dunki negatifse bugunki cizgi yeni.olusmus demektir yeni yerleşmiştir hayirli olsun görünüyorSelam kızlar sabah awox erken test yaptım dpo 13 falan sizce nasıl? Çizgi çok silik gibi dpo 13 e göre sanki öyle mi? Dün gün içinde yapmıştım o negatifti
Dün ilk idrarla yapmadım canım ondan emin olamadım ondan önceki gün de sabah başka marka ile yaptım aynı bu siliklikdeydi hiç koyulaşmadı sanki. Bir de inanamıyorum hata var gibi geliyor öyle hissediyorum awoxta yanılan oldu mu? Çizgi 6. Dkda çıktı kuruma çizgisi mi diye korkuyorumdunki negatifse bugunki cizgi yeni.olusmus demektir yeni yerleşmiştir hayirli olsun görünüyor
awox kuruma birakmiyor canim bendekilerin hicbirinde kuruma yok arkadaşlarda hic sikayet eden olmadi hatta bana onlar bu markayi önerdi istersen bi kan var yada koyulasma takip et için nasil rahat ederseDün ilk idrarla yapmadım canım ondan emin olamadım ondan önceki gün de sabah başka marka ile yaptım aynı bu siliklikdeydi hiç koyulaşmadı sanki. Bir de inanamıyorum hata var gibi geliyor öyle hissediyorum awoxta yanılan oldu mu? Çizgi 6. Dkda çıktı kuruma çizgisi mi diye korkuyorum
Anladım canımrahim enfeksiyona en açık organ canim kanama vs oluyor sonra bir alet kullaniyolar falan ne kadar steril de olsa enfeksiyon riski yuksek oluyor
Senın testınde pek kuruma cızgısıne benzemıuo sankı canım kuruma beyaz oluyor bu pembe gıbı kac aydır denıyosunSağol dodo ben de awoxu duydun aldım ama daha önce yapmadım umarım gerçektirDarısı en hayırlı şekilde sizlerin başına inşallah
Merhaba bir daha test yaptınız mı? Chatgbt bana da aynı şeyleri söylüyor ama umut yok gibi bendeŞaka gibi hala ne giden var ne gelen rahmim benimle dalga geçiyor bugün dpo 11 yada 12 yim az önce bir test yapayım dedim negatif çıktı chatgbt geç yerleşme ve geç döllenme diyor 22 kasım pikti 24 çatlama oldu anlam veremiyorum
Canım daha önce bir düşüğüm oldu nisanda sonra biraz ara verdik taşınma işlerimiz vardıSenın testınde pek kuruma cızgısıne benzemıuo sankı canım kuruma beyaz oluyor bu pembe gıbı kac aydır denıyosun
Anladım canım hayırkısı olur ınsallahCanım daha önce bir düşüğüm oldu nisanda sonra biraz ara verdik taşınma işlerimiz vardı
Geçen ay ilk kez denedik bu ay 2. Kez
Amin canım hepimiz için inşallahAnladım canım hayırkısı olur ınsallah
Günaydın canım iyi pazarlar sana daGunaydinnn iyi pazarlarrr
Hayırlı olsun bence var awox yanılmıyor, ilk testi ne zaman yaptınız dpo10 da yine böyle miydiSelam kızlar sabah awox erken test yaptım dpo 13 falan sizce nasıl? Çizgi çok silik gibi dpo 13 e göre sanki öyle mi? Dün gün içinde yapmıştım o negatifti
Dpo 10 gibi pembe lekelenmem oldu canımHayırlı olsun bence var awox yanılmıyor, ilk testi ne zaman yaptınız dpo10 da yine böyle miydi
Bende dpo10 da dün yaptım negatifti, o yüzden sordum umudu kesmeyim o zaman halen ihtimal var. Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğinDpo 10 gibi pembe lekelenmem oldu canım
Dpo 11 de test yaptım ama sabah erkendi 2. Çizgiyi göremedim yattım uyudum sonra uyanınca tekrar baktım 2. Çizgi var ama o başka marka testti kuruma mı bilemiyorum
Sonra dün gün içinde awox yaptım negatifti(ilk idrar olmadığı için normal dedim)
Sabah yaptım bu şekilde
Biraz karışık bir durum
Günaydıııın iyi pazarlaarGunaydinnn iyi pazarlarrr
Amin canım inşallah vardır sağlıklıdır ikimiz için deBende dpo10 da dün yaptım negatifti, o yüzden sordum umudu kesmeyim o zaman halen ihtimal var. Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin
gunaydin ablammmGunaydinnn iyi pazarlarrr
Tebrik ederim canım kuruma çizgisi öyle olmaz bu arada gayet pozitif testinizz gözünüz aydınAmin canım inşallah vardır sağlıklıdır ikimiz için de
Evet umudu kesme benim yerlesmem dpo 10 da anca başladı. Yerleşmeden sonra 2 günde beta farkedilir seviyeye geliyomuş o yüzden umut var hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?