Ne zamandır deniyorsun canım öyle umutsuz söyledin. Perhizli birliktelikler denesen ve ovü günleri. Ne bileyim yumurtalık, sperm de yoruluyordur mudur sıklıkta. Bildiğim kadarıyla sağlık problemin yoktuKuzum geçen ay geciktim çünkü kist olmuş yumurtam. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım bitti. Negatif görmeye o kadar alıştım ki o yüzden test için acele etmiyorum açıkçası. Normalde gecikmem ama tam günümde olurum hatta 1-2 gün erken olurum.
ay golge gorunuyor insallah vardirrrrrSabah yaptım. Bat 3- 4 Aralık. Döngümün 31. Günündeyim. Muhtemelen beta 40 civarı. Kızlar dua edin lütfen bu sağlıklı olsun önceden 2 dış gebeliğim var.
Kuzum şubatta başladık denemeye ama bende çikolata kistleri var doktorlar beni apar topar tüp bebeğe yönlendirdi. 2 ay denedim sonra tüp bebeğe başladım yani o da negatif oldu. Sonra ara verdim tüp bebeğe işte yeni yıla kadar olmazsa tekrar başlayacağım zaten. Toplamda 10 ay oldu yaniNe zamandır deniyorsun canım öyle umutsuz söyledin. Perhizli birliktelikler denesen ve ovü günleri. Ne bileyim yumurtalık, sperm de yoruluyordur mudur sıklıkta. Bildiğim kadarıyla sağlık problemin yoktu
valla deliksiz uyudum ohhhİdrar testi için ideal idrar vardır şimdihele deliksiz uyuduysan...
Ben var ya tostop olurum. Zaten 20 kilo fazlam var. Eğilmeyi düşünmüyorumİlk defa bu ay bilmiyorum dpo kaç. Ovulasyon testi yaparım her ay ama bu ay kaçırdım. Dpo 7-9 arası olabilir ama emin değilim. Yumurtlamanın nereden olduğunu da ben anlayamıyorum
Sen ilerleyen aylarda nasıl yürüyecek nasıl eğileceksin acaba
Ben var ya tostop olurum. Zaten 20 kilo fazlam var. Eğilmeyi düşünmüyorumDpo 7 olsa heyecanlı bekleyiş başladı demektir
Çikolata kisti engel bir durum mu bilmiyorum? Geçmeyen bir şey mi? Her doktor tüp mü diyor peki. 10 ay çok uzun değil ama kist muhabbetini bilmiyorum. Senin moralin bozulmuş doğal olarak ama iyiyi düşünmek lazımKuzum şubatta başladık denemeye ama bende çikolata kistleri var doktorlar beni apar topar tüp bebeğe yönlendirdi. 2 ay denedim sonra tüp bebeğe başladım yani o da negatif oldu. Sonra ara verdim tüp bebeğe işte yeni yıla kadar olmazsa tekrar başlayacağım zaten. Toplamda 10 ay oldu yani
Niye böyle peki hissin? Çabuk düşen, üzülen yapıda olduğundan mı yoksa uzun zamandır mı deniyorsunbakalım yemene nasıl etki edecek gebelik...
Valla çok heyecanlı değilim çok umutlu da değilim. Benimkisi öyle takılmak işte ..
Evet engel bir durum çünkü yumurta rezervimi azaltmış ve kaliteyi de düşürmüş muhtemelen. Takviyeler kullanıyorum tabi ama şimdiye kadar tüp bebek doktoru hariç 3 farklı doktora muayene oldum hepsi tüp dediÇikolata kisti engel bir durum mu bilmiyorum? Geçmeyen bir şey mi? Her doktor tüp mü diyor peki. 10 ay çok uzun değil ama kist muhabbetini bilmiyorum. Senin moralin bozulmuş doğal olarak ama iyiyi düşünmek lazım
Yok canım düşmekten nasır tutmuş yapı buNiye böyle peki hissin? Çabuk düşen, üzülen yapıda olduğundan mı yoksa uzun zamandır mı deniyorsun
Canım zaten yarın değil mi bat. Bak daha 4 tane daha testin var. Bat, bat+1, bat+2, bat+3ay test dediniz dediniz yaptim negqtif ciktiii biliyodum cikmayacagini niye bana yaptirdiniz djdjdjdndmdn gitti bi tane testim bosuna djdbdjdnkdmdkd
ay yok benim bat 4 8 arasi bi gun jfjfkfkrmdkCanım zaten yarın değil mi bat. Bak daha 4 tane daha testin var. Bat, bat+1, bat+2, bat+3
Bu yolda giden testler boşa gitmiş değillerdir
Ay iyi bari daha umut var olması güzelay yok benim bat 4 8 arasi bi gun jfjfkfkrmdk
Benim de öyle oldu, test yaptım negatif çıktı.Kuzum geçen ay geciktim çünkü kist olmuş yumurtam. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım bitti. Negatif görmeye o kadar alıştım ki o yüzden test için acele etmiyorum açıkçası. Normalde gecikmem ama tam günümde olurum hatta 1-2 gün erken olurum.
bata kadar yapmayi dusunmuyorum artik canim ekstra bi belirti yada farklilik olmazsa, suan da sol kasikta batma ve dunde karnin alt kisminda batma vardi , dedigim gibi farkli bi belirti gormedikce ayin 4üne kadar yapmayi düşünmüyorumAy iyi bari daha umut var olması güzelartık yarın yapmaz çarşambadan başlarsın testlere yine
sen ne yaptin seni etikletmeyee calistim ama becerememisimBenim de öyle oldu, test yaptım negatif çıktı.
Valla dün yaptım dayanamadım, negatif çıktı işte. Zaten belirtim de yoktu.sen ne yaptin seni etikletmeyee calistim ama becerememisimseninde bat 2 aralikti naptin
insallah pozitife döner canim hayirlisi olsunValla dün yaptım dayanamadım, negatif çıktı işte. Zaten belirtim de yoktu.
Benim daha günüm gelmedi test de yapmadım bu ay. Sonrasında kistiniz geçti mi ne kullandınız?Benim de öyle oldu, test yaptım negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?