Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım o ocean dedıgın çok ovuluyor sende memnunmusun bende bu ay ona geceyım dıyorumda
Ovulasyonuma etkisi henüz gözlemleyemedim ama insülin direncini çok iyi kırıyorlar benim kullandıklarım, ben sürekli aç gibiydim sürekli yemek yemek istiyordum ve hep tatlı istiyordum o konuda bayağı etkisi oldu, başka etkisi olursa özellikle yumurtlama üzerine mutlaka yazarım

Tamam canım bende combınol kullanırken senın dedıgın gıbı yemek cok cekmıyıdu canım bıde zayıflıyodum

Selam kızlar nasılsınız? Benim modum düşük. Bu ayda olmadı gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay için farklı bir şey deneyeceğim bakalım eğer bu ayda olmadıysa.

Kızlar ovu testiyle takip ettim 25 Kasım pik 26 Kasım çatlama gördüm. Bugün 12 dpo ve negatif çıktı umudumu kesmeli miyim? Sonradan pozitife döner mi acaba?

Kızlar ovu testiyle takip ettim 25 Kasım pik 26 Kasım çatlama gördüm. Bugün 12 dpo ve negatif çıktı umudumu kesmeli miyim? Sonradan pozitife döner mi acaba?
Evet 12 dpo da negatif olup 14 te pozitif olan oluyor ama sabah test yapın ve gece çok su tüketmeyin, tabi ki 12 de negatif olması ihtimali düşürebilir ama 0 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…