İnşaAllah hamilesin. Rabbim burda ne kadar çocuk isteyen varsa hepsine nasip etsinnn. Dualarım sizlerle kızlar.evet erkennnn
hahahah ya oyle daha cok aklımda kalıyor hbfjdgBen de çok sevimli buluyorum dop deyişini
dualarim hepimizleİnşaAllah hamilesin. Rabbim burda ne kadar çocuk isteyen varsa hepsine nasip etsinnn. Dualarım sizlerle kızlar.
Kız sanki biz yaratıyoruz bebekleri salak salak yorumlar yapıyorlar ya onlara dedim. Yok kardeş getir, yok elini çabuk tut yap artık bir tane bla bla blaaskim anlayamadim ya on defa okudum heralde jcdjxjkxkf
niye yazmiyosun ozletiyosun kendiniBende burdayım okuyorum ama yazmıyorum
yaa yerim kiiiihahahah ya oyle daha cok aklımda kalıyor hbfjdgkendi kendime unutmama yontemi
cok fiyakali konustun da iste benim zekam yetmedi anlayamadim cjxjdjxjxnjxndkdjxkxKız sanki biz yaratıyoruz bebekleri salak salak yorumlar yapıyorlar ya onlara dedim. Yok kardeş getir, yok elini çabuk tut yap artık bir tane bla bla bla
.. Ancak bir şeyi yapmanın elinde olduğunu sananlar, onu kendisinin yaptığını sananlar böyle cahil konuşur.
Anlamında sarkastik konuştumdu
amiinn aminnnnSelamunaleyküm hayırlı cumalar bacılar. Allahım hepimize bu ay hayırlı ve kolay bi şekilde hamile kalabilmeyi ve saglıkla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin cuma hürmetine ismi azam hürmetine peygamberimiz sav hürmetine
Derin düşüncelere daldım dodo bu adet normalde bugün azalırsı niye azalmıyorniye yazmiyosun ozletiyosun kendini
Aminnndualarim hepimizleunsallah hamileyimdir canim insallahhh
ayy hahaha yok canim daha iyi iste rahmin temizlensin iyiceeeeeDerin düşüncelere daldım dodo bu adet normalde bugün azalırsı niye azalmıyorgünüm az diye bana oyun yapıyor
Yeter senin zekancok fiyakali konustun da iste benim zekam yetmedi anlayamadim cjxjdjxjxnjxndkdjxkx
Valla inşallah bu ay olurayy hahaha yok canim daha iyi iste rahmin temizlensin iyiceeeee
Aleykümselam. Aminnn. Yılbaşına herkesin hamile kalması ne güzel olurdu.Selamunaleyküm hayırlı cumalar bacılar. Allahım hepimize bu ay hayırlı ve kolay bi şekilde hamile kalabilmeyi ve saglıkla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin cuma hürmetine ismi azam hürmetine peygamberimiz sav hürmetine
ay yok.kiz cok guzel yazmışsın valla jdjdjdkYeter senin zekanO benim ifade özrümdendir
olur olur simdi tatile cikicaksin kalabalik ortamlar cik gez falan kafani cok vermeyeceksin insallah daha iyi sonuclar alicaksin inaniyorum bennnnValla inşallah bu ay olur
işte insanlar bilmediği için boş konuşuyor. benimde halamın gelini bana diyor ki kız niye çocuk yapmıyorsun gençken yap bak yaşın geçiyor sonra olmazsa görürsün kariyer ve gezcem diye erteleme diyor.vallahi ya ne yapsak kurtulamıyoruz arkadas:) sımdı kız krese gidiyor kardesı olan anneler kızında ister ya bazen benim kıza bakıyor cok ıcım gıdıyor yap ya bir taneya sanane a.. tesekkurler inşallah allah nasip ederse nasip kısmet dıyorum ama vallahı bozucam az kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?