Tüh keşke erken genelşk testi yapsaydın. Kaset testler biraz daha yükselince amca algılıyor yaBide ben dpo pik falan hiç bakmadım öyle 3 günde bir ilişki denedim direkt takipsiz programsızbelkide geç tutundu ve değerim hızlı yükselmiyor da olabilir çünkü 22 kasımda ilk testi denedim 6 gün vardı tahminen sonra 4 gün kala denedim sonra kaset test yaptım oda adet gecikince oluyormuş sanırsam yani o iki kaset testtw öylelikle çöp oldu çünkü ben daha yeni geciktim
melegimmm sabirsizlik diyince sen veDodo bata kadar bekleyemem dpo sayıyorum ben lh takip ettim ahshxhxjx
İşte o yüzden çok hatalıydım bu testlerdeTüh keşke erken genelşk testi yapsaydın. Kaset testler biraz daha yükselince amca algılıyor ya
10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahhBen hatırlıyorum seni Ekim ayında da birlikteydikben bir keresinde tam 9 gün gecikme yaşadım ve 17 senedir regl oluyorum 1 gün gecikmemişti testler negatifti ama ben kendimi resmen hamile ilan ettim sonrasında yaşadığım hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz regl olduğumda hüngür hüngür ağlamıştım. O yüzden bence de en iyisi beklemek hatta işi abartıp kese oluşasıya beklemek lazım ya Folik asit için erken öğrenmek istiyorum
size de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahahYa kızlar yapın hepiniz bir test yarın aşın şu test fobisini. Bakın ben günde 2-3 bile yapıyorum. Artık alıştım üzmüyor dakorkularınızın üstüne gidin. Yarın burası test şenliği olsun
Boşuba mı aldık ben 10 tane sen 5 tane testsize de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahah
Ben sana bugün dedim yarın test yap diye kabul etmedin al sana bombesize de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahah
Yarın herkes sonuçları yazsınBoşuba mı aldık ben 10 tane sen 5 tane test
ya ama daha dpo mu bile tam bilmiyom yapmayin bana boyle seyler dkdjdkdkxmdkdmdkmdBoşuba mı aldık ben 10 tane sen 5 tane test
Ben de valla aynı heyecanlı günlerdeyim sizler gibi bugünlerde. Tek farkım testlerin poşetlerini patlatıp durmaksize de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahah
bombeler bir tane degil ki zeynosum hepsi birlikte geliyolar üstümeeeee djdjjdjdkdBen sana bugün dedim yarın test yap diye kabul etmedin al sana bombe
Senin bat ın benden önceeee 2 günya ama daha dpo mu bile tam bilmiyom yapmayin bana boyle seyler dkdjdkdkxmdkdmdkmd
İnşallah canım beniminsallah pozitiftir insallahhhhh
Senin bu 2 ay çok önemli o zaman hsg sonrası oluyor çoğu kadında10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahh
18-19 kasım pikti benim. Silik çıktı çizgi. Var gibi ama bata 4-5 gün var. Senin bat ne zaman 3 aralık mıKızlar son 8 9 aydır döngüm 32 gün civarı geçen ay 21. Günde çatlama gördüm çatlamadan 12 gün sonra regl oldum. Bu ay 3 kasımda regl oldum 16 kasımda ovülasyon yapmadım ama sabah bir bazal ısımı ölçmek istedim ateşim 37.5 tu yani yumurtlama büyük ihtimalle döngünün 15. Günü gerçekleşmiş ama bu ay vücudum o kadar sessiz ki normalde asla böyle olmaz yumurtlama ağrıları regl öncesi ağrıları her şeyi yaşarım ama bu ay hiçbir şey yok. Sorum şu sizce test yapmak için 32. Günü bekleyeyim mi yoksa yarın deneyeyim mi sabah 29. Gün olmuş olacak döngüde
Valla yarın 8 e doğru uyanıyorum işe gitmek için . bakıcam sana bakalım test atmış mısın buraya diye shshshshbombeler bir tane degil ki zeynosum hepsi birlikte geliyolar üstümeeeee djdjjdjdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?