bak soz verdin uzulmek yok daha erken diyoruz ve devam ediyoruzHahahaaha ben yarın yapıcam kızlar negatif gelirse de söz üzülmiycem
ay sende mi bacilarimmm beni dinlemiyorrrYaaa şimdi siz böyle deyince benimde yarın test yapasım geldiiiii
Bence artık bu kadar şeye negatif gelmemeliay yap ya icinde kalicagina yap gitsin kiz seni kiracagima kafami kirarimama negatif gorursen uzulmek yokkkk
bencede gelmemeli umudumuzu hep diri tutmaliyizzBence artık bu kadar şeye negatif gelmemelihe bide bugün duygusallığımda tavan olur olmadık her şeye ağladım
Dodoya göre geciktirebildiğin kadar testi geciktirKızlar son 8 9 aydır döngüm 32 gün civarı geçen ay 21. Günde çatlama gördüm çatlamadan 12 gün sonra regl oldum. Bu ay 3 kasımda regl oldum 16 kasımda ovülasyon yapmadım ama sabah bir bazal ısımı ölçmek istedim ateşim 37.5 tu yani yumurtlama büyük ihtimalle döngünün 15. Günü gerçekleşmiş ama bu ay vücudum o kadar sessiz ki normalde asla böyle olmaz yumurtlama ağrıları regl öncesi ağrıları her şeyi yaşarım ama bu ay hiçbir şey yok. Sorum şu sizce test yapmak için 32. Günü bekleyeyim mi yoksa yarın deneyeyim mi sabah 29. Gün olmuş olacak döngüde
Adet düzensizliği hiç yaşamadıysan çıkmaz mıydı zaten testte varsa eğer. Bir iki kere yaptın herhalde diye hatırlıyorum çıkmadı ama gebelik yok herhalde ihtimalini bile düşünmüyorsun. Bence kan ver için rahatlasın böyle çok sürüncemede kalıyorsun canım benimValla gelcek olsa çoktan gelirdi ya ben hiç yaşamadım adet düzensizliği
arkadasim bana sorarsan eger batı bekle derim ama diger arkadaslarim kesin yap diyecektirKızlar son 8 9 aydır döngüm 32 gün civarı geçen ay 21. Günde çatlama gördüm çatlamadan 12 gün sonra regl oldum. Bu ay 3 kasımda regl oldum 16 kasımda ovülasyon yapmadım ama sabah bir bazal ısımı ölçmek istedim ateşim 37.5 tu yani yumurtlama büyük ihtimalle döngünün 15. Günü gerçekleşmiş ama bu ay vücudum o kadar sessiz ki normalde asla böyle olmaz yumurtlama ağrıları regl öncesi ağrıları her şeyi yaşarım ama bu ay hiçbir şey yok. Sorum şu sizce test yapmak için 32. Günü bekleyeyim mi yoksa yarın deneyeyim mi sabah 29. Gün olmuş olacak döngüde
Zaten noluyor biliyor musun bekliyorum bekliyorum bazen gecikiyor tam test yapıyorum o akşam regl oluyorumDodoya göre geciktirebildiğin kadar testi geciktir
al iste ayni ben maalesef bende gecen ay yasadim onuZaten noluyor biliyor musun bekliyorum bekliyorum bazen gecikiyor tam test yapıyorum o akşam regl oluyorum
ben erken yaptım ama ben daha bugün geciktim ilk gebeliğimdede 5 veya 6. Haftamda öğrendim hatta kan ile ozaman değerim 5000 civarı çıkmıştı bi gün öncede idrar yapmıştım evde öyle görmüştüm hatta o testim bile ful pembe değil diye hatırlıyorumAdet düzensizliği hiç yaşamadıysan çıkmaz mıydı zaten testte varsa eğer. Bir iki kere yaptın herhalde diye hatırlıyorum çıkmadı ama gebelik yok herhalde ihtimalini bile düşünmüyorsun. Bence kan ver için rahatlasın böyle çok sürüncemede kalıyorsun canım benim
İşte bat bugün olmuş oluyor canım o yüzden sordum çünkü 10 gündür ateşim çok yüksek ama ona bir 4 gün esneme payı verelim. İnşallah dayanabilirimarkadasim bana sorarsan eger batı bekle derim ama diger arkadaslarim kesin yap diyecektir
Dodo sendende o vibe yı alıyoeum ahshxhshsjshbak soz verdin uzulmek yok daha erken diyoruz ve devam ediyoruz(sabah supriz bi test yapmam yok mu) jfjdjdjdkmdkdmdkx
iste cesaret iste feraset jdjdjdjdk arkadaslara da bunu anlatmaya calisiyorum ama beni dinlemiyolar bide sen anlat belki seni dinlerlerİşte bat bugün olmuş oluyor canım o yüzden sordum çünkü 10 gündür ateşim çok yüksek ama ona bir 4 gün esneme payı verelim. İnşallah dayanabilirim
ya melegim maalesef o vibe veriyorumDodo sendende o vibe yı alıyoeum ahshxhshsjsh
Bide ben dpo pik falan hiç bakmadım öyle 3 günde bir ilişki denedim direkt takipsiz programsızAdet düzensizliği hiç yaşamadıysan çıkmaz mıydı zaten testte varsa eğer. Bir iki kere yaptın herhalde diye hatırlıyorum çıkmadı ama gebelik yok herhalde ihtimalini bile düşünmüyorsun. Bence kan ver için rahatlasın böyle çok sürüncemede kalıyorsun canım benim
Dodo bata kadar bekleyemem dpo sayıyorum ben lh takip ettim ahshxhxjxiste cesaret iste feraset jdjdjdjdk arkadaslara da bunu anlatmaya calisiyorum ama beni dinlemiyolar bide sen anlat belki seni dinlerler
Ben hatırlıyorum seni Ekim ayında da birlikteydikiste cesaret iste feraset jdjdjdjdk arkadaslara da bunu anlatmaya calisiyorum ama beni dinlemiyolar bide sen anlat belki seni dinlerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?