- 20 Haziran 2018
- 171
- 40
- 98
Ayy hadi insallahDün awox da silik ama bariz olan testini paylaştı. İnşaAllah hamile
Gunaydin canim
Günaydın canım yaptın mı test koyulaşma var mı?
Biraz daha koyulaşmış çok şükür. Sen nasılsın, keyfin nasılGünaydın canım yaptın mı test koyulaşma var mı?
Ben varım bat 16 görünüyor. Benim de cumartesi akşamı çatladı diye düşünüyorum. Çok keskin bir ağrım vardı çünkü. Ovulasyon yaptım akşamı pikti. Pazar günü biraz daha silikti bugün yapmadım ama belirtilerden anlıyorum yumurtlama dönemim bitti. Şimdi en zoru beklemekGünaydın kızlar benim yumurta dün çatladı tahminimce bat 16. Var mı beraber bekleyecek baciko
Kızlar sat 16 kasım bugün tahmini yumurtlama günümdü 28 kasım değerlendirdik ama hemen sonrasında lekelenmem oldu yumurtlama kanaması mı demeliyim başka bi sebepten mi oldu acaba
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim korkmaSabah yaptım. Bat 3- 4 Aralık. Döngümün 31. Günündeyim. Muhtemelen beta 40 civarı. Kızlar dua edin lütfen bu sağlıklı olsun önceden 2 dış gebeliğim var.
YUMURTLAMANIN BİTTİĞİ GÜNDEN Mİ BAŞLIYORUZ SAYMAYAGünaydınndpo10 b
Evet çatlama olduktan sonra ki gün başlıyorsun dpo1 diyeYUMURTLAMANIN BİTTİĞİ GÜNDEN Mİ BAŞLIYORUZ SAYMAYA
Dpo7 yerleşme zamanına denk geliyor. İnşallah bebeğin yerleşiyordur :))kızlar ben galiba yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 7 deyim inanılmaz bi şekilde göğüs kenarlarım sızlıyor üzerine asla yatamıyorum kasıklarımda aralıklı batmalar be çok afedersiniz bembeyaz kremsi bi akıntım başladı sizce belirti olabilir mi her ay belirti aramaktan gına geldi artık
Yaaa çeeen hamile misinSabah yaptım. Bat 3- 4 Aralık. Döngümün 31. Günündeyim. Muhtemelen beta 40 civarı. Kızlar dua edin lütfen bu sağlıklı olsun önceden 2 dış gebeliğim var.
Günaydınn Rabbim çok güzel mucizeler nasip etsinGünaydın kızlar bat yarın bekliyorum ama test yapmıcam çünkü işe giderken test yapmak beni çok strese sokuyor. Cumartesiye kadar test yapmamaya karar verdim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?