Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ne zamandır deniyorsun canım öyle umutsuz söyledin. Perhizli birliktelikler denesen ve ovü günleri. Ne bileyim yumurtalık, sperm de yoruluyordur mudur sıklıkta. Bildiğim kadarıyla sağlık problemin yoktu

Ne zamandır deniyorsun canım öyle umutsuz söyledin. Perhizli birliktelikler denesen ve ovü günleri. Ne bileyim yumurtalık, sperm de yoruluyordur mudur sıklıkta. Bildiğim kadarıyla sağlık problemin yoktu
Kuzum şubatta başladık denemeye ama bende çikolata kistleri var doktorlar beni apar topar tüp bebeğe yönlendirdi. 2 ay denedim sonra tüp bebeğe başladım yani o da negatif oldu. Sonra ara verdim tüp bebeğe işte yeni yıla kadar olmazsa tekrar başlayacağım zaten. Toplamda 10 ay oldu yani

Ben var ya tostop olurum. Zaten 20 kilo fazlam var. Eğilmeyi düşünmüyorum Dpo 7 olsa heyecanlı bekleyiş başladı demektir

Ben var ya tostop olurum. Zaten 20 kilo fazlam var. Eğilmeyi düşünmüyorum Dpo 7 olsa heyecanlı bekleyiş başladı demektir
bakalım yemene nasıl etki edecek gebelik...
Valla çok heyecanlı değilim çok umutlu da değilim. Benimkisi öyle takılmak işte ..

Çikolata kisti engel bir durum mu bilmiyorum? Geçmeyen bir şey mi? Her doktor tüp mü diyor peki. 10 ay çok uzun değil ama kist muhabbetini bilmiyorum. Senin moralin bozulmuş doğal olarak ama iyiyi düşünmek lazım

bakalım yemene nasıl etki edecek gebelik...
Valla çok heyecanlı değilim çok umutlu da değilim. Benimkisi öyle takılmak işte ..
Niye böyle peki hissin? Çabuk düşen, üzülen yapıda olduğundan mı yoksa uzun zamandır mı deniyorsun

Çikolata kisti engel bir durum mu bilmiyorum? Geçmeyen bir şey mi? Her doktor tüp mü diyor peki. 10 ay çok uzun değil ama kist muhabbetini bilmiyorum. Senin moralin bozulmuş doğal olarak ama iyiyi düşünmek lazım
Evet engel bir durum çünkü yumurta rezervimi azaltmış ve kaliteyi de düşürmüş muhtemelen. Takviyeler kullanıyorum tabi ama şimdiye kadar tüp bebek doktoru hariç 3 farklı doktora muayene oldum hepsi tüp dedi

ay test dediniz dediniz yaptim negqtif ciktiii biliyodum cikmayacagini niye bana yaptirdiniz djdjdjdndmdn gitti bi tane testim bosuna djdbdjdnkdmdkd

ay test dediniz dediniz yaptim negqtif ciktiii biliyodum cikmayacagini niye bana yaptirdiniz djdjdjdndmdn gitti bi tane testim bosuna djdbdjdnkdmdkd
Canım zaten yarın değil mi bat. Bak daha 4 tane daha testin var. Bat, bat+1, bat+2, bat+3
Bu yolda giden testler boşa gitmiş değillerdir

Benim de öyle oldu, test yaptım negatif çıktı.

Ay iyi bari daha umut var olması güzel artık yarın yapmaz çarşambadan başlarsın testlere yine
bata kadar yapmayi dusunmuyorum artik canim ekstra bi belirti yada farklilik olmazsa, suan da sol kasikta batma ve dunde karnin alt kisminda batma vardi , dedigim gibi farkli bi belirti gormedikce ayin 4üne kadar yapmayi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…