- 2 Kasım 2025
- 688
- En iyi cevaplar
- 1
- 461
- 18
Galiba ilaç baslanacaksa kist vs olmaması da lazım onun için de bakılması lazım zeynosNormalde tabii vajinal kontrol olmuştu ama şimdi kan düşüncesi birde o dönemde hassas oluyor ya bir korktumbirde zaten yumurtalar küçüktür işte regl döneminde büyük yumurta mu olur
Çıkartıyor valla. Benim ekte eklediğim görselde aynı markanın. O kadar heveslenerek kan vermiştim ki. Aynı anda 3 tane testini yaptım 3 ü de pozitif çıkmıştı Eki Görüntüle 3685552
Yok şöyle, ayın 3 ünde aşılama yaptırdım 1 inde çatlatma iğnesi yapmıştım. Doktor 15 inde kan vermemi söyledi bende direkt kan verdimRegl gününüz gectim
Baktı canım şimdi kan vermeyi bekliyorum direkt hsg dediGaliba ilaç baslanacaksa kist vs olmaması da lazım onun için de bakılması lazım zeynos
Askim ne yazik ki doğru sağlıklı hamilelik konusunda söyledikleri, hsg sonrası çok daha rahat gebeliği olan da çok insan oluyor açıkcası, fiyata gelince de forumda genelde özelde o fiyatlar konuşuluyorBaktı canım şimdi kan vermeyi bekliyorum direkt hsg dedi
Ben sana bu ay tedavi veremicem zaten dedi hani bir şekilde gebe kalırsın ilaç hap tedavi okey ama şeker metabolizmasını hafife alıyorsun dedi. Yani düşük yapabilirsin erken doğum olabilir şeker çıkar vs. Önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı hamilelik ve bebeğin olması dedi.
M melekparlaadapolat seni de etiketledim ki doktor böyle diyor birde hsg için hastane 15.000 fiyat istiyor hiç daha önde sormadığım için tutar normal mi pahalı mı bilmiyorum ne diyorsunuz
Ben ağustos ayında anestezili 16 bine yaptırmıştım. Bence iyi. Sadece o ilacın verilme anını ve ilacın dağılışını videoya çekiyorlar, kaydediyorlar. Onu alın mutlaka. Başka doktora gidecek olursanız sonrasında gösterirsinizBaktı canım şimdi kan vermeyi bekliyorum direkt hsg dedi
Ben sana bu ay tedavi veremicem zaten dedi hani bir şekilde gebe kalırsın ilaç hap tedavi okey ama şeker metabolizmasını hafife alıyorsun dedi. Yani düşük yapabilirsin erken doğum olabilir şeker çıkar vs. Önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı hamilelik ve bebeğin olması dedi.
M melekparlaadapolat seni de etiketledim ki doktor böyle diyor birde hsg için hastane 15.000 fiyat istiyor hiç daha önde sormadığım için tutar normal mi pahalı mı bilmiyorum ne diyorsunuz
Pembe olanda bariz gözüküyor ama bir de kaset test alıp deneseniz..Kızlar selam bir şey sorabilir miyim size ?
Mor olan days doctor dün sabah ilk idrarla yapmıştım pembe olan bugün akşama doğru yaptım Elite diye bi marka hiç duymamıştım onu bugün onu bulabildim mecbur onla yaptım bu testi hiç duyan var mı kaç betayı algılıyor vs koyulaşma var gözüküyor ama testler farklı olduğu için emin olamadım
Devlette inciğine cinciğine bakarlar yapmamak için elinden geleni yaparlar bence ya hazırlıksız yakalandım araştıramadım hiç ama bence kendi doktorumun görmesi daha iyi kendisi çekiyormuş çünkü bazen böyle durumlarda doktor başka hsg çeken başka olabiliyor diye okumuştum demek ki o konuda da bilgili yorumlayabilen bir insan kendi yorumlasın dite düşünüyorum şu anAskim ne yazik ki doğru sağlıklı hamilelik konusunda söyledikleri, hsg sonrası çok daha rahat gebeliği olan da çok insan oluyor açıkcası, fiyata gelince de forumda genelde özelde o fiyatlar konuşuluyorama senin 1 yıldan fazla oldu devlette de çekerler askim bilmiyorum randevu var mıdır ama
Ben Kasım ayında görüntüleme merkezinde anestezi almadan 7.500 tlye çektirdim.Baktı canım şimdi kan vermeyi bekliyorum direkt hsg dedi
Anestezi almadan yapamam ben ya ne bileyim yapışıklık varsa özellikle çok can yakıyormuş delip geçiypr gibiBen Kasım ayında görüntüleme merkezinde anestezi almadan 7.500 tlye çektirdim.
Yarın mı gidiceksin aşkım ben de yarın gidicem doktoraYaa bana dedi ki üstten basıklaşmaya başlamış, bunu araştırdım bu çatlama öncesi belirtiymiş galiba o yüzden bende hiç çatlama iğnesinden bahsetmedi , eşimin sperm hareketliliği düşük daha çok onun üstünde durdu galiba o daha büyük bir problem ben de o yüzden salıyı bekliycem bir de bugün daha yeni ortalama 20 mm oluyor hesabıma göre ki ovulasyon belirtim ve akıntım da tam olarak başlamamıştı bugün hafiften başlıyor , şunu fark ettim ki ben geçen ay yanlış zamanlama yapmışım
Anestezili bir sene önce 8500’e çektirmiştim özelde canım. 15 bin olmuştur bir senedeAnestezi almadan yapamam ben ya ne bileyim yapışıklık varsa özellikle çok can yakıyormuş delip geçiypr gibi
Az kaldı kafaları kırmaya hazır mıyızzzay hahahahahahaha biran once ben dpo saymak istoyorum yaaaaa
Gözün aydın canımKızlar sabah gittim kan verdim dayanamadım. Beta hcg 90.4 çıktı
Bende martta 15 bin e çektirdim şimdi ne kadar bilmiyorumAnestezili bir sene önce 8500’e çektirmiştim özelde canım. 15 bin olmuştur bir senede
Cok tesekkurler Allah razı olsunbal ve hurma poleni ile karıştırılıp sabah akşam hem siz hem eşini 1 çay kaşığı ama tahta kaşıkla yiyeceksiniz.
Ayy hayırlı olsunnn cok sevındımmmGözün aydın canım
Çok teşekkür ederim ikinize de :) inşallah değerler de güzelce artarAyy hayırlı olsunnn cok sevındımmm
Pembe olandan 1 gün önce sabah kan testinde 25.8 çıkmıştı aslında betam artmış mı onu merak ediyorum daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum kan verme fikri bile stresten karnımı ağrıtıyorPembe olanda bariz gözüküyor ama bir de kaset test alıp deneseniz..
İnşallah canımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim ikinize de :) inşallah değerler de güzelce artar
elektrikli mi o peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?