- 8 Eylül 2021
- 1.043
- 645
- 73
valla 1,5 senedir evliyim başlarda zaten pek istemiyordum ama pcos olduğu için ya olmazsa diye endişem hep vardı. bir yandan da tutar mı tutar belli olmaz diye de korkuyordum. sonralarda saldım olursa olsun amannn dedim. son 4-5 aydır gerçek anlamda deniyorum son 2 aydır falanda kafaya takmalı deniyorum diyebilirim. doktora gittiği zaman 1,5 senedir olmuyor diye gidiyorum dhsgvds ama yalan değil bir bakıma sonuçta o kadar oldu evlenelii
valla geçen ay olacağına o kadar inanmıştım ki ovü döneminde adamın peşini bırakmadım birde eşim vardiyalı çalışıyor o hafta da tam işten geç geldiği haftaya denk gelmişti. onu bekliyordum birde üstüne sabah erken kalkıp işe gidiyordum zombi gibiydimanladım canımcım cok değil o zaman daha doktor kontrolu ile inşallah hemencik güzel haberını verirsinbenşmde reglim bitti biter bitmez ekşınlandık kız o gorev gıbı olunca hiç guzel olmuyor ya artık oh be o neymış oyle dedim haha:) ben eski moduma donmeye baslıyorum. 13 aydır ugrasıyoırum olsa olurdu artık nasip kendılıgınden olursa olur hiç takıp falanda yapmıcam yani.
Dur bakalım hafta sonu daha net olur geç olur bişey olur olur illakiDpo 8 bu sabah ilk testimi yaptım negatif geldi canım bir dahaki testi dpo 11de yapayım diyorum zaten hiç belirtim de yok
Bende anestezili oldum canım uyandığımda hissediyordum hemen ağrı kesici serum taktılar 10 dakika bile sürmedi geçti ağrı. Korkulacak bişey yok rahat bi şekilde tekrar olurum yaniAaaa valla bende bir korkmuyor değilim yarın çekilicem hsg ama anestezili.
Senin nasıldı ağrı acı olmuş muydu
Anestezili bile olsa bazıları uyandıktan sonra hissettim ağrı falan demişler de acaba bende sonradan hisseder miyim diye şey ettim
Aynen hayırlısı olsun artık bakalım neyle karsılasıcaZvücut o kadar değişken bişey ki en ufak şey etkilediği için yorum yapmak zor oluyor :/
ayyy gerçketen mi biraz rahatladım sanki ama böyle full çıplak mı oluyorsun seni havaya mı dikiyorlar nasıl oluyor biliyor musun biraz bahseder misinBende anestezili oldum canım uyandığımda hissediyordum hemen ağrı kesici serum taktılar 10 dakika bile sürmedi geçti ağrı. Korkulacak bişey yok rahat bi şekilde tekrar olurum yani
valla geçen ay olacağına o kadar inanmıştım ki ovü döneminde adamın peşini bırakmadım birde eşim vardiyalı çalışıyor o hafta da tam işten geç geldiği haftaya denk gelmişti. onu bekliyordum birde üstüne sabah erken kalkıp işe gidiyordum zombi gibiydimvalla ne zor bu işler emek ve fedakarlık istiyor yaa
nasip kısmet bakalım böceğim ben kendim için misal diyorum ki hele bir ilk çocuk olsun da.... sonrasında araya zaman girdiğinde benim de yaşım ilerlemiş olcak bir tane daha istersem o zaman hepten uğraşacağım gibime geliyor ama belli olmaz bu işler hayırlısı ne ise o olsun inşalalh hepimiz için
oh oh ilk bebeğin haberi yakın, ikinci bebek hemen olacak ne güzel şeyler diyorsun sen öyle bal damlıyorbak gör senın ıkıncı inşallah hemen olacak hahaha.. valla bellı olmuyor işte ılkı oldu ama ben hep ıkı cocuk ıstıyordum yalan yok olmzsa da nasip bu kadarmış diyecegım. senin haberin yakın gibi hissediyorum
hahah aynen oyle :) sakın ara verme ben verdim hata ettimoh oh ilk bebeğin haberi yakın, ikinci bebek hemen olacak ne güzel şeyler diyorsun sen öyle bal damlıyoro yol açıldı mı bir tane daha arkadan patlar mı diyorsun yani ahahahah
Büyük kaç yaşındahahah aynen oyle :) sakın ara verme ben verdim hata ettim
Bakalım yaa inşallah ikimiz de sevinirizDur bakalım hafta sonu daha net olur geç olur bişey olur olur illaki
5 yaşını doldurdu canımcım. napıosun tatlışkomm nasılsınBüyük kaç yaşındaGünaydın bu arada kızlar
valla annemde diyor beraber büyürler aradan çıkar bak yaş geçtikçe kafa da kaldırmıyor falan diyor ama o beni bildiği için birazda öyle diyor ben alışmışım ya yalınlığa falan ara girserse vazgeçerim ikinci çocuk için kafam kaldırmaz uğraşmam diye hemen yap diyorhahah aynen oyle :) sakın ara verme ben verdim hata ettim
Öyle olunca da kesin ilk ay hamile kalırdın :)valla bende bosuna korunmusum bseydim boyle olacagini hic korunmazdim hahahahah nffnjdmxdks
İyi olur araları bence ya kıskançlık olmaz5 yaşını doldurdu canımcım. napıosun tatlışkomm nasılsın
hangi takviyeyi diyorsun canım bir takviye mi konuşmuştuk seninle tam hatırlayamadım da
Ocean inositol alacaktın diye hatırlıyorum. Ben pikassos kullanıyorumhangi takviyeyi diyorsun canım bir takviye mi konuşmuştuk seninle tam hatırlayamadım da
doktor bana çift doz yüksek omega3 verdi birde d vitamini verdi onları da bugün kullanmaya başlayacağım
onu kullanmıştım canım ben önceden ama alırsam yine onu alırım falan demişimdir belki. araştırdım birazda pikassos içeriği güzel birde ladyfert diye takviye var onunda içeriği zenginOcean inositol alacaktın diye hatırlıyorum. Ben pikassos kullanıyorum
Sende de pcos var diye hatırlıyorum doktor neden başlamadı inositolonu kullanmıştım canım ben önceden ama alırsam yine onu alırım falan demişimdir belki. araştırdım birazda pikassos içeriği güzel birde ladyfert diye takviye var onunda içeriği zengin
henüz başlamadım ama hiçbir takviyeye
gerçi inancım da kalmadı benim bana tesir etmiyor takviyeler ya doğal şeyler çok denedim ama faydasını görmedim hayıt falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?