Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Merhaba benim de 19 Kasım pikti hala regl olmadım ben de pikin üstünden 15 gün geçti test negatif. Dongunuz düzenli miydi

Merhaba benim de 19 Kasım pikti hala regl olmadım ben de pikin üstünden 15 gün geçti test negatif. Dongunuz düzenli miydi
Döngüm düzenli 2 ay şaşmıştı korunmayı bırakınca sonra eski düzenine geri döndü yumurtlama takibi yaptığım için biliyorum yarın bat günüm

Döngüm düzenli 2 ay şaşmıştı korunmayı bırakınca sonra eski düzenine geri döndü yumurtlama takibi yaptığım için biliyorum yarın bat günüm
Bat yarınsa geç döllenme neden olsun ki ChatGPTnin dedigi gibi. Sizin süreciniz normal ilerliyor benim Reglm 5 gündür gecikti test negatif olunca durumlarımız benzer sandım inşallah hayırlı haberler alırsınız

Benimde öyle 5 gün gecikti ve negatif testler

Hatırlısı olsun artık en azındangecıkıp umutlandırmadı ınsanı ben hep oyle dua edıyorum allahım gecıkım bana yenı unutlar verme olacaksamda zamanında olayım dıye
aynen gecikip umutlandiradabilirdi ve strese girerdim surecim uzardi boyle olmasi daha iyi oldu hayirlisi boyleymis bakalim bu dongude neler bekliyo benii

Bir sonraki döngüde günlerimiz yakın olacak ben de alıştırdım gelsin sağlıklı, bereketli dodo kuşu yumurtaları dönemi
evet benimde 1ocak gösteriyor simdilik bakicaz once bi yumurtlama takibi falan yapalim bati sonra hesaplicaz ama en geç 1 ocak diyelim fazlasi olmaz diye düşünüyorum huffufifkdk

Son bir testim kaldı onuda yarın sabah yapacağım ve bu bekleyişe son vereceğim sonra da randevu alırım doktora bakalım nasip artık

Ben chatgptnin yorumuna göre ilerlemiyorum askim doktorum bu şekilde olabilir dedi pik 22 kasımda gördüm 24 kasımda ise çatlama gördüm dün de lekelenme yaşadım kendi hesaplarıma göre dpo11 de doktorumun dediğine göre 24 kasımda olan lh düşüklüğü çatladığı anlamına gelmiyor lh düşmeye başladıysa 25 inde de çatlamış 26-27 gibi de döllenmiş olabilir dedi bazı gebelikler de ise yerleşme süreci 6-10 gün yerine 10-14 gün sürebilirmiş bundan dolayı aslında doktorlar regl gecikmesinden 7 gün sonra çağırıyorlarmış böyle bir durumda yani geç döllenme ve geç yerleşme farklı şeyler

İnsanlar battan 2 gun sonra pozitifi goruyorular bazıları battan önce bile görüyor bakalım biz ne gorecegiz
Bizim neden böyle oldu anlamadım böyle olan bir kaç kişi ile konuştum 10 gün gecikmeden sonra geç döllenme ile öğrenen varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…