İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları alırız. Kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuzAyyy benimde öyle dpo herhalde 7-8 gibi, sol karın bölgemde ağrılar var içimde tuhaf bi heyecan sanki hamileyim gibi hissediyorum göğüs ağrılarım başlamış olurdu ama ağrı yok sadece dolgunluk var sanki uçları büyümüş gibi geliyorsık sık idrara çıkıyorum yoğun bi gazım var acaba üşüttüm mü süreç geçmiyor
Canım yarın doktora önceden randevu almıştım bayadır gitmiyorum diye denk geldi kan verirsem çıkar diye düşünüyorumİnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları alırız. Kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz
Benim de bir gün önce ve bir gün sonra oldu chat gbt bir gün önce için en mükemmel zaman diyo 5 güne kadar yaşadığını söyleyenler var hiç düşünme senKızlar dün gece pik görüp değerlendirmiştim bu sabah eşim yine yola çıktı beş gün yok. Bugün göğüslerim çok ağrıyor ve bence bugün yumurtladım test dün pik gösterip beni yanılttıaz önce yine baktım hala koyu ama hafif açılmış rengi düne göre. Bu durumda sperm Yaşar mı hala rahimde acaba. Erken ilişki olmuş oldu
Kanda en erken 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum denemiş olursunuz belki çıkar. Ben de cumartesi sabahına kadar beklemeye çalışacağım ama her an deneyebilirimCanım yarın doktora önceden randevu almıştım bayadır gitmiyorum diye denk geldi kan verirsem çıkar diye düşünüyorumDeğilse hafta sonu ya da en geç 22 sinde evde test yaparım, sen ne yapmayı düşüyorsun ??
Canım ya sende benim gibisin doktorla konuşurken bende ağlamıştım resmen kalbimin hüznü gözlerimden akıyordu şıp şıp insan kendini tutamıyor yaaaKızlar selamlar cok yorgun olarak bunları yazıyorum 15 saatlık yol sonunda memlekete geldım ve doktora gıttım yol yorgunlugu uykusuzluk doktor eczane ıslerı derken ben kendımden gectım doktorum cok tatlı bır kadındı bana femera ılac yazdı ovırtellenyazdı kolaylıkla buldum ovırtelleyı 1350 tl verdım femerayı 7 eczanede sonra 600 tlnye aldım neden bukadar pahalılar anlamıyorum dıktoruma durumu bastan sona analttım anlatırken agladım kendımıde tutamadım neden. Oyle bısey oldu. Bılmıyorum ve cok utanıyorum doktorum omega3 u bana onermedı pcosda zaten kılo sorunu var balık yagı daha fazla kılo almana neden olur dedı hersey normal yunurtların var zayıflarsan hemen hamıle kalırsın dedı hsg salı ckeılcek yumurta kontrolumde ogun yapılcak ıgne yumurta 18 veya 20 mm olunca vurulacak ve ben bınıp esımın yanına gıdecegım femerayı gunde bır kullanacsfın neden ıkı degıl dedım çok etkılı bır ılac oldugunu ve bırden cok fazla yunurta buyyenılecdgını soyledı ve ben bunu ıstemıyorum dedı stres yapma aglama rahat ol kusum dıyerek benı teseklı ettı alttan muayne ettı pcos goruntusunu gosterdı ve catlamıs bır yunurtsm oldugunuda soyledı bu basen olur dedı reglyken nasıl oluyosa anlamadım bakalım benı neler beklıyo umarım bıan once saglıkla yunurtam buyur ıgnemı vurulup esıme kavusurum onsuzlukta bana ıyı gelmıyo cok ozluyorum
Yarın benim 1 hafta kalıyor tam adete bat 25 Aralık gözüküyor, ayyy ben normalde bu siteye girmiyordum uzun süredir ama bu ay deli gibi dadandımKanda en erken 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum denemiş olursunuz belki çıkar. Ben de cumartesi sabahına kadar beklemeye çalışacağım ama her an deneyebilirim
Askim evet iştah yapıyor ama yumurta kalitesi için bir de vücuttaki enflamasyonu baskılaması için çok iyiymiş bir de benim yağlı ve hamurişi sık yememe bağlı kolesterol de yüksek ona da iyi geliyomus bana da 2×1 demişti ama balık kokusu beni çok rahatsız ettiği için 1 kez ancak içebiliyorumBu arada doktor bana omega 3 verdi ve dozu yüksek bayağı normalde günde 1 kere içilmesi gerekirken bana 2x1 yazmış. birde senden daha kiloluyum nanayı yedim mi naptım acabaM melekparlaadapolat
Ya benim bat uygulamada 21 Aralık gözüküyor ama ovulasyon testi tarihine göre hesaplayınca 24 Aralık. Ben de ya vakit geçsin diye birazcık da. 31 gün ovulasyonu bekledim o zaman daha hızlı geçmişti sankiiYarın benim 1 hafta kalıyor tam adete bat 25 Aralık gözüküyor, ayyy ben normalde bu siteye girmiyordum uzun süredir ama bu ay deli gibi dadandımKanda çıkmazsa benim deneyelim aynı gün bari senin bat kaç ?
Aynen canım bende kaliteye destek verdiğini herkesten duyuyorum aldım ama henüz içmeye başlamadım düzenli olsun diye yarın başlıcam bakalım kokusu var mı yok mu. birde d vitamini verdi. Bir ton tahlil istedi ve hepsi iyi çıktı biliyor musun bu ara yememe hiç dikkat etmiyordum dedim kesin azmıştır değerler ama iyiydi doktorda dedi bir sıkıntı yok. Kafama hsg takıldı sadece ya yaptırmasam mı dicem ama doktor bu sefer benimle çalışmak istemez veya zıt gider diye şey ediyorum. Dicek ki benim dediklerimi yapmıcaksan niye geldin o zaman hem çıkış yolu arıyorsun hem dediğimi yapmıyorsun gibisineAskim evet iştah yapıyor ama yumurta kalitesi için bir de vücuttaki enflamasyonu baskılaması için çok iyiymiş bir de benim yağlı ve hamurişi sık yememe bağlı kolesterol de yüksek ona da iyi geliyomus bana da 2×1 demişti ama balık kokusu beni çok rahatsız ettiği için 1 kez ancak içebiliyorum
Askim bence yaptır hem böyle bir güzel yolu temizlemiş olursun öyle düsünnAynen canım bende kaliteye destek verdiğini herkesten duyuyorum aldım ama henüz içmeye başlamadım düzenli olsun diye yarın başlıcam bakalım kokusu var mı yok mu. birde d vitamini verdi. Bir ton tahlil istedi ve hepsi iyi çıktı biliyor musun bu ara yememe hiç dikkat etmiyordum dedim kesin azmıştır değerler ama iyiydi doktorda dedi bir sıkıntı yok. Kafama hsg takıldı sadece ya yaptırmasam mı dicem ama doktor bu sefer benimle çalışmak istemez veya zıt gider diye şey ediyorum. Dicek ki benim dediklerimi yapmıcaksan niye geldin o zaman hem çıkış yolu arıyorsun hem dediğimi yapmıyorsun gibisine
Ya hiç doktor kontrolünde takip yapmadım veya ilaç kullandım ama doktor kontrolünde kullanmadım ya ondan bir acaba mı dedim. Ama doktor şeye odaklanıyor 1,5 senedir evlisin başından beri korunmuyorum diyorsun o zaman her şeye bakıp ona göre tedavi yapmamız lazım kafasında. Hani bir deneyelim birkaç kez hapla falan, olmazsa acaba tüplerde mi sıkıntı var kısmına geçelim demedi direkt önce tüpler sonra tedavi dedi ya. Bu ay boşa çıktı benim Ocak ayında haber alma işi de elendi benim ona da yanıyorum bir ay gitti yine diye hddjdjjdAskim bence yaptır hem böyle bir güzel yolu temizlemiş olursun öyle düsünntestlerin de maşallah bizim zeynosumuz turp gibidir turp maşallah maşallah tü tü tü hem yaptırmasan daha çok aklında kalır Askim ileride olmazsa ya o zaman yaptırsaydım olur muydu dersin yine de sen bilirsin bebis
Aha senin daha yakın sanki uygulamaya göre ayyy sen benden önce yaparsın inşallah vardır bu sene bitmeden son bi şans gülsün hepimizeYa benim bat uygulamada 21 Aralık gözüküyor ama ovulasyon testi tarihine göre hesaplayınca 24 Aralık. Ben de ya vakit geçsin diye birazcık da. 31 gün ovulasyonu bekledim o zaman daha hızlı geçmişti sankii
Merhaba bence dpo 12 de yapılabilir ama en güvenli sonucu bat tarihinden 1 2 gün sonra alırsınızMerhaba sevgili anne adayları hepinizi baştan sona okudum hamile olan herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle bekleyen tüm güzel kalpli anne adaylarına tez vakitte Rabbim evlat nasip etsin. Uzun zamandır bu yolda yürümeye çalışıyorum 29 aydır bu zorlu süreçteyim çok doktorlar gezdim hiç bir sorun yok bende eşimde en son bir yıl dolunca devlette aşılama için gittik ve testler tahliller hsg ne gerekiyorsa yapıldı tabii bu iki ayımızı aldı sonra regli bekliyordum ben her gün test yapan kadın 6 gün gecikmeye test yapmadım ve lekelenmem oldu heh dedi adet oldum ilk günüm öyle olur bi gittim kese car bebek var ohoo bayram yeri ağlayarak titreyerek çıktık kapıdan iki gün kesildi bu lekeler mutluyduk herkese söyledik sonra lekeler tekrarladı devlette her an muayene olamadığımdan özelde bir doktora gün aşır gitmeye başladık progestan fitil ve iğne olarak başladık kese rahim hcg her şey muhteşemdi fakat bebeğimizi kaybettik. Sonra iki ay ara verdik tekrar adet ikinci günü gittim devlete ve aşılama için gonalf 50iu başladım 6.dozda 16mm folikül vardı kendiliğinden çatladı fakat çatlayıp 14mm düşmesine rağmen işlem yaptılar olmayacağını biliyordum olmadı negatif. Sonra bir dahaki regli de kist var doğum kontrol hapı kullan gel dedi kullandım gittim bu ay ve rahim temizdi gün aşırı kontrollerde gonalf 50ıu ile 4. dozda 14-14 solda falikül vardı 6.dozda gel erken çatlamasın yakayım dediler gittim ve süpriz 16-16-15-15 solda solda festival varnasıl oldu doktorda şaştı iki 14 16ya gelmiş ama bu 15ler nereden geldi bu şekilde 4 baskın foliküller aşılama yapamayız dedi ve gönderdi bizde kendimiz değerlendirdik ben yine dayanamayıp 16 Aralık akşam hiç bir şeye dikkat etmeden test yaptım negatif çok uzun yazdım süreci bilirseniz bana da yardımcı olursunuz diye düşündüm. Yani şöyle 4 Aralık 16-16-15-15 olan faliküller vardı 1-3-5-8-9 ilişkiler oldu ben testi çok mu erken yapmış oldum ? Hakkınızı helal edin fazla uzattım.
Askim haklısın ama bak burada biri de yazmisti tüpler kapalı vs ise ssn istediğin kadar yumurta büyüt çatlat sperm ulaşmıyor ki (Allah muhafaza tabi ki )Ya hiç doktor kontrolünde takip yapmadım veya ilaç kullandım ama doktor kontrolünde kullanmadım ya ondan bir acaba mı dedim. Ama doktor şeye odaklanıyor 1,5 senedir evlisin başından beri korunmuyorum diyorsun o zaman her şeye bakıp ona göre tedavi yapmamız lazım kafasında. Hani bir deneyelim birkaç kez hapla falan, olmazsa acaba tüplerde mi sıkıntı var kısmına geçelim demedi direkt önce tüpler sonra tedavi dedi ya. Bu ay boşa çıktı benim Ocak ayında haber alma işi de elendi benim ona da yanıyorum bir ay gitti yine diye hddjdjjd
Günaydınn taze hamişimiz ben dodo ve vignette nin test günü aynı biz bat bekliyoruz sekerim asıl sen napıyon bugün mü tekrar kan vericen, baska kanama vs olmadi di mi inşallahGünaydın kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz özledim siziC civcivella24 Vignette Z zeynos11 M melekparlaadapolat D dodo1234 ve etiket yapamadığım diğer kızlar
Aşkım ben bu hafta full vitesi taktım çalışmalara başladımGünaydın kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz özledim siziC civcivella24 Vignette Z zeynos11 M melekparlaadapolat D dodo1234 ve etiket yapamadığım diğer kızlar
Canimmm benim sana kocamannn sarılıyorummGünaydınn taze hamişimiz ben dodo ve vignette nin test günü aynı biz bat bekliyoruz sekerim asıl sen napıyon bugün mü tekrar kan vericen, baska kanama vs olmadi di mi inşallahseni hic görmedim ama çok tatlı bir hamişsindir ya maşallah maşallah sana ve bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?