- 10 Mart 2025
- 457
- 100
- 18
- 26
Catlama sıvısı neymıs bunu ılk defa duyyorum valla cumartesı catladıysa bugun degerlendırdım yeter daBenim pik silindikten 2 gün sonra çatlama sıvısı geldi haberin olsun. 12 hatta bazen 36 saat vakti var yırtılan folikilün. Ben şahsen ihmal etme derim
İnnovita aldım evet ama doktor rahmin bayağı kalınlaşmış 11. 4 mm dedi , ama şöyle ki özür dileyerek yazıyorum ben dökülmenin hemen hepsini dün tek parça halinde yaşadım acaba ondan mı kesildiC civcivella24 canım okudum yazdıklarını stres olma. Hap kalınlaştırma yapıyor ya demek ki senin de o kadar kalınlaşma olmuş ki dökülmüş kısa sürmüş. İnce kaldığından dolayı o kadardır. Bu rahmin temizlenmediği anlamına gelmez ki merak etme. Sen tamamen kesildikten sonra sabırla lh testi yap. Al innovita marka iki paket falan o şekilde takip et bakalım
Yumurta çatlamasında olan akıntıyı diyor uzayan şeffafCatlama sıvısı neymıs bunu ılk defa duyyorum valla cumartesı catladıysa bugun degerlendırdım yeter da
Ay benimde öyle çıkar inşallah yarınonun testi pozitif cikti papatyammmm
Askım ailevi kalp hastalığı ve kolesterol var ömrümün sonuna kadar gebelik dönemlerim hariç kolesterol ilacı içmem gerekiyor bunları da geçen kasım ayında tam bat günü öğrendim kalp hastalığımı vs 3 gün ağladım sonra regl olmadım muhtemelen stresten , yani anlayacağın bebis benim son zamanlar çok stresli her bakımdanGeçmiş olsun, ne rahatsızlığın vardı
Belki leke leke gelmeye devam edecektir. Yani geliş şekli kesiliyormuş gibi olabilir ama devam eder belki az az. Sen dediğim gibi temizlendikten sonra takip et bakalım ne oluyor ne olmuyor ona göre yine yorumlarızİnnovita aldım evet ama doktor rahmin bayağı kalınlaşmış 11. 4 mm dedi , ama şöyle ki özür dileyerek yazıyorum ben dökülmenin hemen hepsini dün tek parça halinde yaşadım acaba ondan mı kesildi
Hayır dodo benim 24 kasım dpo1 artık bugün itibarıyla dpo 8 olduuuuay galiba onun 23 kasim falan heralde oluyo 7 dpo olduguna gore
Ha o benım bu ay hıc gelmedı dogru duzgun sadece oersembe geldıYumurta çatlamasında olan akıntıyı diyor uzayan şeffaf
Ayy öyle yapayım sağlıkla ovulasyonum olsun inşallahBelki leke leke gelmeye devam edecektir. Yani geliş şekli kesiliyormuş gibi olabilir ama devam eder belki az az. Sen dediğim gibi temizlendikten sonra takip et bakalım ne oluyor ne olmuyor ona göre yine yorumlarız
Ama regl olmak için bırakıyorlar ve döngü sayılıyor. Bence söylerdi. Onu sayma gibi bi şey derdi. Kan akışı varsa regldir. İlaçlı ya da ilaçsız farketmez bence.Bilmiyorum ki chat gbt zaten bu ilaç çekilme kanaması normal adet kanaması değil diyor , cuma günü gittiğim doktor aralık ayındaki döngüm için bir şey demedi hatta ovulasyon düşündüğünde eğer takip ettirmek istersen gel dedi yani etkileyecek olsa söylerdi değil mi
Yumurtlama akıntısı görüldükten birkaç gün sonra ya da o gün çatlama olabiliyor. Kimilerinde aynı gün kimilerinde 3 gün sonraya kadarHa o benım bu ay hıc gelmedı dogru duzgun sadece oersembe geldı
Silikleşince hemen çatlama olmayabiliyor demek istedim :) Zorlayan yok daaaCatlama sıvısı neymıs bunu ılk defa duyyorum valla cumartesı catladıysa bugun degerlendırdım yeter da
hahah gizli üyeBende çok dahil olmasamda hepsini okuyorum yazışmaların hem bilgi sahibi oluyorum hem okurken eğleniyorum bayağı
yarin test mi yapican, bak bende yaparim ha yapmayinAy benimde öyle çıkar inşallah yarın
Ay yani eski regl kanamaların gibi düşünme anlamında diyorAma regl olmak için bırakıyorlar ve döngü sayılıyor. Bence söylerdi. Onu sayma gibi bi şey derdi. Kan akışı varsa regldir. İlaçlı ya da ilaçsız farketmez bence.
askim senin degilHayır dodo benim 24 kasım dpo1 artık bugün itibarıyla dpo 8 olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?