Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

tamam strese girecek de rahim progestandan dolayı da kalın olabilir kaç gündür kullanıyor onu. ben olsam bekleyemezdimm

ya ben zaten valla hıc olumlu hıssetmıuorum aslında bırazda yuzlesmek ıstemıyorum olumsuz da olsa doktor desın kı takıbını yapalım yoksa ben testte negatıf gorunce bırakıyorum gıtmıyorum. (trıbe gırıyorum:)

progestan kalınlastırıyor ama doktor reglın gelse de soker zaten dedi.

Z zeynos11 naber kuzu senin dpo kaç? Test yaptın mı belirtilerin var mı
valla en son testi dpo 10 da bıraktım negatifti. testlerim de bitti o yüzden bir daha yapmadım. yarında bat günüm. hiçbir belirti yok ne kasık ağrısı ne bir bir şey. regl olcam belli ki ağrılar birden çekildi çünkü.
birde benden sonra yumurtlama çatlama falan görenler gebelik haberlerini falan çoktan aldılar. olsaydı bende de çıkardı bu zamana kadar demek ki yok

Yaaa bebis öyle deme inşallah Rabbim beklenmedik müjdeler nasip etsinnnn

12 benım de ben sana gecen ay kıllandıgında ne zaman regl oldun onu sormak istıyorum bende ılk kullandımda
Bat yarın benım
Gecen ay bır gun once gelmıstı bu ay yok daha

gecen ay kullandığımda tam gunumde oldum Dpo 13 te ama o zaman progestan kulllanmadım. bılmıyorum Z zeynos11 dediği gibi progestan tutuyırdur belkı ama doktor olumsuz gorse bırak demez mıydı. kese yok suan dedı ama cok erkan zaten dedi.

+1 Zeynooos

bende regl olmak için progestan kullandım zamanında sökülsün iyice güzelce diye ama daha tam 10 kapsülü bitirmeden regl olduğumda oldu misal hapı içerken 8. günde falan. bir keresinde de hapın 10. günü olmuştum tam. yani hapı bırakmaya daha fırsat vermeden olduğumda oldu hapı içmediğim gün direkt çekilmenin etkisiyle regl olduğumda oldu. o yüzden bu ilaç işleyişi biraz tuhaf mı yoksa benim vücut mu tuhaf tam çözemedim

bence vucuttun vucuda degişiyor belkı benımkini de o gecıktırıyor.

Kese olsada gozukmezkı hemen ben progrstan falan kullanmıyorum olacsgım varsa yarın olucak bakalım

bence vucuttun vucuda degişiyor belkı benımkini de o gecıktırıyor.
normalde tutması gerekir ama öyle söylim. sen bırakmadığın için çekilme de olmuyor şu an. ama gebelikten dolayı da olmuyor olabilir orasını bilemiyoruz işte görcez bakalım cuma günüüü

Yaaa bebis öyle deme inşallah Rabbim beklenmedik müjdeler nasip etsinnnn
amin canım hepimize inşallah diğer ay zaten ovulasyon falan yapmıcam ondan da sıkıldım iyice sgdfdgh salıcam yani regl olduğum an doktora gidicem hormon tahlili falan sonra diyetisyen yolları gözüktü yine sdasfas

öyle işte kızlar bakalım nasıbımızde varsa olur. belırtımde yok bulantın var mı dedi yok zaten ılk hamılelığimde de hiç olmadı dedim aa guzel o zaman dedi.

sonra cuma kan ver dedi hocam olumlu mu sizce dedim olumlu gidiyor dedi , bende diyorum kı olumusz gorse bırak demez mıydı nıye 2 gun beklettı anlamadım. neyse bakalım heyecan dorukta. :)

valla bizde merak ettik böceğim hayırlı haberlerle gelirsin inşlallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…