Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Tamamdır teşekkür ederim

Siz de mi aynı takviyeyi kullanıyorsunuz. 3 ay kullanım sonrası gel demişti sizde de zaman belirtti mi
Hayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyor

Canım o ocean dedıgın çok ovuluyor sende memnunmusun bende bu ay ona geceyım dıyorumda

Mantıklı canım imkanın varsa hep yumurta takibi yaptır bence (ki gerek olmasın bu ay tutsun inşaAllah)
Gıdakladın bari yumurtla derler ya en güzelinden yumurtlarsın inşaAllah.
Doktor doktor gezen tavuk yumurtası makbuldür

Canım bu yorumu gecikmeli gördüm.
Sen hiç çorbana sineği kaçırma yok yere. Hem ilerleyen mesajlarını gördüm. Onların lafına sen ikiz bebek bekle nasip olarak.

İyi olmuş kontrol altında tutmanız. Ben de tedbirden yanayım. Sizi hiç bekletmeden gelir umarım miniğiniz Çok geçmiş olsun bu arada

kızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…