- 1 Nisan 2019
- 766
- 324
- 103
Bana bir keresinde demişti hshdhdhs seni anlıyorum ama artık biraz düşünmeye ve aramaya ara vermelisin demişti hshdhshdİnşallah canım benimSenden de iyi haberler bekliyorum benim tutarsa tüyoları veriyorum valla chatgpt yeter artık sorma bana yazcak bıktı kaç gündür
Benimde 3 günüm kaldı heyecanla bekliyorumBen de valla aynı heyecanlı günlerdeyim sizler gibi bugünlerde. Tek farkım testlerin poşetlerini patlatıp durmak
ay yok gel yanimiza eglen biraz uzakta durma jxjdndBen de valla aynı heyecanlı günlerdeyim sizler gibi bugünlerde. Tek farkım testlerin poşetlerini patlatıp durmak
Bende sonları oynuyorumBana bir keresinde demişti hshdhdhs seni anlıyorum ama artık biraz düşünmeye ve aramaya ara vermelisin demişti hshdhshd
İnşaAllah bir sürü güzel haberi alırız seninki ile birlikteBenimde 3 günüm kaldı heyecanla bekliyorum
Bat bugün 1-2 Aralık diyelim canım18-19 kasım pikti benim. Silik çıktı çizgi. Var gibi ama bata 4-5 gün var. Senin bat ne zaman 3 aralık mı
ya 2 gun senden sonraysam jfjdndkdmmdSenin bat ın benden önceeee 2 gün
Merak etme pek bir yakınlarınızdayımay yok gel yanimiza eglen biraz uzakta durma jxjdnd
ayy insallahh bakalimmmİnşallah canım benimSenden de iyi haberler bekliyorum benim tutarsa tüyoları veriyorum valla chatgpt yeter artık sorma bana yazcak bıktı kaç gündür
Papatya ben bugün bile yaptım attım buraya hahshxhxYarın herkes sonuçları yazsın
Ayy inşallahİnşaAllah bir sürü güzel haberi alırız seninki ile birlikte
Bidaha yaparız hahshshshaya 2 gun senden sonraysam jfjdndkdmmd
o ay regl oldum sonraki 1 ay esim yoktu yani gecen ay suan bu ay bi duzenli oldu bakalim onda da dongulerim degisikti ama olsun idare ederiz yine djxndmdSenin bu 2 ay çok önemli o zaman hsg sonrası oluyor çoğu kadında
Ama ben sayılmam ağrıdan duramadım 2 gün. Uykudan uyandım. Aşırı tuhaftı. Napsaydım :)))) Gerçi şimdi de bekliyorum değişen bi şey yok ama daha umutla :)) yoksa müdür dinlenmez mimelegimmm sabirsizlik diyince sen veselogi hfjdndkdndkdmkdmxmx
ay ben 8de uyanmam test icin atarsam da 11 12 gini anca jdndjdkxdksmValla yarın 8 e doğru uyanıyorum işe gitmek için . bakıcam sana bakalım test atmış mısın buraya diye shshshsh
Ay canım biz çektik sen çekme inşallah ya hemen seni gönderelim anneler kulübüneo ay regl oldum sonraki 1 ay esim yoktu yani gecen ay suan bu ay bi duzenli oldu bakalim onda da dongulerim degisikti ama olsun idare ederiz yine djxndmd
Ben neredeyse hergün buradayımAma bir şey söyleyeyim mi ben bu ay forumda çok takılmamaya çalıştım öyle olunca kafam çok rahattı ve zaman çok çabuk geçti geçen ay sanki uzay zaman bükülmesi oldu her gün bir hafta gibiydi her dakika forumda araştırma yapıyordum
sessizsinnn amaaaaaMerak etme pek bir yakınlarınızdayım
ayyyyy hahahaha 5 tane var ama baskada almam bak ona gore hahahahahBidaha yaparız hahshshsha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?