P papatya1632Yok uykum kaçtı. Uyuyamıyorum. Erkenden dikiliyorum. Gaz ve regl belirtileri dpo4ten beri var
bende 10 oluyom galiba jdjdjdn ama 7de olabilir emin degileeémmm xjxjdjdjjdDop 7 olcam 45 dk sonra djdjdjx
Edeyimmmselogi sanki silik bir şey var gibi testin var ise yarın da bir tekrar et
Ben ovulasyon vs hiç almadım stok yapmam lazım öyle bir başladım bu ay bakalım nasıl olacak bugün yumurtlama günüm gözüküyor belirtilerim de var akşamı değerlendireceğim bakalım
Heyecandan fazla mı gitti ileri naptıbende 10 oluyom galiba jdjdjdn ama 7de olabilir emin degileeémmm xjxjdjdjjd
Gözümü açtığım gibi kimde ne gelişme var önce forma bakıyorum sonra kahvaltı iş güçKizlar siz uyumuyormusunuz..ben burayi takip edemiyorum siz nasil yapiyorsunuz taktik verin
yaaaa hahahah hayirrrr
Pembeyse alırdımKızlar awox da sonradan beliren (2 saate yakın) bir pembe çizgi görseydiniz bozuk mu derdiniz? Kaale alır mıydınız?
ay bende valla hahahaha yalnız degilmisiimmmGözümü açtığım gibi kimde ne gelişme var önce forma bakıyorum sonra kahvaltı iş güç
Aman böceği de mi 21 kasımyaaaa hahahah hayirrrr21 kasima gore 10, 23 24 kasima gore 7 iste uff xkxjxjnxkxmxksmsm
ay galiba onun 23 kasim falan heralde oluyo 7 dpo olduguna goreAman böceği de mi 21 kasım
Muhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorumAllah’ın izniyle varsa bile bilmek önemli adım. Ameliyatından sonra pozitif alıyorlar. Nasibi olduktan sonra kimse tutamaz ki Rabbim beklettiğini kesinlikle güzelleştiriyor
Erken daha sanki ben alta flaş tutup baktım aşırı silikYa kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatifikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
Bende çok dahil olmasamda hepsini okuyorum yazışmaların hem bilgi sahibi oluyorum hem okurken eğleniyorum bayağıay bende valla hahahaha yalnız degilmisiimmm
Ben ekimde düzensiz kullandım umrede olduğum için adetim geciksin diye kullandım sonra 10 ekimde adet oldum o adetten sonra korunmadım 20 kasıma kadar regl olmadım ilaca tekrar başladım dün regl oldum dediğin gibi aşırı ağrılıydı bugün gündüz kanamam azaldı akşamdan sonra da neredeyse kesildiBen haziranda kullandım onu ilk döngüm ağrılı geçti ama sonrasında sorun yoktu
Geçmiş olsun, ne rahatsızlığın vardıMuhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorum
ıgneden 15 gun sonra yanı 1 aralıkta regl olman lazım dıye bıkıyorm hamıle degıösenKızlar merhaba ben 17 kasımda çatlatma iğnesi oldum daha önce gebeliğim yok ve ilk iğnem.Benim eğer gebelik oluşmazsa regl tarihim ne olmalı.Normaldede pcos var son 6 aydır tamamen ilaçla oluyorum o yüzden kendi döngümde yok
Halen test yapmadım bekliyorumHamile misin? Topiğe de bakamadım var mı gelişme
Benim pik silindikten 2 gün sonra çatlama sıvısı geldi haberin olsun. 12 hatta bazen 36 saat vakti var yırtılan folikilün. Ben şahsen ihmal etme derimKızlar hayırlı aksamlar hızınıza yetısemıyorum vallaInsallah umutlarınız hayallerınız helımızın bu ay gercek olur benım bugunkı ımı testım de bu sekılde galıba tamamen dun catladı ve lh dustu dunden oncekı gunu ve bugunu degerlendırdım zaten oncesınıde degerlendırmıstım pık ve pıkten oncesınınsallah bu ay faydası olur yarınıda degerlendırmek lazımmı artık yorulduk ılk ıkı gozuken test bugun yaptıklarım bırını saat oglen 2 de bırınıde aksam 6 da yaptım
Halen test yapmadım bekliyorumYarın erken gebelik alıp yine deneyeceğim ama bu sefer akşam yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?