Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Çatlamadan sonra ilişkiyi mi soruyorsun
Döngü boyunca. Anladığım kadarıyla 5 günü geçmeyin diyor bayatlamaması açısından. Her gün de olmasın sperm sayısı açısından gibi bir şeydi. Çatlama sonrası önemli değil zannımca ihtimal yok zaten.

Hahaha ben yumurtlamadan sonra kepenk indiriyorum kapalıyız regl olana kadar

Kız noktalama işaretleri kullan dediğin fazla anlaşılmıyor ama tek şey sorcam sende pcos var mı ?

ay bide sanki adet olacakmisim gibi karnin alt bolgesine kisa sureli agrilar girip çıkıyor, ayrintili yaziyorum ki her iki ihtimalde de neler yasanabilecegini bilelim
Ay ben kendimi tutamıyorum. Eğer gerçek bir implantasyon belirtisiyse minik minik çizgi çıkmaz mı? Sabah baksam mı

Yumurtlama zamanına kadar gün aşırı yapıp , yumurtlama zamanında üst üste 3 gün yapıp sonrasında da serbest bırakabilirsin sperm sorunu yoksa eşinde sıklığı zarar vermez merak etme

Ya benim de öyle afedersin siyah iç çamaşırım bembeyaz oldu ve benim de bat 4 aralık

Haber edicem hepinizinde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Hala yüksek lh’ın. Lh pikken de çatlama olabilir imkansız değil. Kaç gündür koyu böyle. Günde 1 kez mi yapıyosun

Yumurtlama zamanına kadar gün aşırı yapıp , yumurtlama zamanında üst üste 3 gün yapıp sonrasında da serbest bırakabilirsin sperm sorunu yoksa eşinde sıklığı zarar vermez merak etme
Baktırmadık ki bilemem. Her gün olması sperm sayısını etkiler. Zararından ziyade :))

Aynen çatlama sonrası önemli değil zaten. Valla çatlamadan sonra zaten bi mola yani çatlamadaan sonra da 5. Gün oldu ilişki sonra 7. Gün oldu öyle işte kafamıza göre

Kız noktalama işaretleri kullan dediğin fazla anlaşılmıyor ama tek şey sorcam sende pcos var mı ?
Hızlı hızlı yazmaktan ısaretmı gelıyor aklıma evet pcos var bu ay klomen kullandım doktorda ılıskı takvımı verdı bana pazartesı gunu 16 mm yumurta vardı, takvım 28 ınde baslıyodu ıste dün cok fazla sancım oldu catladı dıye dusundum ama galıba catlamadı

Hala yüksek lh’ın. Lh pikken de çatlama olabilir imkansız değil. Kaç gündür koyu böyle. Günde 1 kez mi yapıyosun
27 sınden berı koyu sadece 27 sınde ıkı kere yaptım 28 ınde ıkı kere yaptım ama aynı saatte sadece farklı testle bugun 29 u hala da koyu yanı saat 4 4 bucuk gıbı yapıyorum 2 saat yeme ıcmeye ara verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…