Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Demir eksikliğin var mı gerçi onda pıhtı mı çok oluyordu o da bir şeyleri etkiliyordu

Yok canım kan değerlerim normal
Bence bir önceki regl değildir de kan dışarıya bi sekilde geç atılıyordur o arada kahverengi oluyordur çünkü sağlıkçı bir arkadaşım şey demişti bana regl bitimi en kahverengi olan gelir çünkü bekledikçe kan kahverengiye döner

Demir eksikliğin var mı gerçi onda pıhtı mı çok oluyordu o da bir şeyleri etkiliyordu
Ya bunu ılk kez duydum kızlar gecen sene martta kan vermıstım demırım 18 cıkmıs ama bana hıcbıse baslamadı o saglık ocsgı doktoru ıkıncısı bır yıldır kadın doguma gıderım gecen sene kasımdan berı kan testlerımı kontrol ettım ne zaman gebelık ıstemısım ozaman tsh yukselmıs benım ekımde 2 ıken kasımda 3.38 cıkmıs 3 olmus 4 olmuş falan boyle sureklı yuksek seyretmıs kızlar ama bana okadar kadın dogum uzamamına gıttım bırıde demedıkı bu gebelıge engel veya gebe kalırsan cocuga zarar verır demedı d vıtamınım demırım zaten yerlerde bu ay ogrendım bır yıldır saclarım dokuluyır depresyon halım gıtmıyor neler neler yanı gebelık olsumuyo dıye gıttıgım hıcbır doktor oneöseyıp bana bunlar hakkında bılgı vermedı ben burda okuduklarımla gıttım tahlılllerımı yaptırdım ılaclarıma basladım belkıde bır yıldır olmama nedenım bunlardı hıc bılmıyorum ama artık sona geldım adet olursam hsg ye gıdıyorum sadece uzuldugum sey neden doktorlar bana bılgı vermedı neden yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…