Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kuruma çizgisi pembe olmaz ya böyle soluk oluyor grimsi beyazımsı gölge gibi oluyor. Renk varsa çizgide kırmızılık varsa umut var bence
Umut var da ben gecikmeli adet gördüm onaragmen olabilir mi şu an adetliyim ilk gün bildiğin adet gördüm sonraki günler lekelenme oldu kesildi geldi aralıklı şimdi hiç yok ve diğer dönemlerin aksine ne bi karın ağrısı ne başkabişey

İki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz evhamlıyım sevinemedim bile pozitif olmasına

???

canim yerlesme kanamasi da olabilir regl de eger yerlesmeyse kisa surer ve artik gelmez takip et bakalim kanama varsa henuz yerlesmemistir o yuzden de negatif cikmis olabilir 2 gun icinde regl gelmezse test yaparsin cikar zaten varsa
Ya daha önce reglden önce hiç belirtim olmazdı lekelenme vs. O düşündürdü beni. Ve ara ara damla damla kahverengi ve bir kaç damla çok açık pembe şeklinde oldu. Yerleşme aşamasındaysa negatif mi çıkar? Ay bi merak ettim yaa

Valla bilemiyorum ki canım chatgbt ye sor bakalım üstüne görme diye bir tabir varya belki sen o tabire giriyorsundur

evet canim o asamada negatif cikar yerlesme tamamlandiktan sonra vücudumuz hcg uretmeye baslar 2 gun sonra bi silik.cizgi gorebilirsin insallah vardir

evet canim o asamada negatif cikar yerlesme tamamlandiktan sonra vücudumuz hcg uretmeye baslar 2 gun sonra bi silik.cizgi gorebilirsin insallah vardir
Ayyy inşaAllah. Bir moralim bozuldu bugün anlatamam. Ki bu ay hiç takmadım çok araştırmadım. Ama lekelerden sonra bir mutlu oldum test yapim dedim. 2 gün sonra yeniden yapayım o zaman. İçimi rahatlattın teşekkür ederim

Kız o zamana bende geçmek istiyorum diyordum size benden önce gittiğiniz için o zamana gelince de gün geçmedi birde sayılı gün çabuk geçer diyorlar hshshshs
askim iste yeni aylar yebi yumurtalar hzhxhxjxjd bi de ocakta ydısına cıkıcam is sebebiyle acaba iğne olmasam mı diyorum emin değilim cuma doktoruma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…