- 30 Ekim 2025
- 135
- 73
- 13
- 32
Çok teşekkür edeim Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah yok bitmeden herkes güzel haberleri alırdeğerinde maallah çok güzel çıkmış hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı başımıza hamişlerin duası kabul olurmuş bir hayır duanı alırımm
Çok zormuş gerçekten bunu yapmak. Ben ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Bunda mayıstan bu yana tık yokRutin olduKafamızı boşaltıcaz ve gelecek hepimiz bunda hemfikiriz ama icraat yok
Belki strese bağlı gecikmiştir ya da geç döllenme olabilir mi? Kaç gün geçti?Benim beta 0,1 cikti kizlar , adet de olmadim. Maalesef yanlis alarm
Canım etken başlamak her zaman daha iyi. Ben hep reglimin 4. Günü başlıyorum. Zaten az az leke gelmeye başladı mı bitmiş gibi oluyor. Bazı kadınlar erken yumurtlayabiliyorKızlar günaydın bu ay reglim 9 gün önceden geldi 6 Aralık ta ovülasyon testim yoktu hemen sipariş verdim yarın teslimi edilecek muhtemelen chat 9 aralıkta başla test yapmaya dedi ama benim regl bugün anca bitti gibi yumurtlamayı kaçırmamak için erken başlamalısın dedi siz ne düşünüyorsunuz eczaneden alıp başlayayım mı bugün yolda kargoyu bekleyeyim mi
Ya evet bunu çok duyuyorum bir de tam tersini. Doğumda ayarlar mı bozuluyor ne oluyorÇok zormuş gerçekten bunu yapmak. Ben ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Bunda mayıstan bu yana tık yok
Gecen ay 2 kere oldum , bu ay daha olmadim 15 gun gecti , gec dollenme bile olsa 0,1 kadar dusuk cikmazdi diye dusunuyorum , kismet degilmis demek kiBelki strese bağlı gecikmiştir ya da geç döllenme olabilir mi? Kaç gün geçti?
Çok garip ama amh düşüklüğü var. Ben ona bağlıyorum. Tüm değerlerim iyi amh çok düşük. Ablası diyelim 3 yaşında canım.Ya evet bunu çok duyuyorum bir de tam tersini. Doğumda ayarlar mı bozuluyor ne oluyorGerçi hep kendimizde arıyoruz sorunu belki beyler de yaşlanıyor Abisi&Ablası kaç yaşında?
Ov olmuş baya canım. Vardır her şeyde vardır bir hayır.Gecen ay 2 kere oldum , bu ay daha olmadim 15 gun gecti , gec dollenme bile olsa 0,1 kadar dusuk cikmazdi diye dusunuyorum , kismet degilmis demek ki
Evde test yapmış mıydınız?herkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
Sende klomen kullandın dıye hatırlıyorum dpo 16 baya plmus test yapmadınmıherkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
kız test yapsana ya cuma günü nedir allah aşkınaaaherkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
yok yapmıyorum ınat ettım doktor takıbı ıle gıdecegımSende klomen kullandın dıye hatırlıyorum dpo 16 baya plmus test yapmadınmı
kız test yapsana ya cuma günü nedir allah aşkınaaa
Kız strese gırcek nevar zaten rahım kalınlaşmış yunurtlamadan sınra bayada gecmıs varsa cıkacak erken olsa katılıyorum test stres yapıyor bende suan o yuzden yapmıyorum ama dpo 16 tam test zamanıyok yapmıyorum ınat ettım doktor takıbı ıle gıdecegımtestler benı strese sokuyor
Kız strese gırcek nevar zaten rahım kalınlaşmış yunurtlamadan sınra bayada gecmıs varsa cıkacak erken olsa katılıyorum test stres yapıyor bende suan o yuzden yapmıyorum ama dpo 16 tam test zamanı
tamam strese girecek de rahim progestandan dolayı da kalın olabilir kaç gündür kullanıyor onu. ben olsam bekleyemezdimmKız strese gırcek nevar zaten rahım kalınlaşmış yunurtlamadan sınra bayada gecmıs varsa cıkacak erken olsa katılıyorum test stres yapıyor bende suan o yuzden yapmıyorum ama dpo 16 tam test zamanı
Sen klomen kullandın demı dogru hatırlıyorunbekledım bekledım cumayı da beklerım.
Dpo 16 ya kadar gelsem bende yapardımtamam strese girecek de rahim progestandan dolayı da kalın olabilir kaç gündür kullanıyor onu. ben olsam bekleyemezdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?