- 8 Eylül 2021
- 797
- 497
- 53
benım dpo 14 canım bugun 10 aralıkta randevum var o zaman kdr olmazsam gectı sayıp gıdıcem olursa da 3. gunu gıdıcem. test yapmıyorum bılerek. 13 aydır deniyorum ama doktor kontrolu ile 2 aydır.Sen ne zamandır denıyosun bugun dpo kactasın belırtın falan varmı farklı
Devlet bundan baska devlette tedavı uygulayan yok ozeldede doktor yok malesef bu ay olmassa hsg gıdıyorum zstenbu ay da olmazsa inşallah olur gerek kalmaz başka doktora git bunla frekansın tutmadıysa. devlet mı ozel mi?
Bende 13. Ayım buay gecen ay ne denedınız genelı klomenbenım dpo 14 canım bugun 10 aralıkta randevum var o zaman kdr olmazsam gectı sayıp gıdıcem olursa da 3. gunu gıdıcem. test yapmıyorum bılerek. 13 aydır deniyorum ama doktor kontrolu ile 2 aydır.
Bende 13. Ayım buay gecen ay ne denedınız genelı klomen
Belırtı varmı sendeevet aynı klomen canım olmadı o ay.
Hayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyorTamamdır teşekkür ederim
Siz de mi aynı takviyeyi kullanıyorsunuz. 3 ay kullanım sonrası gel demişti sizde de zaman belirtti mi
Bakalım hayırlısı olsun inşallahbat zamanı adet olmazsan yeni döllenme olmuş olabilir gibi bir umut doğuyor bence bakalım olacak mısınn
Canım o ocean dedıgın çok ovuluyor sende memnunmusun bende bu ay ona geceyım dıyorumdaHayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyor
Mantıklı canım imkanın varsa hep yumurta takibi yaptır bence (ki gerek olmasın bu ay tutsun inşaAllah)Geçen sefer de iğne yapmıştım kuzum ama bu kez iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole gitmek istiyorum onu söylicem. En azından çatlamadıysa ekstra önlem alırız. Bir de progestan falan kullanmak istiyorum tam teşekküllü olsun
Evet doktor kontrolünde kullanıyorum zaten kendi başına kullanılmaması gereken bir ilaç hormon sonuçta
Ay inşallah aşkım kendimi tavuk gibi hissediyorum inşallah bu ay gıdaklarız
Canım bu yorumu gecikmeli gördüm.Ay kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusun @marmelad01alsimist amanbocegi D dodo1234
Marka ne varOhoo benim teste 10 gün var o zaman :/
İyi olmuş kontrol altında tutmanız. Ben de tedbirden yanayım. Sizi hiç bekletmeden gelir umarım miniğinizHayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyor
İnsanın kendi canı bile böyle olabiliyor işteCanım bu yorumu gecikmeli gördüm.
Sen hiç çorbana sineği kaçırma yok yere. Hem ilerleyen mesajlarını gördüm. Onların lafına sen ikiz bebek bekle nasip olarak.
Çok geçmiş olsun canımkızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii
Aaa canım sen regl mi oldunkızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii
Üzülüp hasta etmedin kendini demikızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii
Evet akraba=akbaba ilişkisi işteİnsanın kendi canı bile böyle olabiliyor işte
Gecmıs olsun canım havalar soguk gıdıyor kıs geldı herkesde bır hastalık var. Regle 3 gun kaldı beklıyoruz bakalım ne zaman olcamkızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii
Çok geçmiş olsun, kaçıncı haftada kaybettiniz özel olmazsa?Aynılarını yaşadım kan degerimiz bile aynı kimyasal gebelikti sonlandı inşallah sen hayırla sağlıkla kucağına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?