Bata kacgun kala 13 ciktiBen erken gebelik testi yaptım silik cizgiydi kan verdim betahcg 13 çıktı iki gün sonra 23 iki gün sonra geri düştü değerim normal gününden bir hafta geç olarak regl olmuş gibi oldum zaten doktorlar bile düşük saymıyor bunu sonrasında korunmaya da gerek yok.
Evet yiyeceklerin kalitesi de çok düştü onunda etkisi var bence çok yemek yiyen birisi değilim ben ama tatlıyı çok seviyorum o noktada ayarım yokson 5-6 senedir insanların kilo problemi var fark ediyor musunuz?
bende maalesef abur cubur düşkünü oldum iş yerindeEvet yiyeceklerin kalitesi de çok düştü onunda etkisi var bence çok yemek yiyen birisi değilim ben ama tatlıyı çok seviyorum o noktada ayarım yok
O ara atıştırmalıklar mahvediyor insanı maalesef ben genelde badem kuru erik vs geçiriyorum ama işte illa kek şu bu da oluyor iş yeri bir gün biri bişi getiriyor bir gün öteki allahtan erken çıkıyorum ben akşam yemeği erken yeniyorbende maalesef abur cubur düşkünü oldum iş yerinde
Ayy tebriklerr melodisa özellikle de iradeni 8 gün için harika bir düşüş maşallahKızlar selam kendimce karar alıp 8 gündür abur cubur tatlı yemiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum göbeğimde yağlanma var yani bildiğin göbekliyim ve bu 8 günde gerçekten çok etki gördüm 72 kiloyla başladığım bu süreç bugün itibariyle 70 e düştüfolik asite devam içtiğim folik asitte aynı zamanda vitaminler de bulunuyor. Bu ayda umudum var yumurtlama günüm 19 Aralık umarım sonuç pozitif olur (okuduğunuz için teşekkür ederim )
Bende adanalıyım kız çok zor bizim için yemek yememek yemekler hep dolu dolu napalım ya hshshshbende 28 yaşındayım mayısta 29 olcam amacım sabitlemekte.. Gaziantepliyimçalışıyorum ve çok geç yemek yiyoruz işten çık et e yemekler de ağır..
Hepsi normal gibi yanındaki referans aralığına göre sen tam foliküler faz ile ovulasyon arasısın şuan geçiş dönemi, foliküler folikülün yumurtanın büyüdüğü öyle biliyorumKizlar sonuçlarım nasıl hiç anlamadım dongumun 16.gunu bugün polikistik overim diyebiliriz herhalde dimi amh 4.7
5'e dayanmış
Rekor bendedir bu konuda nişandan sayarsam 53 kilodan 73 e çıktımevlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktımboyum 163
Askim sen bir bulunduğu şehrin halk sağlığı laboratuvardan falan baksana belki çıkmıştır bir araştır soruşturBenim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su an sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacak
Çok teşekkür ederimHepsi normal gibi yanındaki referans aralığına göre sen tam foliküler faz ile ovulasyon arasısın şuan geçiş dönemi, foliküler folikülün yumurtanın büyüdüğü öyle biliyorumamh da benim bildiğim daha yüskek olması lazım bir de pcos bir sendrom yani tek bir şey yetmez ultrason polikistik mi kıllanma sivilcelenme vs bunları çok önemsiyor doktorlar pcos için
Baktım canim barkod istiyorlar ve ben unuttum almayıAskim sen bir bulunduğu şehrin halk sağlığı laboratuvardan falan baksana belki çıkmıştır bir araştır soruştur
Pcos kesin engel değil canım dominant folikül oluyor ve çatlıyorsa ihtimal tamamen sağlıklı kadınlara göre daha zor olsa da spontan gebelik oluyorÇok teşekkür ederimevet sivilce sorunum kıllanma falan vardı
Askim tüh neyse sabredelim inşallah güzel haberler alalım kendimizi de her ihtimale hazırlayalımBaktım canim barkod istiyorlar ve ben unuttum almayı
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınızBaktım canim barkod istiyorlar ve ben unuttum almayı
Askim tüh neyse sabredelim inşallah güzel haberler alalım kendimizi de her ihtimale hazırlayalım
Amin kızlar ben her iki durumu da hazırladim kendimi. Varsa da inşallah sağlıklı bir şekilde artar beta yoksa da umarım hemen yarın sabah regl olurumİnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
Dominant folikul oluyor ve çatlamada meydana geliyor çok şükürPcos kesin engel değil canım dominant folikül oluyor ve çatlıyorsa ihtimal tamamen sağlıklı kadınlara göre daha zor olsa da spontan gebelik oluyor
Sağlıkla bekletmeden gelsin o halde minişDominant folikul oluyor ve çatlamada meydana geliyor çok şükür
Allah Allah daha ne verebilir ki? Demir falan verir b12 verir aklımagelen bunlarBende folik asit kullanıyorum iki aydır söyledim folik asit dışında takviyelere ihtiyacınız var dedi yarın kan çıkınca veririm dedine takviyesi verecek merak da etmedim değil
Yumurta kalitesi için omega 3 koenzim q10 inositol vs tavsiye ediyorlar doktorlar aslında yas için de değil genel olarak öneriliyor deniliyor ki kimyasal gebelikler yumurta ya da sperm kalitesi düşük olunca da oluyor , bir nevi bunu da engellemek içinAllah Allah daha ne verebilir ki? Demir falan verir b12 verir aklımagelen bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?