Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yo bahsettıgım o degıl ıste test yapmaya o yuzden cok ılımlı yaklaşamıyorum ben yalancı pozıtıf vs hıc bılmemm gormedımde

İlk kez korunmasız ilişkiden sonra çoğu kişi öyle oluyor ben de öyle oldum hatta ben de diyetisyene diyordum ki galiba hamileyim falan:) sonra adet olunca kadının yüzüne bakamadım ne alaka ise en iyisi gerçekten kimseye bisey söylememek ben de test günü eşime söylememe taraftarıyım ya o benden çok kafaya takıyor

Evet sonradan ogrendım korunmasız ılıskıde oldu ıcın gecıkıyomusuz bıde zaten pcosdan oluyomus ozamanlıker

Benım esım rahat çok ıstıyor onu gozunden goruyorum ama ben uzulmeylm dıye hıc bellı etmıyo tesellı edıyor benı ben cok takıyorum regl oldugumda regl oldum dıyorum ya saka dıyor mesela basta ınnamıuo oda unutlanıyı

Benim eşimin de çok istediğini gözlerinden görüyorum geçen sefer geciktiğimde eşimde ikna olmuştu hamile olduğuma beni el üstünde falan tutuyordu ya öyle üzüldüm ki o hayal kırıklığına bir de trajikomik bir anımız var ben ilk ovulasyon testi yaptığımda mantığını tam anlatmamıştım eşime yani genel olarak hiçbir şey anlatmamışım sanırım sonra iki tane çizgi görünce testi aldım eşimin yanına koştum işte yaa balımmm baaaak falan diye gebelik testi sanıp havalara uçmuştu ben 3 gün ağladım bu olay üzerine

Ayy onlarada cok uzuluyorum ısteallahım bizlerede o mutlulugu tez zamanda yasatsın canım

Gunaydin kizlar. 40. Gun hala regl olmadim. 37. Gun cok minik lekelenme ile meme hassasiyeti basladi aha dedm bu sefer oldu galiba. Dedim bekleyecegim, bekledim 4 gun. Az once test yaptim negatif. Eşim de geciktigimi anladi belki gebeyimdir diye yaklasmiyor hissediyorum. Valla 10 gun geciktigime mi uzuleyim daha dongumun baslayamadigina mi uzuleyim.

Yo ben hemen pık gorur gormez ılıskı yapamadım benım perşemben cuma koyudyu hatta cuma tam pıktı asırıda bır sancım oldu aglayacak kadar cumartesı soldu bu sancıyıda ılk defa yasadım
Anladım canım. Ben 1 gün gördüm bu ay piki. Dehşet bir kaşık ağrım oldu ertesi gün ama pik değildi.
Ya işte o pikin sonuysa? Ben dörtte pik gördüm onda tekrar test yaptım pik değil mesela. O zaman pik gitmiş olacak
Zaten aslında pik yumurtanın en büyük boyutu demekmiş pik olup silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyor işte asıl o zaman döllenme oluyor
Hep o döllenme kısmını kaçıruorum ben. Hep bir şey çıkıyor olmuyor.
Kuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.
Evet canım. Öuleymiş. Bende hep gece yapıyordum ama bu saatler daha iyiymiş

Günaydın kızlar. Normalde reglime 10 gün kala regl belirtilerim olurdu ama 7 gün kadı hiçbir belirtim yok. Biliyorum bu ayda olmadı. Ocak ayı için nisfertil ve jel kıllanmaya başlayacağım. Başka çarem yok. Yine olmazsa da bırakacağım artık.

jel ne kız

15000 beta da kalp atışı duyulur aslında kuzu baksaydı keske :) neyse 1 hafta daha beklersın
Bakmadı açıkçası zaten beta testini keseyi gördükten sonra yaptı ultroson görüntümde kesenin içinde bir nokta gözüküyor onun ne olduğunu biliyor musunuz yapay zeka yolk kesesi dedi ama benim hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…