Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bende bu ay klomen kullandım bakalım allah nasip eder inşallah.

bu yumurtanın çok iyi durumda çatladığını gösterir. yani gebe kalma olasılığının da iyi olabileceğini gösterir. birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testlerinden yapabilirsin
Hep düşük çıktığı için yüksekliği bir umut oldu

Benım combınol gunde ıkıydı onu kullanırken adetlerım cok erken olmaya basladı 21 gune kadar dustu dongum procertın sase seklınde toz yanı oda normal gunde bırtane
Benim adetimi de geriye çekmişti epey ama normali budur dedim. Kullandığım sürede regl olunca yumurtalıkların temizlendiğini hissediyordum. Bu ay da olmaz benim muhtemelen. Pikassosa devam edeyim diyorum tekrar

Merhabalar ben kontrole gittiğimde doktorum adet olmana çok az var demişti ki zaten ertesi gün regl oldum, hemen başlayabilirsin demişti ama özellikle o zamana denk geldiği için söylediğini düşünmüyorum yine başka bir zaman başka bir doktorumda zaman belirtmedi ben de rastgele zamanda başlamış oldum

Tamamdır teşekkür ederim
Benim günde 2, 4000 mg olmasını istedi doktorum
Siz de mi aynı takviyeyi kullanıyorsunuz. 3 ay kullanım sonrası gel demişti sizde de zaman belirtti mi

yok çatlama iğnesine gerek gormedi sen?
Bende vurulmadım hıc bahsetmedı bıle canım ben ılk bır doz kullandım gıttım yunuralar gelısmemıs dedı Ikı doz kullandım gıttım 14.gunde 16 mm di ilişki gunu verdi sadece hıc ıyı degılmıs gıbı konustu cok canımı sıktı bır tane sagda olusmustu oda takıbıme gıre 18. Gunumde catladı bugun dpo 10 dogru duzgun yumurta catlama belırtım akıntım bıle olmadı klomenden galıba sadece catladıgını dusundugum gun teste pık olan gun fecı bır sancım oldu usutme sancısı gıbı senın nasıl oldu surecın

Benim adetimi de geriye çekmişti epey ama normali budur dedim. Kullandığım sürede regl olunca yumurtalıkların temizlendiğini hissediyordum. Bu ay da olmaz benim muhtemelen. Pikassosa devam edeyim diyorum tekrar
Demekkı ıcınde ınostıol cok olan takvıyeler ole yapıyor procertınse 1000 o senın benım kullandıklarımda 2000 ınosıtol abr

bana da 17 mm dedi sonra tekrar cagırdı hem buyume hem catlama olmuşmu diye sonra baktı 3 gun üst üste ilişki dedi , progestan 200 mg vajınal fıtıl verdi regli gecıkmesı olursa gel regli olursan da 3. gunı gel dedi. uyguladım bakalım allahım nasip etsin ıkımıze de inşallah.

Nezaman 17 mm dı senın ıste benım tuhafıma gıden hap verıyor bana kontrol etmıyo catlayıp catlamadıgını bole basından attı benı ızıne gıdecekı galıba bak senın takıpe tmıs ben cstladıgınu testten anladım tam ılıskı verdıgı gun catladı kac mmde catladı ama bılmıyorum ben caraamba gunu baska doktora gorundum kıst falan olusmamıs ole rahstlafım anlayacagın

Kizlar benim bat 4 aralikti, dun gece laboquick erken gebelik testi yaptim negatif. Dongumun 35. Gunu hic bu zamana sarkmazdi. Trendyolda laboquick aldigim sayfanin altinda bozuk testler falan yazmislar. Sasirdim kaldim. Akıl verin bana
Adet olmadıysan hala umut var üzülme haftanın sonlarına doğru kan ver için rahatlar.Benimde bat 10 aralık bugün peçeteye aferdersin böyle damarsal pembe bi lekelenme geldi acaba yerleşmemi ama karnımda ağrıyor adette olabilirim . Kafamda deli sorularrr

onu hatırlamıyorum ya ne zaman 17 mm ama zaten ılıskı onerdıyse sana catlamış deme ki ılışkı onerıyor. benım kı de oyle cok detay vermedi baktı 3 gun ılıskı dedi sonra regli gecerse gel olursan da 3. gunu gel dedi gonderdi

Yok catlamamıstı 16 mm dı daha ıgne sordum gerek yok daha kucuk dedı gıttıgım gunden 4 gun sonrasına ılıskı onerdı ozaman catlayacagını dusunuyorum dedı banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…