- 23 Nisan 2011
- 2.844
- 737
- 363
Offf sorma, iyice stres oluyorum ve eşim de nefret ediyor yumurtlama takibi yapmamdan. Bu ay hatta tam koyulaştığı gün tartıştık ve değerlendirmedik o günü. Kendini baskı altında hissediyormuş. Ama başka türlü de günü yakalamak mümkün olmayacak kisenin durumun ayrıcalıklı o zaman nokta atışı yapmak adına birazda mecburi bir şey. bende de pcos olduğu için sağı solu belli olmuyor nokta atışı bana da lazımda sıkıldım valla yapmaktan da her ay aynı sonucu görmekten de
işte malesef biraz monotonlaşma oluyor gibi geliyor bana da aslında bu olay zoraki değilde keyfi olan bir şey olması gerekirken böyle yaparak işi yokuşa sürmek gibi oluyor. o zaman eşine test yaptığını belli etmeden kendin istekliymiş gibi yap ki o da yine mi demesinOfff sorma, iyice stres oluyorum ve eşim de nefret ediyor yumurtlama takibi yapmamdan. Bu ay hatta tam koyulaştığı gün tartıştık ve değerlendirmedik o günü. Kendini baskı altında hissediyormuş. Ama başka türlü de günü yakalamak mümkün olmayacak ki
baya pozitif duruyor canımm hayırlı olsunnn :) kanla netleştir hemen istersennBat 5 gün var Awox ile test yaptım sizce pozitif mi kızlar ??
gunaydin ablammmm naptıngunaydınn canlarımmmm
gunaydin ablammmm naptın
bir tane sayfa var o satıyor hazır karışım. 3 adet adem elması , 40 gr hurma poleni ve bal karışımı. evdeki şartlara göre uyarlanabilir tabii. sen hiç denedin mi
Eşime Dedim zaten artık test yapmıycam diye. Asla çaba göstermiycem nasılsa çocuğum var ne yaparsan yap sen dedim ve kenara çekildim bu ayişte malesef biraz monotonlaşma oluyor gibi geliyor bana da aslında bu olay zoraki değilde keyfi olan bir şey olması gerekirken böyle yaparak işi yokuşa sürmek gibi oluyor. o zaman eşine test yaptığını belli etmeden kendin istekliymiş gibi yap ki o da yine mi demesin
Ya ben de yumurtlama takibi yapıyorum 1 yıkdır . Gerçekten de geçen gün monotonlaşmaya başladıgını hissettim isteksizdim ama günü kaçırmamak gerekiyordu . Gerçekten çok stresli artık takip etmemeye karar verdim nolcaksa olsun beişte malesef biraz monotonlaşma oluyor gibi geliyor bana da aslında bu olay zoraki değilde keyfi olan bir şey olması gerekirken böyle yaparak işi yokuşa sürmek gibi oluyor. o zaman eşine test yaptığını belli etmeden kendin istekliymiş gibi yap ki o da yine mi demesin
Bence pozitif regle kaç gün var. Hayırlı olsun gözünüz aydınBat 5 gün var Awox ile test yaptım sizce pozitif mi kızlar ??
Bat 12 aralık, 4 gün var şuan testi dün yaptım :))Bence pozitif regle kaç gün var. Hayırlı olsun gözünüz aydın
e yani bizde insanız isteğimiz oluyor olmuyor mecburi gün geçmesin hadi kaçırmayayım diye zorlama oluyor resmen o işten ne hayır gelecek keza hayır gelmiyor da zatenYa ben de yumurtlama takibi yapıyorum 1 yıkdır . Gerçekten de geçen gün monotonlaşmaya başladıgını hissettim isteksizdim ama günü kaçırmamak gerekiyordu . Gerçekten çok stresli artık takip etmemeye karar verdim nolcaksa olsun be
ahahaha iyi yapmışsın bir kere de çaktırmadan dene bakalım kjhfdfjkEşime Dedim zaten artık test yapmıycam diye. Asla çaba göstermiycem nasılsa çocuğum var ne yaparsan yap sen dedim ve kenara çekildim bu ay
Ben çok anlayamadım ama uygulamaya göre 28 kasımdı 3 aralıkta doktora gittiğimde de doktor yumurtaların iyi gözüküyor bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi o yüzden tam bilemiyorumçatlama ne zamandı birazda ona bağlı bence ama burdan dönerse hepimize umut olur
Valla hiç belli olmuyor iş yerinde bi arkadaşım reglden bir gün sonra ilişki yaşadım bi daha ilişki olmamıştı hamile kaldım dedi. Nerde Yumurtlama dpoe yani bizde insanız isteğimiz oluyor olmuyor mecburi gün geçmesin hadi kaçırmayayım diye zorlama oluyor resmen o işten ne hayır gelecek keza hayır gelmiyor da zaten
Ay hadi gözünüz aydın. İki gün sonra kan da verin bence . Ovitrelle kullandınız mı o da pozitif gösterebiliyor dikkat edinBat 12 aralık, 4 gün var şuan testi dün yaptım :))
uygulama doğru sonuç değil ki o ortalama döngüye göre bir şeyler çıkartıyor. tahmin ediyor yani bazen tahmin doğru çıkıyor vücutta düzgün çalışıyorsa ama aslolan ultrason takibidir.Ben çok anlayamadım ama uygulamaya göre 28 kasımdı 3 aralıkta doktora gittiğimde de doktor yumurtaların iyi gözüküyor bu ara ilişkiye girersen hamile kalma şansın yüksek dedi o yüzden tam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?