- 2 Kasım 2025
- 247
- En iyi cevaplar
- 1
- 114
- 18
Ay doğru valla beni bu panikler bitiriyor , zaten yumurtalıklarımın dili olsa derlerdi ki bu da regl olmadım niye olmadım oldum niye çok oldum azaldım niye azaldım diye bizi delirttiHehhhh şöyleHemen de panik modu açılıyor:))))
İlk idrar yoğunken yap ben de yapıcam yeniden
yaaa siz beni ikna edicek gibisiniz duruunnnnnTestimiz bolca var çıkmazsa ertesi gün bi daha yaparız hahahaha
ona takilma yasamadim dedigim her seyi yasadim o yuzden guzel sonuca odaklannValla gelcek olsa çoktan gelirdi ya ben hiç yaşamadım adet düzensizliği
Ben yarın öğlen alcam elimde yok iş çıkışı alıp anca akşam sonuç verebilirim sizeyaaa siz beni ikna edicek gibisiniz duruunnnnn
ayy canimsinn seni ikna ettim de bu @beyazmeikna olmuyr o beni edicek galiba
ay ikna edemiyorum yokBen yarın öğlen alcam elimde yok iş çıkışı alıp anca akşam sonuç verebilirim size
ay melegimm cok fenasinnn ahahhaahahBide bugün innovita silik pozitif verdi ya hem onu denemiş oluruz ahdhsj
Sen kendini de ikna edemiyorsunay ikna edemiyorum yok
Hah bende tam onu dicektim dodo da denemek istiyor ama bize söylediğinden dışına çıkamıyorSen kendini de ikna edemiyorsun
yaa hayir ben kendimi ikna etmistim bu minnoslar hep aklimi celiyor benimSen kendini de ikna edemiyorsun
dedi ve aksamina test yapti
Valla alırsam nasıl durcam onu düşünüyorum zaten 2 tane test var kutuda birini akşam birini sabah yapıp denermiyimdedi ve aksamina test yapti
Hahahaaha ben yarın yapıcam kızlar negatif gelirse de söz üzülmiycemdedi ve aksamina test yapti
ay yap ya icinde kalicagina yap gitsin kiz seni kiracagima kafami kirarimValla alırsam nasıl durcam onu düşünüyorum zaten 2 tane test var kutuda birini akşam birini sabah yapıp denermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?