünecek çok vakti oluyor ahahaahÇOK GÜZEL LAFMIŞ TUTTUM BUNU
hahaha evet bir de bu varBende iki erkek annesiyim ikizler herkes bir de kız yap diyor ne saçma sipariş geçiyorum hemen kızı tabi siz nasıl isterseniz diyorum :))
Daha cok erken 3 gün daha var agırmasına test yapacaktık hazhxhya neden kiziyosun bana B beyazmelek111 karnimi mi kesim agriyo iste jdjxjdmdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?