Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim daha günüm gelmedi test de yapmadım bu ay. Sonrasında kistiniz geçti mi ne kullandınız?
Ben geçen ay 48 gün adetim gecikti kist olmuş Duphaston verdi adeti söktürdü bu ay da kist geçmemiş dedi yine Duphaston verdi. Bat 2 Aralık ama negatifim baktım. Adet olmayı bekliyorum kısaca sonra doktora gidip testleri yaptıracağız.

Son düzenleme:
Sağlıklı yumurta toplama açısından anladığım kadarıyla, tüp bebek deniyor. Canım maddi durumlar elveriyorsa daha kolay olur tüp bebek sürecin. İyi doktor, iyi yumurta. Takviyelerin inşallah yumurtalık sağlığını arttırmıştır. Kist aldırmak yumurtalara zarar veriyor mu? Yoksa küçük mü. Bakarız bu ay alırız senden o güzel haberi.

İnşallah nasip bakalım Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuş
evet ben 29 eylulude cekildim yumurtlamama denk geldi 3 gun iliski yasağı o yuzden o ay regl oldum, sonrasida esim gitti sehir disina 1 aya yakin yomtu yumurtlama donemimden 3 gun sonra geldi kasimda bos gectim o yuzden jfjdjdjdj simdi araliktayiz hsgden sonra ilk yumurtlama donemimi degerlendirdim bu ay bakalim djdjdj ama dongum değişti benim bi degisik oldu

ya ben biliyodum erken oldugunu da iste dun aksam arkadaslarim cok gaza getirdiler beni sagolsunlar basa da cikamadim bfjfjfkfk ya gebelik yok yada bat 4 aralik degil xjxhjdjdk
Benim bat 1 aralik ama testim yok gidip alsammi hiçbir belirtim yok ne regl ne de gebeliğe dair hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…