Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Offf sorma, iyice stres oluyorum ve eşim de nefret ediyor yumurtlama takibi yapmamdan. Bu ay hatta tam koyulaştığı gün tartıştık ve değerlendirmedik o günü. Kendini baskı altında hissediyormuş. Ama başka türlü de günü yakalamak mümkün olmayacak ki

işte malesef biraz monotonlaşma oluyor gibi geliyor bana da aslında bu olay zoraki değilde keyfi olan bir şey olması gerekirken böyle yaparak işi yokuşa sürmek gibi oluyor. o zaman eşine test yaptığını belli etmeden kendin istekliymiş gibi yap ki o da yine mi demesin

gunaydin ablammmm naptın

canım benım beklıyorum dop 14 bugun kuzu hafif alt karın ağrım vardı sabah suan stabil bakalım bu ay ınat ettım test yapmadan doktora gıdıcem zaten kontrolum var o zaman kadar olmazsa kan testı falan yapar herhalde

Eşime Dedim zaten artık test yapmıycam diye. Asla çaba göstermiycem nasılsa çocuğum var ne yaparsan yap sen dedim ve kenara çekildim bu ay

Ya ben de yumurtlama takibi yapıyorum 1 yıkdır . Gerçekten de geçen gün monotonlaşmaya başladıgını hissettim isteksizdim ama günü kaçırmamak gerekiyordu . Gerçekten çok stresli artık takip etmemeye karar verdim nolcaksa olsun be

e yani bizde insanız isteğimiz oluyor olmuyor mecburi gün geçmesin hadi kaçırmayayım diye zorlama oluyor resmen o işten ne hayır gelecek keza hayır gelmiyor da zaten

çatlama ne zamandı birazda ona bağlı bence ama burdan dönerse hepimize umut olur
Ben çok anlayamadım ama uygulamaya göre 28 kasımdı 3 aralıkta doktora gittiğimde de doktor yumurtaların iyi gözüküyor bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi o yüzden tam bilemiyorum

e yani bizde insanız isteğimiz oluyor olmuyor mecburi gün geçmesin hadi kaçırmayayım diye zorlama oluyor resmen o işten ne hayır gelecek keza hayır gelmiyor da zaten
Valla hiç belli olmuyor iş yerinde bi arkadaşım reglden bir gün sonra ilişki yaşadım bi daha ilişki olmamıştı hamile kaldım dedi. Nerde Yumurtlama dpo

Ben çok anlayamadım ama uygulamaya göre 28 kasımdı 3 aralıkta doktora gittiğimde de doktor yumurtaların iyi gözüküyor bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi o yüzden tam bilemiyorum
uygulama doğru sonuç değil ki o ortalama döngüye göre bir şeyler çıkartıyor. tahmin ediyor yani bazen tahmin doğru çıkıyor vücutta düzgün çalışıyorsa ama aslolan ultrason takibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…