Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bebis ben olsaydım yaptırırdım eğer ovulasyon düzgün oluyorsa da hiç beklemez hsg çekilirdim bir sonraki ay çünkü sorun varsa ve neredeyse onun üstüne gitmek lazım
Ben de böyle düşünüyorum belki asıl sorun yumurta yeteri kadar olgunlaşmiyor catlamiyor vs regl olursam gidecem inşallah belki sorun buysa hsg öncesi bunda yoğunlaşiriz

Kızlar bugün dpo 12 ve erken hcg testi yaptım. Negatif çıktı.. moralim çok bozuldu. Böyle bir durum yaşayan oldumu sonradan pozitif oldumu?

• Öğleden sonra 10:00–20:00 arası en ideal zaman.
  • En çok önerilen saat aralığı: 14:00 – 16:00 (öğleden sonra)
Ben chate sorduğumda böyle demişti
Kuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.

Kuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.
sabah çok erken olmadıkça sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece düzenli yapman gerekir bir gün gündüz 12 de , bir gün akşam 5 te yaparsan misal pik varsa bile kaçırabilirsin belkide. o yüzden saatlerin denk olsun yaparken

Ben dayanamadım gittim kan verdim 5.30 gibi çıkacakmış sonuçlar heyecandan stresten yerimde duramıyorum sanırım bu sefer de olumsuz bir sonuç alırsam kendimi toparlayana kadar ara vermem lazım umutlanmak daha çok yıpratıyor

iyi yapmışsın bende silik bir şeyler görsem giderdim hemenn

Tamamdır canım çok sağol
Sizde mi ovulasyon takibi için gideceksiniz
Pcostan dolayı gideceğim. İlk gebeliğimde inositolle hamile kalmıştım. Onu kullanmadan yumurta olgunlaşamıyordu. Muhtemelen yine ona başlatacak. Ovülasyon testi önermemişti ama doktor öncekinde. Adetin 10. Gününden itibaren gün aşırı ilişki demişti. Öyle oldu

valla he cidden bak o da doğru demek ki allah heveslendirip bırakmak istemiyor gerçekleri şak diye çıkartıyor sevgili kuluyuz asghfhdfghdc
Kendımı avutma seklımkız regl gecıkıyo ıcıme umut dusuyo test yapıyorum yok bole dahada kotu gdcne sene ılk denemeye basladım ılk 4 ay tegllerım 10 gune kadar gecıktı

iyi yapmışsın bende silik bir şeyler görsem giderdim hemenn
Bende öyleyim işte sabırsızım korktuğum tek şeyde kimyasal olursa diye ama verdim valla kanı dayanamadım hepimizin sonuçları güzel olaun hayırlısı olsun inşallah iyi ki varsınız böyle durumları paylaşacak bi yer olmasa kafayı yerdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…