- 28 Eylül 2025
- 66
- 11
- 3
Umut var da ben gecikmeli adet gördüm onaragmen olabilir mi şu an adetliyim ilk gün bildiğin adet gördüm sonraki günler lekelenme oldu kesildi geldi aralıklı şimdi hiç yok ve diğer dönemlerin aksine ne bi karın ağrısı ne başkabişeyKuruma çizgisi pembe olmaz ya böyle soluk oluyor grimsi beyazımsı gölge gibi oluyor. Renk varsa çizgide kırmızılık varsa umut var bence
İki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz evhamlıyım sevinemedim bile pozitif olmasınaKendine kendine kurma canım kullanıcı ismin gibi panik bir prensessin anlaşılannn aynı marka yapsan daha iyi takip edebilirdin koyulaşmayı ama son testin zaten koyulaştığını gösteriyor yine de evham yapma ikinci beta için kan vermediysen bir an önce ver için rahatlasın
ay insallah hamilesindirrr aminnnnn xjxjxnxBildiğin pozitif çıkartmış. Çok şaşırdım
Ah ah ilk hamileliğimde çok belirtim vardı. Bakalım bu ay hamile miyim. Of saçma oldu sanki hamileumişim gibi sjsjsjsj
A ah ah aynı benım dusuncemKızlar o değilde yılbaşı aileme sürpriz yapma olayı benim için yalan oldu hayal oldu ya ona yanıyorum aklıma geldikçe üzülüyorum bu aydan içten içe umutluydum olacak sanmıştım …
elektrikli mi o pekiaskim bende bırakamıyorum iste o yüzden iqos a geçiş yaptım
???Kızlar merhaba. Adete 3 gün kala yerleşme lekelenmesi olur mu? İlk defa bir kaç damla çok açık pembe leke geldi ve sonra kahverengiye yakın bulanık lekeler geliyor ara ara. Bu dediğim bir gün içinde olanlar. Ve yine gün içinde test yaptım ve negatif. Yine de yerleşme lekelenmesi olabilir mi? Adet öncesi bir belirtim ayak üşümesi harici başka olmazdı bir kaç gün önceden. Erken mi test yaptım acaba? Böyle olupta hamile kalan var mı acaba?
canim yerlesme kanamasi da olabilir regl de eger yerlesmeyse kisa surer ve artik gelmez takip et bakalim kanama varsa henuz yerlesmemistir o yuzden de negatif cikmis olabilir 2 gun icinde regl gelmezse test yaparsin cikar zaten varsa
Evet askımelektrikli mi o peki
o daha kotu degil mi ya nxjxkxkEvet askım
Ya daha önce reglden önce hiç belirtim olmazdı lekelenme vs. O düşündürdü beni. Ve ara ara damla damla kahverengi ve bir kaç damla çok açık pembe şeklinde oldu. Yerleşme aşamasındaysa negatif mi çıkar? Ay bi merak ettim yaacanim yerlesme kanamasi da olabilir regl de eger yerlesmeyse kisa surer ve artik gelmez takip et bakalim kanama varsa henuz yerlesmemistir o yuzden de negatif cikmis olabilir 2 gun icinde regl gelmezse test yaparsin cikar zaten varsa
Cevabın için de teşekkür ederimcanim yerlesme kanamasi da olabilir regl de eger yerlesmeyse kisa surer ve artik gelmez takip et bakalim kanama varsa henuz yerlesmemistir o yuzden de negatif cikmis olabilir 2 gun icinde regl gelmezse test yaparsin cikar zaten varsa
Valla bilemiyorum ki canım chatgbt ye sor bakalım üstüne görme diye bir tabir varya belki sen o tabire giriyorsundurUmut var da ben gecikmeli adet gördüm onaragmen olabilir mi şu an adetliyim ilk gün bildiğin adet gördüm sonraki günler lekelenme oldu kesildi geldi aralıklı şimdi hiç yok ve diğer dönemlerin aksine ne bi karın ağrısı ne başkabişey
tamam teşekkür ederimValla bilemiyorum ki canım chatgbt ye sor bakalım üstüne görme diye bir tabir varya belki sen o tabire giriyorsundur
Yok asırı guzel baya sardı bana kül ve koku derdi de yoko daha kotu degil mi ya nxjxkxk
evet canim o asamada negatif cikar yerlesme tamamlandiktan sonra vücudumuz hcg uretmeye baslar 2 gun sonra bi silik.cizgi gorebilirsin insallah vardirYa daha önce reglden önce hiç belirtim olmazdı lekelenme vs. O düşündürdü beni. Ve ara ara damla damla kahverengi ve bir kaç damla çok açık pembe şeklinde oldu. Yerleşme aşamasındaysa negatif mi çıkar? Ay bi merak ettim yaa
ay hahahahahahaha biran once ben dpo saymak istoyorum yaaaaaYok asırı guzel baya sardı bana kül ve koku derdi de yok
Ayyy inşaAllah. Bir moralim bozuldu bugün anlatamam. Ki bu ay hiç takmadım çok araştırmadım. Ama lekelerden sonra bir mutlu oldum test yapim dedim. 2 gün sonra yeniden yapayım o zaman. İçimi rahatlattın teşekkür ederimevet canim o asamada negatif cikar yerlesme tamamlandiktan sonra vücudumuz hcg uretmeye baslar 2 gun sonra bi silik.cizgi gorebilirsin insallah vardir
Kız o zamana bende geçmek istiyorum diyordum size benden önce gittiğiniz için o zamana gelince de gün geçmedi birde sayılı gün çabuk geçer diyorlar hshshshsay hahahahahahaha biran once ben dpo saymak istoyorum yaaaaa
ahahahaha haftaya baslıycaz galiba beim pazartesi dpo 1 olacakay hahahahahahaha biran once ben dpo saymak istoyorum yaaaaa
askim iste yeni aylar yebi yumurtalar hzhxhxjxjd bi de ocakta ydısına cıkıcam is sebebiyle acaba iğne olmasam mı diyorum emin değilim cuma doktoruma gidicemKız o zamana bende geçmek istiyorum diyordum size benden önce gittiğiniz için o zamana gelince de gün geçmedi birde sayılı gün çabuk geçer diyorlar hshshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?