Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ayy bugun dodonuzun dogum günü cok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
Doğum günün kutlu olsun bebeğimm inşallah yeni yaşında anne olarak devam edersin

ayy bugun dodonuzun dogum günü cok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
canım canımmmm doğum gunun kutlu olsunnnnn yenı yasında tüm dileklerin isteklerin gerceklessınnnn

Dodo doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu hamiş ve bebekli senelere inşallah

doğum günün kutlu olsun dodocummm yeni yılda sevdiklerinle beraber hamiş bir yıl geçirirsin inşallahhh

İyi ki doğdun dodooooooo Her şey gönlünce olsunnn

Kızlar günaydın. Tarihin tozlu sayfalarından çıktı

Nice senelerin olsun. Sağlık,mutluluk,sevdiklerin hep seninle olsun. Yeni yaşında hep güzel haberler al

Kızlar selam daha silik olan dün gece diğerini de az önce yaptım bugün yarın yumurtlarim sanki sizce kontrole yarın mı gideyim folikül boyutu vs için ya da yarın sabah yapıp duruma göre mi gideyim daha yumurta akı akıntım başlamadı ama ovulasyon çok yakın ateş falan basıyor

Eklentiler

• 1000049155.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
Burada gözüktüğünden koyular ama tabi ki pik değil

bence yarın duruma göre git az daha koyulaşsın civcivim

D dodo1234 benim hikaye biraz uzun dun gittim doktora kontrol etti rahim kalınlığı iyi endeteryum normal dedi cuma kan testı istedi FAKAT bu sabah koyu çamur gibi lekelenme oldu şuana kadar artış yok ama peceteye surunce gelıyor buyuk ıhtimal reglim gelıyor.

Canım regl değil de gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…