Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İlaçla düzene giriyor canım, ben de haşimato hastasıyım gebe kalmayı biraz geciktiriyor ama doğru tedaviyle Rabbimin ol dediği anda oluyor.. İlacınızı düzenli kullanın

Beni etiketlemişsin ehemehem bu konuda cevabı en net olan benimdir. Tabisi de yap yap yap testi 24 ünde başla 31 e kadar

günaydın kızcelerımm benım ben artık ovu falan yapmıcam ay resmen tamamen saldım mfk araştırdım biraz hıkayelerı bakıyorum ama hem urunlerı cok pahalı hemde gerceklıgınden emın değilim

Günaydınlar hanımlar benim tüm ovulasyon mevzusu 1 günmüş 33 günlük döngüde her sey dün yasandı ve bitti bugün ne akıntı var ne baska bisi

Günaydın kızlar, biraz içimi dökebilir miyim? Bugün dpo 11 ve gebelik testlerim yine negatif, 37 yasindayim, üç kaybim var en sonuncusunu yedi aylıkken kaybettim (önce ki kayıplarımin sebebi araştırılıp onlem alınmıştı ama bir anda hiç bir sorun yokken travmatik şekilde onu da kaybettim), hiç çocuğum yok... Üç gebeliğim de doğal oldu aslında ama artık olmuyor... Negatif çiktigi için asla isyan etmem Allah'a bin şükür, Allah evladın iyisini sağlıklısıni uzun ömürlüsunu nasip etsin.. vefalı evlat verecegi zaman gebeligi nasip etsin ama birazcık umudum kırıldı gibi, iş yerinde hamile olanlarla sohbet edilirken ben üzülmeyeyim diye bakışlarını kaçıran insanları gördükçe biraz daha üzülüyorumm... Beni üzmek istemiyorlar tabi doğal olarak çünkü kaybim da daha çok yeni aslında 9 ay falan oldu... Amh değeri düşük dört ay önce 0.59 çıkmıştı. Bugün de böyle bir gun işte. İçimi dökmek için yazdım sadece...

sana sarılmak istedim şuanda canım benım. rabbimin vardır bir bildiği inanıyorum en doğru zamanda senınle olacaktır. Kayıparın için uzgunum ama soyle dusun buyuk ıhtımalle senın ıcın hayırlı değildi ve uzaklastırdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…