Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bak bana adet oldum bende napalim nasip iste
Askim gebelik planı konusunda bıkmadım diğer sorunlar ve diğer sağlık sorunlarım beni yordu bir de gebelik gelirse baş edemez miyim diye yoruldum aslında belki de şuana kadar nasip olmaması benim hayrımaydı bilmiyorum hayırlısı dediğim gibi bebisim ben hepinizi desteklemek için ve güzel pozitif haberlerinizi almak için buralarda olucammm

nasip belkide hic beklemediğin bir anda baher gibi gelicek hayatin hayirlisi olsun

Aynı durumdayım canım benimde 3 gün gecikmeli. Ama negatif. Kasıklarım batıyor ama gelen giden yok daha.
Çok sınkıntılı bir durum olacaksam olayım artık diyorum ama yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikmeli bir adet gelecek sanırım

Kizlar pek birsey yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi.. benim bir sorum olacak.. normalde bat 8 aralik olmasi gerekiyordu.. fakat pik bu sefer gec oldu 30 kasimda.. pike gore ben suan dop 6 dayim.. tatli tatli sirtim agriyor sanki adet olacagim gibi. Bende mi elendim bu ay acaba

Ya bu testleri doktorun kendi istemesi gerekmiyor mu daha iyi, sağlıklı bir yol izlemek için? Ben anlamadım bu doktorlardan bir şey. Peki sonrasında ne çıkmıştı sonucun? Ve nasıl bir yol izlediniz?
7,75 çıkmıştı değerim doktor 5in aşağısı yumurtlama olmamış 5 ve yukarısı olmuş demişti yumurtlamışsın dedi bana adetin 21. Günü

Merhaba kizlar. Hiç üşenmedim tüm mesajlarınizi tek tek okudum. Ben de bat 10 Aralık bekliyorum hala. İnşallah yeni yıl bize en güzel haberleriyle mucizeleriyle gelir. Hepinize tek tek sarilasim var. 9 yıldir bekleyen biri olarak hala umudumu kesmedim

İnşallah güzel haberler alırsınız bu ay yaşınız kaçtı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…