Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Edeyimmm Ben de ilk ay o şekil denedim ve günü tuttu bence de olmadı o ay Garanti olsun diyerek lh aldım innovita sekmeden gösteriyor tavsiye ederim. Folat içeren takviye de güzel olur destekler. Kolaylıkla olsun senin de inşallah

Allah’ın izniyle varsa bile bilmek önemli adım. Ameliyatından sonra pozitif alıyorlar. Nasibi olduktan sonra kimse tutamaz ki Rabbim beklettiğini kesinlikle güzelleştiriyor
Muhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorum

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif ikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
Erken daha sanki ben alta flaş tutup baktım aşırı silik

Ben haziranda kullandım onu ilk döngüm ağrılı geçti ama sonrasında sorun yoktu
Ben ekimde düzensiz kullandım umrede olduğum için adetim geciksin diye kullandım sonra 10 ekimde adet oldum o adetten sonra korunmadım 20 kasıma kadar regl olmadım ilaca tekrar başladım dün regl oldum dediğin gibi aşırı ağrılıydı bugün gündüz kanamam azaldı akşamdan sonra da neredeyse kesildi ovulasyonum falan sağlıklı olmaz diye çok korkuyorum

C civcivella24 canım okudum yazdıklarını stres olma. Hap kalınlaştırma yapıyor ya demek ki senin de o kadar kalınlaşma olmuş ki dökülmüş kısa sürmüş. İnce kaldığından dolayı o kadardır. Bu rahmin temizlenmediği anlamına gelmez ki merak etme. Sen tamamen kesildikten sonra sabırla lh testi yap. Al innovita marka iki paket falan o şekilde takip et bakalım

Muhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorum
Geçmiş olsun, ne rahatsızlığın vardı

ıgneden 15 gun sonra yanı 1 aralıkta regl olman lazım dıye bıkıyorm hamıle degıösen

Benim pik silindikten 2 gün sonra çatlama sıvısı geldi haberin olsun. 12 hatta bazen 36 saat vakti var yırtılan folikilün. Ben şahsen ihmal etme derim

Eklentiler

• IMG_2492.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2487.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2489.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…