- 2 Kasım 2025
- 663
- En iyi cevaplar
- 1
- 431
- 18
Benim de dün hiç yoktu 2 gün kupkuruydu buhün sabah birden basladı askim seninki de ya yarın ya sonraki gün tık diye başlar bence benimki bir anda başladıBen dünü değerlendirmedim eşim bugün geldi, iki gün burada. Bugün çok koyu değil ama yarın pik olur sanırım. Akıntım pek yok bugün. Kısmet artık
Dua edelım hepberaber artsın inşaAllahÇok teşekkür ederim ikinize de :) inşallah değerler de güzelce artar
Hiç sokma kendını strese zor bende yasadım gecen ay kimyasal ama nasibinde varsa tutunacak sana hep böyle düşün olmıyorsada hayırlısı olacak hakkında böyle konusmak belkı kolay ama öbür türlüsü kendıne zulm etmek olur ins guzelcene artar bu sefer betan bızede guzel haberler verırsınİki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz evhamlıyım sevinemedim bile pozitif olmasına
Amiiin canım inşallah öyle olur hepimiz için hayırlısı olsunKötü düşünmeyin inşallah bu sefer güzel ilerler sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Kuzum senin boy kilo kaç niye herkes kilons taktı bu kadar yani tamam kilo sağlıksız verelim de 100 kilo 110 kilo gebe kalıp doğuran da var yanikızlar siz olsanız arkadaşlarınıza söyler miydiniz bugün doktora gittim böyle böyle dedi cuma günü hsg ye gircem vs. diye.
ben söylemekten biraz çekiniyorum hem kendileri gebe kalınca özeniyorum sanıyorlar gibime geliyor hem de ne var sende abarttın hemen böyle işlere kalkıştın dicekler diye de çekiniyorum. çünkü onlarda diyorlar zayıfla olur diye sonra dicekler biz sana dedik zayıfla olur diye sen gittin gereksiz işlemlere girdin yine zayıflama var işin ucunda olacaksa zayıfladığın için olacak kafasına girecekler diye de şey ediyorum ya
Öyle hayatım zaten o civarlardayım bende. annem babam çevremdeki herkes eşim hariç kiloma takıkKuzum senin boy kilo kaç niye herkes kilons taktı bu kadar yani tamam kilo sağlıksız verelim de 100 kilo 110 kilo gebe kalıp doğuran da var yani
Bugün test verdim 60 saatte 25.8 den 58.9 a yükselmiş iyi değil miHiç sokma kendını strese zor bende yasadım gecen ay kimyasal ama nasibinde varsa tutunacak sana hep böyle düşün olmıyorsada hayırlısı olacak hakkında böyle konusmak belkı kolay ama öbür türlüsü kendıne zulm etmek olur ins guzelcene artar bu sefer betan bızede guzel haberler verırsın
Bence gayet iyi iki günde bir %60-100 bekleniyor zaten :)Bugün test verdim 60 saatte 25.8 den 58.9 a yükselmiş iyi değil mi
Askim tek tek bisürü fotoğraf yüklemiyim dedim yaKız o kadar uzaktan çekmişsin ki testleri miyop oldum bakarken
Evet çok şükür şimdi sizce 2 gün sonra tekrar kan veriyim mi yoksa haftaya direkt kese için mi gideyimBence gayet iyi iki günde bir %60-100 bekleniyor zaten :)
Örnek olarak atıyorum bu tarz çekebilirsin daha belli olur daha anlaşılırAskim tek tek bisürü fotoğraf yüklemiyim dedim ya
Doktorunuz bir şey dedi mi? Bende bugün 90 ile öğrendim. Çarşamba tekrar kan vermemi istedi sonrasında konuşalım dediEvet çok şükür şimdi sizce 2 gün sonra tekrar kan veriyim mi yoksa haftaya direkt kese için mi gideyim
Ben doktorla hiç görüşmedim kan sonucuma baktım sadece :)Doktorunuz bir şey dedi mi? Bende bugün 90 ile öğrendim. Çarşamba tekrar kan vermemi istedi sonrasında konuşalım dedi
Canım zaten ilk kanda çıkıyor beta hcg daha sonra idrarda çıkıyor. Ben direkt kan vermeni öneririmHanımlar benim testimede bakar mısınız hepsini bugün yaptım dpo 10 hepside 10 içinde cikti yani 10 dakikayı geçmedi kan versemmi cikarmi
Aa ben direkt doktoruma ilettim sabh görür görmezBen doktorla hiç görüşmedim kan sonucuma baktım sadece :)
Adetiniz geçmiş miydi kaç gün gecikmede 90 çıktı acabaDoktorunuz bir şey dedi mi? Bende bugün 90 ile öğrendim. Çarşamba tekrar kan vermemi istedi sonrasında konuşalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?