- 9 Aralık 2014
- 432
- 532
- 303
- 38
Cok garip geliyor bana da çünkü bende çok kararliydim tek çocukta ama bir anda göze aldim her şeyi umarım herşey çok güzel olur hepimiz icinBenim çocuklarda ocakta 9 yaşına girecekler 38 yaşındayım :) ikiz diye önce düşünmedim tekrar hamilelik ama yaş çokta geçmeden bir tane daha olsun istedim inşallah bakalım kısmet olur bana da
Çok garip ama bi belirti yoktu göğüs hassasiyeti ve regl sancısı gibi kasiklardaki ağrı disinda ne yerleşme kanaması ne akıntı sadece bikac gün ağzımın içindeki tat değişikti o kadarBelirti falan hissettin mi canım diğer aylara göre bi farklılık
Ağzınızda ki tat birkaç gün sürüp geçti mi?Çok garip ama bi belirti yoktu göğüs hassasiyeti ve regl sancısı gibi kasiklardaki ağrı disinda ne yerleşme kanaması ne akıntı sadece bikac gün ağzımın içindeki tat değişikti o kadar
Bozuk para gibi bir tat mıydı? Ney hamilelik belirtisi zaten buÇok garip ama bi belirti yoktu göğüs hassasiyeti ve regl sancısı gibi kasiklardaki ağrı disinda ne yerleşme kanaması ne akıntı sadece bikac gün ağzımın içindeki tat değişikti o kadar
Ikı gün surduAğzınızda ki tat birkaç gün sürüp geçti mi?
Ben ilk defa duydum ama garı kötü bi tattı sanki kötü tadı olan bir ilaç içersinde böyle geğirdikçe ağzına gelir falana ya onun gibiBozuk para gibi bir tat mıydı? Ney hamilelik belirtisi zaten bu
Tamam canım teşekkürler bende bir şansımı deneyeyim olmadı ama beni düşündüren benden önce çatlama olmuş senin ya senin çıksa bile benim çıkmayabilir gibi hissettim tabii varsaGerçekte çok silikti olsa gözüküyor aslında ben o testinnuzerune kan verdim 26 cıktı betam
2 gun daha oyala kendini fjxjxkdkValla hem annem vardı hem geç uyandım bayağı bende dedim neyse fırsat bulmuşken kafamı oyalayayım dhshshsh
Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden2 gun daha oyala kendini fjxjxkdk
O tat bende de birkaç gün olduBen ilk defa duydum ama garı kötü bi tattı sanki kötü tadı olan bir ilaç içersinde böyle geğirdikçe ağzına gelir falana ya onun gibi
Burada yazmışlar görürsün kızda silik çıkmış ya yine kurt girmeye başladı ahahahah2 gun daha oyala kendini fjxjxkdk
askimm bu ay burdayim yine ben ya 1 ocak en geç isterseniz burdan devam edebiliriz nasil yaziliyor soyleyin yaziyim burayaaa@dododiğer ay topic açarsan bir liste yapalım be kuzu bat tarihlerini yazalım
ben sancilarla savasiyorummmmmmmKızlar bugunmerde sessızlestınuz
henuz cok erken ayirt etmek icin benimxe bu ay surekli goguslerim agriyordu ayirt edici belkrti olarak düşündüm ama degildi regl oldum bekleyin biraz dahaKızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
senin icine giren kurtlari öldürmek istiyorum xkxjxnxkxmlBurada yazmışlar görürsün kızda silik çıkmış ya yine kurt girmeye başladı ahahahah
Yaa biliyo musun ben adet olmadımm çok korkuyorum ya gecikmeli gelirse diye ajsj ama bir yandan da adet olmadım diye çok seviniyorumben sancilarla savasiyorummmmmmm
korkmayin salın gelecek olan gelsinYaa biliyo musun ben adet olmadımm çok korkuyorum ya gecikmeli gelirse diye ajsj ama bir yandan da adet olmadım diye çok seviniyorum
istersen ocak da açabilirim her ikisinide kullaniriz yani siz nasil istersenizz bebeklerimmmaskimm bu ay burdayim yine ben ya 1 ocak en geç isterseniz burdan devam edebiliriz nasil yaziliyor soyleyin yaziyim burayaaa
Sormak istediğim sey aslında rahim filmi cekmemle bir alakası var mı çünkü göğüslerim bu kadar erkenden ağrımaya baslamaz.. daha önce çektim rahim filmi ama beş yıl önceydi o yüzden etkilerini hatırlamıyorum o yüzden sormak istedim sağolun yanıtınız icinhenuz cok erken ayirt etmek icin benimxe bu ay surekli goguslerim agriyordu ayirt edici belkrti olarak düşündüm ama degildi regl oldum bekleyin biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?