- 6 Eylül 2025
- 299
- 188
- 18
Ben de böyle düşünüyorum belki asıl sorun yumurta yeteri kadar olgunlaşmiyor catlamiyor vs regl olursam gidecem inşallah belki sorun buysa hsg öncesi bunda yoğunlaşirizBebis ben olsaydım yaptırırdım eğer ovulasyon düzgün oluyorsa da hiç beklemez hsg çekilirdim bir sonraki ay çünkü sorun varsa ve neredeyse onun üstüne gitmek lazım
Kuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.Ben chate sorduğumda böyle demişti
- Öğleden sonra 10:00–20:00 arası en ideal zaman.
- En çok önerilen saat aralığı: 14:00 – 16:00 (öğleden sonra)
sabah çok erken olmadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece düzenli yapman gerekir bir gün gündüz 12 de , bir gün akşam 5 te yaparsan misal pik varsa bile kaçırabilirsin belkide. o yüzden saatlerin denk olsun yaparkenKuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.
Sizde mi ovulasyon takibi için gideceksinizKuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.
Belkı benımde negatıf yapmadım bılmıuorum hayırlısı olsun canımKızlar benim de bugün yaptığım test negatif çıktı bu ay da nasip değilmiş
Çok yoruldum artık gerçekten gücüm kalmadı allahım güç kuvvet versin banaBelkı benımde negatıf yapmadım bılmıuorum hayırlısı olsun canım
Senı okadar ıyı anlıyorumkı o test yapıp negatıf gormek hala adet olmamak berbat bısey cok ıyı anlıyorum sabırlar versın rabbımÇok yoruldum artık gerçekten gücüm kalmadı allahım güç kuvvet versin bana
iyi yapmışsın bende silik bir şeyler görsem giderdim hemennBen dayanamadım gittim kan verdim 5.30 gibi çıkacakmış sonuçlar heyecandan stresten yerimde duramıyorumsanırım bu sefer de olumsuz bir sonuç alırsam kendimi toparlayana kadar ara vermem lazım umutlanmak daha çok yıpratıyor
Tamamdır canım çok sağolsabah çok erken olmadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece düzenli yapman gerekir bir gün gündüz 12 de , bir gün akşam 5 te yaparsan misal pik varsa bile kaçırabilirsin belkide. o yüzden saatlerin denk olsun yaparken
Pcostan dolayı gideceğim. İlk gebeliğimde inositolle hamile kalmıştım. Onu kullanmadan yumurta olgunlaşamıyordu. Muhtemelen yine ona başlatacak. Ovülasyon testi önermemişti ama doktor öncekinde. Adetin 10. Gününden itibaren gün aşırı ilişki demişti. Öyle olduSizde mi ovulasyon takibi için gideceksiniz
Kız guldurdun benı sılık bıseyler dıyoriyi yapmışsın bende silik bir şeyler görsem giderdim hemenn
e ne diyim silikte olsa bir şeyler var ben hiç silik bile göremedim haahhaha ağlancak halime gülüyorummKız guldurdun benı sılık bıseyler dıyor
Aynı ben sılık bıle goremedım tobe esyagfurullah yalancı pozıtıf bıle vermıyor benım testler (tobe tobee ne diyim silikte olsa bir şeyler var ben hiç silik bile göremedim haahhaha ağlancak halime gülüyorumm
valla he cidden bak o da doğru demek ki allah heveslendirip bırakmak istemiyor gerçekleri şak diye çıkartıyor sevgili kuluyuz asghfhdfghdcAynı ben sılık bıle goremedım tobe esyagfurullah yalancı pozıtıf bıle vermıyor benım testler (tobe tobe
Freely ya da days doctor al bak nasıl görüyorsun yalancı pozitif benim psikolojimi bozdu o testler zaten 5 tane laboquick 2 tane awox yaptım korkudanAynı ben sılık bıle goremedım tobe esyagfurullah yalancı pozıtıf bıle vermıyor benım testler (tobe tobe
Kendımı avutma seklımvalla he cidden bak o da doğru demek ki allah heveslendirip bırakmak istemiyor gerçekleri şak diye çıkartıyor sevgili kuluyuz asghfhdfghdc
Bende öyleyim işte sabırsızım korktuğum tek şeyde kimyasal olursa diye ama verdim valla kanı dayanamadım hepimizin sonuçları güzel olaun hayırlısı olsun inşallah iyi ki varsınız böyle durumları paylaşacak bi yer olmasa kafayı yerdim heraldeiyi yapmışsın bende silik bir şeyler görsem giderdim hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?