Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

anladım canımcım cok değil o zaman daha doktor kontrolu ile inşallah hemencik güzel haberını verirsin benşmde reglim bitti biter bitmez ekşınlandık kız o gorev gıbı olunca hiç guzel olmuyor ya artık oh be o neymış oyle dedim haha:) ben eski moduma donmeye baslıyorum. 13 aydır ugrasıyoırum olsa olurdu artık nasip kendılıgınden olursa olur hiç takıp falanda yapmıcam yani.

valla geçen ay olacağına o kadar inanmıştım ki ovü döneminde adamın peşini bırakmadım birde eşim vardiyalı çalışıyor o hafta da tam işten geç geldiği haftaya denk gelmişti. onu bekliyordum birde üstüne sabah erken kalkıp işe gidiyordum zombi gibiydim valla ne zor bu işler emek ve fedakarlık istiyor yaa
nasip kısmet bakalım böceğim ben kendim için misal diyorum ki hele bir ilk çocuk olsun da.... sonrasında araya zaman girdiğinde benim de yaşım ilerlemiş olcak bir tane daha istersem o zaman hepten uğraşacağım gibime geliyor ama belli olmaz bu işler hayırlısı ne ise o olsun inşalalh hepimiz için

Bende anestezili oldum canım uyandığımda hissediyordum hemen ağrı kesici serum taktılar 10 dakika bile sürmedi geçti ağrı. Korkulacak bişey yok rahat bi şekilde tekrar olurum yani

Bende anestezili oldum canım uyandığımda hissediyordum hemen ağrı kesici serum taktılar 10 dakika bile sürmedi geçti ağrı. Korkulacak bişey yok rahat bi şekilde tekrar olurum yani
ayyy gerçketen mi biraz rahatladım sanki ama böyle full çıplak mı oluyorsun seni havaya mı dikiyorlar nasıl oluyor biliyor musun biraz bahseder misin

bak gör senın ıkıncı inşallah hemen olacak hahaha.. valla bellı olmuyor işte ılkı oldu ama ben hep ıkı cocuk ıstıyordum yalan yok olmzsa da nasip bu kadarmış diyecegım. senin haberin yakın gibi hissediyorum

oh oh ilk bebeğin haberi yakın, ikinci bebek hemen olacak ne güzel şeyler diyorsun sen öyle bal damlıyor o yol açıldı mı bir tane daha arkadan patlar mı diyorsun yani ahahahah

hahah aynen oyle :) sakın ara verme ben verdim hata ettim
valla annemde diyor beraber büyürler aradan çıkar bak yaş geçtikçe kafa da kaldırmıyor falan diyor ama o beni bildiği için birazda öyle diyor ben alışmışım ya yalınlığa falan ara girserse vazgeçerim ikinci çocuk için kafam kaldırmaz uğraşmam diye hemen yap diyor

Doktordan geldiğimin ertesi gün yumurtladım yumurtlamam bittiği gibi göğsüm acımaya başladı mastit olmuşum gibi hala çok hassas. Bugün dpo4. İnositol etkisi büyük ihtimalle çünkü normalde 2 gün önce başlar adet olunca biterdi. Z zeynos11 kuzu sen başladın mı takviyeye

hangi takviyeyi diyorsun canım bir takviye mi konuşmuştuk seninle tam hatırlayamadım da
doktor bana çift doz yüksek omega3 verdi birde d vitamini verdi onları da bugün kullanmaya başlayacağım

hangi takviyeyi diyorsun canım bir takviye mi konuşmuştuk seninle tam hatırlayamadım da
doktor bana çift doz yüksek omega3 verdi birde d vitamini verdi onları da bugün kullanmaya başlayacağım
Ocean inositol alacaktın diye hatırlıyorum. Ben pikassos kullanıyorum

Ocean inositol alacaktın diye hatırlıyorum. Ben pikassos kullanıyorum
onu kullanmıştım canım ben önceden ama alırsam yine onu alırım falan demişimdir belki. araştırdım birazda pikassos içeriği güzel birde ladyfert diye takviye var onunda içeriği zengin
henüz başlamadım ama hiçbir takviyeye
gerçi inancım da kalmadı benim bana tesir etmiyor takviyeler ya doğal şeyler çok denedim ama faydasını görmedim hayıt falan

Sende de pcos var diye hatırlıyorum doktor neden başlamadı inositol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…