İnşaallah ama umudum yok benim kist için Duphaston kullanıyordum zaten ben. O adeti söktürecek gibiinsallah pozitife döner canim hayirlisi olsun
Ben geçen ay 48 gün adetim gecikti kist olmuş Duphaston verdi adeti söktürdü bu ay da kist geçmemiş dedi yine Duphaston verdi. Bat 2 Aralık ama negatifim baktım. Adet olmayı bekliyorum kısaca sonra doktora gidip testleri yaptıracağız.Benim daha günüm gelmedi test de yapmadım bu ay. Sonrasında kistiniz geçti mi ne kullandınız?
Sağlıklı yumurta toplama açısından anladığım kadarıyla, tüp bebek deniyor. Canım maddi durumlar elveriyorsa daha kolay olur tüp bebek sürecin. İyi doktor, iyi yumurta. Takviyelerin inşallah yumurtalık sağlığını arttırmıştır. Kist aldırmak yumurtalara zarar veriyor mu? Yoksa küçük mü. Bakarız bu ay alırız senden o güzel haberi.Evet engel bir durum çünkü yumurta rezervimi azaltmış ve kaliteyi de düşürmüş muhtemelen. Takviyeler kullanıyorum tabi ama şimdiye kadar tüp bebek doktoru hariç 3 farklı doktora muayene oldum hepsi tüp dedi
Allah AllaaahhhYok canım düşmekten nasır tutmuş yapı bu
o zaman yeni ay yeni umut insallahİnşaallah ama umudum yok benim kist için Duphaston kullanıyordum zaten ben. O adeti söktürecek gibi
Kız sen yine millete yapmayın diyip kendin yapmışsın hshsbshay test dediniz dediniz yaptim negqtif ciktiii biliyodum cikmayacagini niye bana yaptirdiniz djdjdjdndmdn gitti bi tane testim bosuna djdbdjdnkdmdkd
Bende işten sonra alıp yapcamay test dediniz dediniz yaptim negqtif ciktiii biliyodum cikmayacagini niye bana yaptirdiniz djdjdjdndmdn gitti bi tane testim bosuna djdbdjdnkdmdkd
ay dedim sonra onlar ikna etti beni yap dediler bisey olmaz dediler, dediler de dediler valla ben de yaptim jdjdjdkdkdkdmdkdKız sen yine millete yapmayın diyip kendin yapmışsın hshsbsh
sizin yuzunuzden erken yaptim gitti bi tane testim jxjjxnxkxmxBende işten sonra alıp yapcamama bugün nedense midemin olduğu boşluk ağrıyor
ay insallah guzel.somuclar alirsin canimmmCumartesi günü HSG çekildim nasip artk bakalım bu ay ne olacak yerimizi yine alalım
Dodocum senin çok erken bence daha hemen umutsuzluğa kapılmaay dedim sonra onlar ikna etti beni yap dediler bisey olmaz dediler, dediler de dediler valla ben de yaptim jdjdjdkdkdkdmdkd
İnşallah nasip bakalım Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuşay insallah guzel.somuclar alirsin canimmm
ya ben biliyodum erken oldugunu da iste dun aksam arkadaslarim cok gaza getirdiler beni sagolsunlar basa da cikamadim bfjfjfkfk ya gebelik yok yada bat 4 aralik degil xjxhjdjdkDodocum senin çok erken bence daha hemen umutsuzluğa kapılma
evet ben 29 eylulude cekildim yumurtlamama denk geldi 3 gun iliski yasağı o yuzden o ay regl oldum, sonrasida esim gitti sehir disina 1 aya yakin yomtu yumurtlama donemimden 3 gun sonra geldi kasimda bos gectim o yuzden jfjdjdjdj simdi araliktayiz hsgden sonra ilk yumurtlama donemimi degerlendirdim bu ay bakalim djdjdj ama dongum değişti benim bi degisik olduİnşallah nasip bakalım Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuş
Benim bat 1 aralik ama testim yok gidip alsammi hiçbir belirtim yok ne regl ne de gebeliğe dair hiçbir belirti yokya ben biliyodum erken oldugunu da iste dun aksam arkadaslarim cok gaza getirdiler beni sagolsunlar basa da cikamadim bfjfjfkfk ya gebelik yok yada bat 4 aralik degil xjxhjdjdk
sen yap bacim testini varsa cikar bence artikBenim bat 1 aralik ama testim yok gidip alsammi hiçbir belirtim yok ne regl ne de gebeliğe dair hiçbir belirti yok
Olsun çıkacak orada bi belirtisizin yuzunuzden erken yaptim gitti bi tane testim jxjjxnxkxmx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?