Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Tüh keşke erken genelşk testi yapsaydın. Kaset testler biraz daha yükselince amca algılıyor ya

Ya kızlar yapın hepiniz bir test yarın aşın şu test fobisini. Bakın ben günde 2-3 bile yapıyorum. Artık alıştım üzmüyor da korkularınızın üstüne gidin. Yarın burası test şenliği olsun

10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahh

Bence erken bilmek bir yandan iyi yönleri de var. Gerekli vitaminler kullanılmıyorsa erkenden başlayabilirsin veya işte kimyasal bile olsa bir şekilde gebe kalabildiğini de bilirsin. Diğer türlü hiç hamile kalamadım hiç olmadı olayı da olabilir yanlış bilgi olarak

size de eglence cikti ya djdkxjdkdkdkmdd ikna olmak uzereyim cok az kaldi ahahhaahah

Belçikada haftalık gösteren test kullanıyorlarmış genelde bakalım yarın belki onuda alırım önce erken gebeliği denerim pozitifse onuda yaparım D dodo1234

10 aydir kullaniyorum yeni bitti bu aralar ara verdim eger gebelik olursa doktor multivitamin tarzi bisey verir diye almadim da yenisini didjdjdj yaa ekimden de umutluydum da olmamisti hsg cekimim yumurtlama donemime denk gelmisti maalesef ah ahh
Senin bu 2 ay çok önemli o zaman hsg sonrası oluyor çoğu kadında

18-19 kasım pikti benim. Silik çıktı çizgi. Var gibi ama bata 4-5 gün var. Senin bat ne zaman 3 aralık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…