Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Normalde tabii vajinal kontrol olmuştu ama şimdi kan düşüncesi birde o dönemde hassas oluyor ya bir korktum birde zaten yumurtalar küçüktür işte regl döneminde büyük yumurta mu olur
Galiba ilaç baslanacaksa kist vs olmaması da lazım onun için de bakılması lazım zeynos

Galiba ilaç baslanacaksa kist vs olmaması da lazım onun için de bakılması lazım zeynos
Baktı canım şimdi kan vermeyi bekliyorum direkt hsg dedi
Ben sana bu ay tedavi veremicem zaten dedi hani bir şekilde gebe kalırsın ilaç hap tedavi okey ama şeker metabolizmasını hafife alıyorsun dedi. Yani düşük yapabilirsin erken doğum olabilir şeker çıkar vs. Önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı hamilelik ve bebeğin olması dedi.
M melekparlaadapolat seni de etiketledim ki doktor böyle diyor birde hsg için hastane 15.000 fiyat istiyor hiç daha önde sormadığım için tutar normal mi pahalı mı bilmiyorum ne diyorsunuz

Askim ne yazik ki doğru sağlıklı hamilelik konusunda söyledikleri, hsg sonrası çok daha rahat gebeliği olan da çok insan oluyor açıkcası, fiyata gelince de forumda genelde özelde o fiyatlar konuşuluyor ama senin 1 yıldan fazla oldu devlette de çekerler askim bilmiyorum randevu var mıdır ama

Ben ağustos ayında anestezili 16 bine yaptırmıştım. Bence iyi. Sadece o ilacın verilme anını ve ilacın dağılışını videoya çekiyorlar, kaydediyorlar. Onu alın mutlaka. Başka doktora gidecek olursanız sonrasında gösterirsiniz

Pembe olanda bariz gözüküyor ama bir de kaset test alıp deneseniz..

Devlette inciğine cinciğine bakarlar yapmamak için elinden geleni yaparlar bence ya hazırlıksız yakalandım araştıramadım hiç ama bence kendi doktorumun görmesi daha iyi kendisi çekiyormuş çünkü bazen böyle durumlarda doktor başka hsg çeken başka olabiliyor diye okumuştum demek ki o konuda da bilgili yorumlayabilen bir insan kendi yorumlasın dite düşünüyorum şu an

Ben Kasım ayında görüntüleme merkezinde anestezi almadan 7.500 tlye çektirdim.

Yarın mı gidiceksin aşkım ben de yarın gidicem doktora

Pembe olanda bariz gözüküyor ama bir de kaset test alıp deneseniz..
Pembe olandan 1 gün önce sabah kan testinde 25.8 çıkmıştı aslında betam artmış mı onu merak ediyorum daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum kan verme fikri bile stresten karnımı ağrıtıyor

elektrikli mi o peki

Az önce emin olmak için bir Alman kaynağını okudum tekrar. Elektrikli sigaralarda yüksek oranda ağır metallerin olduğu ortaya çıkmış özellikle cıva, bunun yanısıra ciğer sönmesine de sebep oluyomuş maalesef. Yeni bi ürün olduğu için ne gibi zararları olabilir konusuna çok fazla hakim değilmiş doktorlar. Diğer alternatifler maalesef sağlıklı veya daha az zararlı değil, yalnızca o konuda az bilgi ve tecrübeye sahip olduğumuzdanmış.

Tavsiyem: sigarayı yavaş yavaş bırakmaya çalışın, başka alternatiflere yönelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…