inssallah olmazsinhayırlısı olsun inşallah , benimde göğüslerim ağrımaya başladı bende adet olacak gibi hissediyorum
İnşallah değildir öyleyse de bu ay sana uğur getirsinaynen benimde oyle akintiyla karışık ama benim regl boyle basliyor zaten de zaten bekliyorum bakalim
insallahh bakalimmmm iyiki alistirmisim kendimi yoksa buyuk sok olurdum fjdjdjİnşallah değildir öyleyse de bu ay sana uğur getirsin
Merhaba benim de 19 Kasım pikti hala regl olmadım ben de pikin üstünden 15 gün geçti test negatif. Dongunuz düzenli miydiŞaka gibi hala ne giden var ne gelen rahmim benimle dalga geçiyor bugün dpo 11 yada 12 yim az önce bir test yapayım dedim negatif çıktı chatgbt geç yerleşme ve geç döllenme diyor 22 kasım pikti 24 çatlama oldu anlam veremiyorum
Döngüm düzenli 2 ay şaşmıştı korunmayı bırakınca sonra eski düzenine geri döndü yumurtlama takibi yaptığım için biliyorum yarın bat günümMerhaba benim de 19 Kasım pikti hala regl olmadım ben de pikin üstünden 15 gün geçti test negatif. Dongunuz düzenli miydi
Canım seyı merak ettım tam yunurtladıgın ustunden 14 gun sonrasımjinsallahh bakalimmmm iyiki alistirmisim kendimi yoksa buyuk sok olurdum fjdjdj
eger 21 kasimda yumurtlama olduysa ki o sekilde baz almistim ben evet bugun tam bat oluyor 14. günCanım seyı merak ettım tam yunurtladıgın ustunden 14 gun sonrasımj
Hatırlısı olsun artık en azındangecıkıp umutlandırmadı ınsanı ben hep oyle dua edıyorum allahım gecıkım bana yenı unutlar verme olacaksamda zamanında olayım dıyeeger 21 kasimda yumurtlama olduysa ki o sekilde baz almistim ben evet bugun tam bat oluyor 14. gün
Bir sonraki döngüde günlerimiz yakın olacak ben de alıştırdıminsallahh bakalimmmm iyiki alistirmisim kendimi yoksa buyuk sok olurdum fjdjdj
Bat yarınsa geç döllenme neden olsun ki ChatGPTnin dedigi gibi. Sizin süreciniz normal ilerliyor benim Reglm 5 gündür gecikti test negatif olunca durumlarımız benzer sandım inşallah hayırlı haberler alırsınızDöngüm düzenli 2 ay şaşmıştı korunmayı bırakınca sonra eski düzenine geri döndü yumurtlama takibi yaptığım için biliyorum yarın bat günüm
Benimde öyle 5 gün gecikti ve negatif testlerBat yarınsa geç döllenme neden olsun ki ChatGPTnin dedigi gibi. Sizin süreciniz normal ilerliyor benim Reglm 5 gündür gecikti test negatif olunca durumlarımız benzer sandım inşallah hayırlı haberler alırsınız
Yumurtlama pikini takip edebildiniz miBenimde öyle 5 gün gecikti ve negatif testler
Hayır geçen ay takip etmiştim hiç pik görmedim bu ay 5 gün yaptım sonra bıraktımYumurtlama pikini takip edebildiniz mi
aynen gecikip umutlandiradabilirdi ve strese girerdim surecim uzardi boyle olmasi daha iyi oldu hayirlisi boyleymis bakalim bu dongude neler bekliyo beniiHatırlısı olsun artık en azındangecıkıp umutlandırmadı ınsanı ben hep oyle dua edıyorum allahım gecıkım bana yenı unutlar verme olacaksamda zamanında olayım dıye
evet benimde 1ocak gösteriyor simdilik bakicaz once bi yumurtlama takibi falan yapalim bati sonra hesaplicaz ama en geç 1 ocak diyelim fazlasi olmaz diye düşünüyorum huffufifkdkBir sonraki döngüde günlerimiz yakın olacak ben de alıştırdımgelsin sağlıklı, bereketli dodo kuşu yumurtaları dönemi
İnsanlar battan 2 gun sonra pozitifi goruyorular bazıları battan önce bile görüyor bakalım biz ne gorecegizHayır geçen ay takip etmiştim hiç pik görmedim bu ay 5 gün yaptım sonra bıraktım
Ben chatgptnin yorumuna göre ilerlemiyorum askim doktorum bu şekilde olabilir dedi pik 22 kasımda gördüm 24 kasımda ise çatlama gördüm dün de lekelenme yaşadım kendi hesaplarıma göre dpo11 de doktorumun dediğine göre 24 kasımda olan lh düşüklüğü çatladığı anlamına gelmiyor lh düşmeye başladıysa 25 inde de çatlamış 26-27 gibi de döllenmiş olabilir dedi bazı gebelikler de ise yerleşme süreci 6-10 gün yerine 10-14 gün sürebilirmiş bundan dolayı aslında doktorlar regl gecikmesinden 7 gün sonra çağırıyorlarmış böyle bir durumda yani geç döllenme ve geç yerleşme farklı şeylerBat yarınsa geç döllenme neden olsun ki ChatGPTnin dedigi gibi. Sizin süreciniz normal ilerliyor benim Reglm 5 gündür gecikti test negatif olunca durumlarımız benzer sandım inşallah hayırlı haberler alırsınız
Dodo benimde yarın baslarsa 3 ocak olacak buradayızzzzzevet benimde 1ocak gösteriyor simdilik bakicaz once bi yumurtlama takibi falan yapalim bati sonra hesaplicaz ama en geç 1 ocak diyelim fazlasi olmaz diye düşünüyorum huffufifkdk
Bizim neden böyle oldu anlamadım böyle olan bir kaç kişi ile konuştum 10 gün gecikmeden sonra geç döllenme ile öğrenen varmışİnsanlar battan 2 gun sonra pozitifi goruyorular bazıları battan önce bile görüyor bakalım biz ne gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?