Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

devam et canım henüz erken gibi duruyor takip etmeye devam

bi doktora gitseydin eger catlama olmuyorsa catlatma ignrsi veriyorlar bence doktora gorun canim belki yumurta takibi falan da yapar tabi bizimle paylas birlikte de bakariz

olabilir canimm dikkat etmen gerekiyor sıvı alimina birde surekli ayni saatlerde yapm

sanırım biraz erken yaptım ben gecen aylarda zamanlama ıyı tutturmustum bakayım aynen dedğin gibi bu hafta devam edeyim. takvımde yumurtlama 21 gozukuyor ama gecen ay mesela takvimden 2 3 gun sonra oldu tamamen koyulaşma.
benimde takvimden 1 2 gun erken oluyor genelde ama bu ay gecikmem oldu bakalim ne olacak ben ovu testi yapmıyorum kendim takip edecegim

bi doktora gitseydin eger catlama olmuyorsa catlatma ignrsi veriyorlar bence doktora gorun canim belki yumurta takibi falan da yapar tabi bizimle paylas birlikte de bakariz
doktora gidiyorum ama tedaviye başlamıyorlar. kilo ver öyle gel diyorlar başka bir şey demiyorlar. elbet bende biliyorum bu durumu ama yapamıyorum ne yapayım bir şekilde olmuyor. o yüzden kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum bende

diyetisyene git canim kilo vermen gerekiyorsa once kilonu ver digerleri sonra olur biraz sabret nasibini bekliyor mucizelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…