Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar hsg cekılmeye gıdecegımya gıttıgım yerde doktor cstlatma ıgnesı verıyor burdskıler vermıuor ben hsg den once adetlıyken klomen vs kullansam adet bıtınce hsg cskılsem bır zararı varmı bılgınız varmı zaten yarın doktora soracağımda belkı sızde bıseyler duymussunuzdur yanı planım. Hsgden sonra çatlatma ıgnesı vurulup hemen esımın yanına gelmek Z zeynos11 D dodo1234 C civcivella24 ve etıletleyemedıkkerım

Kızlar dpo 9 hiç belirti yok sadece belim cok ağrıyor ama tutulmus da olabilir hiç belirti yaşamadan hamile kalan varmı??

Kızzzz hamilesin istee sitede bi hanımefendii 2 hafta gecikiyor tüm idrar testleri negatif adet söktürücü bile kullanıyorrr sonra muayeneye gidiyor ve kese görüyorr şok olmustumm okudugumda mucize resmenn B BayanDD

Canım doktoruna sorarsın bence bunu yasak koymazsa o şekilde yaparsın ama hsg den sonra enfeksiyona olasılığına karşın doktorlar ilişki önermiyor diye duymuştum o ay

Kızlar ben de bat 21 Aralık ile aranıza katılıyorum . LH pikini 32. Günde görmüş bir pcos’luyum. İlk testi ne zaman yapmalıyım bilmiyorum. Bir yandan heyecanlıyım bir yandan hayal kırıklığından korkuyorum. İnşallah hepimiz güzel müjdeler alırız

yok askim benim bilgim bu konularda hic yok kullanmadim hic ilac falan

pikten sonra siliklesme gordugun günü 1. gün olarak sayabilirsin 14. gün ilk testini yap canim

Bacım maalesef hiçbir bilgim yok

evet canım amh düşük. fsh hafif yüksekti 2024 tahlılerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…